drakangel 06.03.11, 16:07 Chciałam się dowiedzieć czy piszecie opowiadania? Jeśli tak, to ja chętnie je przeczytam! Możecie podawać linki. Prawdopodobnie był już taki wątek ale nie mogę go znaleźć...; / Pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola363 Pisze ---------------------->Tu<------------------ 26.03.11, 20:47 my-myself.blog.onet.pl/ Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
sheinlove_ Re: naprawdę nikt nic nie pisze? 26.03.11, 20:28 www.happy-bad.blog.onet.pl - Wampiry, romans, horror i kryminał ;d! Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Wasze opowiadania. 06.03.11, 21:00 immortal-secrets.blog.onet.pl/ my-immortale-love.blog.onet.pl/ my-dark-secrets.blog.onet.pl/ nicole-cooper.blog.onet.pl/ walczac-z-nowym-swiatem.blog.onet.pl/ Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Wasze opowiadania 06.03.11, 21:06 JandJ Can`t be tamed Wyznania niezwykłej nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Wasze opowiadania. 06.03.11, 21:06 Ja pisze,mam bloga,adres mam na profilu Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Wasze opowiadania. 07.03.11, 18:01 wielkie dzięki, czasem po prostu tak się nudzę, że lubię poczytać opowiadania, już w swojej 'bibliotece' tyle ich mam...; p ale dobra mi to nie przeszkadzaa; p oczywiście jak nie zapomnę tytułów to będę wchodziła na wszystkie, którymi się zainteresowałam; D Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wasze opowiadania. 21.03.11, 17:01 diarysite.blog.onet.pl opoowiadania-pisane-sercem.blog.onet.pl/- blog,który aktualnie czytam niesttety na razie zawieszony. Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Cóż... 26.03.11, 19:25 Piszę, ale nie publikuję, bo często coś mi się zmienia no i moja historia podzielona jest na trzy części, wszystkie piszę prawie jednocześnie- o dzieczynie z Anglii, której mama umarła na raka i przeprowadza się do NYC do MEGA bogatego ojca i musi się przystosować i przejąć władzę w nowym świecie. Do tego to fantasy o elfach, które niedawno zaczęłam czytać... Ale jestem dosyć zdumiona tym wątkiem, bo zazwyczaj ktoś pisze żeby się wypromować, a nie żeby coś poczytać xo xo Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wasze opowiadania. 26.03.11, 19:39 Piszę już od kilku lat, zaczynałam jako 8-letnia dziewczynka^^, ale nigdy nie publikowałam swoich tworów w sieci. Za mało mam odwagi, bo po samej sobie wiem, jakie czytelnicy mają wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Wasze opowiadania. 26.03.11, 19:42 piszę książke i wystawiam i wystawiłam pzredztawienie szkole z którego dostałam 6 kocham to robić a opowiadania też pisze z których dostaje 5,6 Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Wasze opowiadania. 26.03.11, 19:46 Pisze tanormalnamarzycielka.blogspot.com/2011/01/hejka.html Nie jest jakiesbardzo ciekawe,bo pomysł zaczepnęłam w wakacji, ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Wasze opowiadania. 26.03.11, 19:50 fankazmierzch3 napisał(a): > Pisze > > tanormalnamarzycielka.blogspot.com/2011/01/hejka.html > Nie jest jakiesbardzo ciekawe,bo pomysł zaczepnęłam w wakacji, > ale jest eee,teraz zauważyłam,że juz tu napisałam kiedys,że mam bloga. sorry,za powtórke;P Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Wasze opowiadania. 26.03.11, 19:53 kiss-gently.blog.onet.pl our-paradise.blog.onet.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Zapraszam do mnie;) 26.03.11, 20:06 Tekst linka Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Re: Zapraszam do mnie;) 26.03.11, 20:08 Tekst linka [url=http://dont-forget-about-us.blog.onet.pl/]Tekst linka[/url] Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
sheinlove_ Re: Zapraszam do mnie;) 26.03.11, 20:29 www.happy-bad.blog.onet.pl - Szczęśliwe zło, wampiry, romans, ktyminał ! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia000 Re: Wasze opowiadania. 29.03.11, 10:56 ja nie pisze ,według mnie to strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ddlovato Re: Wasze opowiadania. 29.03.11, 17:42 where-is-the-love-jb.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
splash Re: Wasze opowiadania. 29.03.11, 17:50 Zabieram się do tego ok. miesiąca ale jakoś nie mam motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Wasze opowiadania. 02.04.11, 10:54 piszę ,ale nie publikuję. Może kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś