nikolkaa__ 05.03.11, 14:29 Kiedy macie próby do poloneza ? ; D Ja mam chyba za tydzień . Wiecie już z kim tańczycie ? ; p Ps. Chyba nie było takiego wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 14:35 Ja nawet nie miałam balu 6-tych klas. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 14:36 Ja niestety idę z największym frajerem z klasy A najgorsze jest to, że dowiedział się o tym chłopak, który mi się podoba i na pewno mnie już nie zaprosi Odpowiedz Link Zgłoś
nikolkaa__ Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 14:42 Ja miałam tańczyć z idiotą ze szkoły. Ale taki jeden mnie uratował i z nim tańczę ; D Może ciebie jeszcze poprosi Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 14:44 mi się jeszcze próby nie zaczęły ale idę z takim "nawet-okey' ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 OMG, polonez w 6 klasie. 05.03.11, 14:56 Czego to oni nie wymyślą... poloneza zawsze tanczylo sie na studiowce, a ludzie niepotrzebnie zaczynaja kombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa No błagam,nie mówcie,że nie wiecie... 05.03.11, 20:09 Ja już dawno skończyłam podstawówke i też miałam poloneza,moja przyjaciółka,które ma obecnie 18 lat też tańczyła poloneza pod koniec 6klasy ,co w tym dziwnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 15:06 Ja jeszcze nic nie wiem. Wcześniejsze 6 klasy tańczyły, ale nam narazie nic mówią o żadnym polonezie. Może to i dobrze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 15:25 heh te próby do poloneza . A jeszcze jak były na matmie no to byłam najszczęśliwszą osobą na świecie . ; d . Podobno w podstawówce zatańczyliśmy lepiej niż starszy rocznik x d . Kochałam tańczyć poloneza . To jest nawet fajne x p Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 mój polonez to byla masakra;/ 06.03.11, 18:31 tanczyłam z takim gościem co był dwa razy wiekszy ode mnie i na do datek nie nadążałam za nim bo my (z krótszymi zazwyczaj nogami) idziemy na zewnatrz;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 15:28 a ja tam na zakończenie mam zwykłą dyskotekę tylko, że nazywa się balem. xP Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 16:03 Nie wiem czy będzie, a jak już, to nie wiem czy pójdę! Ostatnia klasa, rodzice chcą, żebym miała idealne stopnie itp. więc nie pozwalają mi chodzić na szkolne dyskoteki, więc wszyscy w szkole mówią mi "żałuj!", "żałuj!" Nawet na wycieczkę mi nie pozwolą pewnie jechać... Odpowiedz Link Zgłoś
dancehall_gueen TU 05.03.11, 16:07 a my na koniec szóstej klasy nie tańczyliśmy poloneza .. buu .! ale teraz będziemy.. eee ;/// Dawniej mnie to jarało, ale teraz .?? no nic. tak jest u nas w szkole ze na koniec III gim POLONEZ MA BYĆ . prób jeszcze nie mamy, pewnie zaczną się dopiero w maju, hahahaha. żal.pl chciałabym tańczyć z oh PAWEŁ <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 16:15 nie pamietam kiedy mamy próby i nie wiem z kim tańczę xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 16:16 Polonez w 6 klasie ?! ja wtedy miałam tylko taki skromny komers,a tu teraz z polonezami wyjeżdżają -.- Ja w tym roku będę tańczyć poloneza,ale jestem w 3 klasie gimnazjum ... Odpowiedz Link Zgłoś
basket_girl Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 16:23 Nie tańczyliśmy poloneza Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 16:31 Tańczycie poloneza na koniec szóstej klasy? Wow... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 :D 05.03.11, 16:54 my nie tańczymy żadnego poloneza, poloneza się tańczy na studniówce ;] my pojedziemy na ognisko ;D całą klasą ;D wydaje mi się, że tak najlepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ja nie miałam takiego czegoś ;c 05.03.11, 16:56 tylko zwykłą dyskotekę Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 19:43 u mnie nie ma czegoś takiego. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 20:01 ja nie miałam poloneza. jedynie dyskotekę 2 dni przed zakończeniem roku szkolnego z tym, że od rana bolał mnie brzuch, a po południu zwymiotowałam xD ale na zakończenie roku dzielnie przyszłam żałuję tylko ostatniego zdjęcia klasowego Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Polonez szóstoklasistów ; D 05.03.11, 20:11 ja miałam ; D haha , pamiętam śliską podłogę i jak prawie glebnęłam xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Normalnie jakbyscie o tym nigdy nie slyszeli ;/ 05.03.11, 20:15 Ja już miałam, więc nie mogę ci powiedzieć kiedy mam próby. A nie, sory - za dwa lata jak będę mieć bal gimnazjalny ;d A w szóstej klasie tańczyłam z przyjacielem. Najpierw pani mnie połączyła w parę z takim Sebastianem ale w ogóle go nie znałam, więc się wywinęłam i poprosiłam kumpla A teraz jestem z Sebastianem w klasie i chyba było lepiej jak go nie znałam Także miłego balu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 06.03.11, 12:52 ` polonez w szóśtej klasie ? o.o bal miałam, okej, jakiś tam do balu w ogóle nie podobny. ale polonez? presada. polonez kojarzy mi się z klasą. a w szóstej klasie pokazać klasę? będę miała w trzeciej gimnazjum. tylko pewnie nie będę miała z kim tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Jeszcze nic nie mówią o próbach ... 06.03.11, 13:41 U mnie w szkole jest to (próby) 2 tygodnie przed końcem roku szkolnego . I są tylko dwie próby A i bal 6 klas jest dzień przed zakończeniem szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Polonez szóstoklasistów ; D 06.03.11, 15:49 Ja miałam 3 lata temu. Nawet nie najgorzej wyszło ale wolę tego nie wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
arasha porycze sie jak.... 06.03.11, 18:58 bede musiala tanczyc z Płoszajem albo Miloszem my zaczynamy prób tak jakos w kwietniu i jeszcze nie wiemy jak nas pani powedzieli w pary mam nadzieje ze zatancze z kims w miare normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
silve My mamy od czasu do czasu na w-f'ie :PP 06.03.11, 19:10 I tańczymy z kim chcemy czyli dziewczyny z dziewczynami i chłopaki z chłopakami Grożą nam że będziemy chłopak dziewczyna ale to będzie nie wypał xDD Do tego nie będziemy tańczyć w 6 kl. Poloneza Oni "szykują" nas do gim i LO .... Na szczęście nie zdajemy ani nic w tym rodzaju Współczuję Nie trać nadziei że ten chłopak cię nie zaprosi. może też cie lubi Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nietwojasprawa Re: Polonez szóstoklasistów ; D 06.03.11, 19:13 u mnie nie ma czegoś takiego : / Odpowiedz Link Zgłoś