rockmafia_ 15.03.11, 21:43 Czy zrobiłyście kiedyś bądź niedawno coś , co chciałybyście cofnąć ? Żeby nikt o tym nie pamiętał , żeby było " jak dawniej " ? Jeśli chcecie to napiszcie co to takiego , chętnie poczytam : * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy . 15.03.11, 21:57 Jest tak wiele takich sytuacji, że nie sposób ich wszystkich wymienić. Ale niestety się nie da. Wszystko mogłoby być teraz zupełnie inaczej, o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Cofnąć czas ? 15.03.11, 22:00 tak chciałabym sie cofnąć do soboty o 17:30 , wtedy siedziałam na sali kinowej i oglądałam "Salę..." . I chcę jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic Re: Cofnąć czas ? 15.03.11, 22:30 Jest pare takich zeczy ale najbardziej zaluje to co kiedys powiedzialam mojemu przyjacielowi bo teraz mówimy sobie tylko czesc i na tym sie nasza rozmowa konczy a kiedys wszedzie chodzilismy razem i wszystko razem robilismy. I bardzo bym wlasnie chciala wrocic do tamtego momentu i tego nie powiedziec. No ale coz tak sie nie da i tzreba zyc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Cofnąć czas ? 15.03.11, 22:45 moooże i było coś takiego,ale w gruncie rzeczy przez całe życie staram się niczego nie żałować,więc niech na tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Cofnąć czas ? 15.03.11, 23:09 Nie gadać o tym ,,czymś" i po pewnym czasie wszyscy o tym zapomną... Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou . 16.03.11, 17:18 w sumie to nie...chociaż kiedyś chciałam,miałam taki czas,że w krótkim czasie rozsypał się mój związek i relacje z dziewczyną z którą myślałam,że się przyjaźnię i wtedy chciałam. Ale teraz w sumei bym nie chciała. Ale jakbym mogła to chyba bym cofnęła do czasu jak szłam do gimnazjum i poszlabym do ogolnoksztalcacego a nei do muzyka chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Cofnąć czas ? 17.03.11, 14:27 jest dość dużo takich rzeczy, jednak nie chcę ich tu ujawniać Odpowiedz Link Zgłoś