To sekcja pt:"SZKOŁA",ale również stylu

W każdym bądź razie, na rynku jest wieeele firm specjalizujących się w produkcję zeszytów, którym zawdzięczamy, to ,ze nei mamy tabliczek na kredę i choć które są z bezcennego papieru (którego ścianaja za dużo) to są jeszcze ważniejsze
Dotąd mysląłm,ze to nei ważne, no wiecie co za różnica czy kupie zaeszyt za 3 zł czy za 60 groszy? Po dłuższym czasie okazło sie ,ze to ma spore znaczenie ;/ Jesli chcesz mieć ładny zeszyt, z kartkami z poza recykling owego źródła ( wiem to ekologicznie,ale nie estetycznie i ciężko się pisze) i które nei wypdadaje po jednym wyrwabniu i to z środka ( okej to akurat aż tak ważne nbei jest alep rzede wszystkim które trzymajasieswojego mierjsca ;p). Sporo się widzi w papiernikach czy supermarketach albo tv zeszytów firmy Oxford ceny wahają sie od 3-10 zeta prawda? To dużo ,ale normalny zeszyt taki nie kołowy/z twardą okładką /z miękkim grzbietem ,ale z miękką okładką mieści się w cenie 3 zeta jeszcze zależy gdzie zakupicie. Przejrzałam ich stronkę i znalazłam wiele ciekawych zeszytów-
www.my-oxford.pl/school_brul.php . Dla zainteresowanych jest kolekcja ekologiczna czy bardzije twórcza gdzie można samodzielnie zaprojektować okładkę ;p A co wy sądzicie? Macie, kupujecie, chcecie zakupic czy sądzicie ,ze to wymysł i niepotrzebnie wydana kasa?