Dodaj do ulubionych

Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażenia

• kcjb Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 28.03.11, 21:47
      Byłam w sobotę z przyjaciółką , która tak sobie go lubiła ale po wyjściu z kina gadałyśmy o tym jak zajebisty jest ten film i cieszy się że poszła na NSN .. Efekty 3D niesamowite ;D
      Czekam aż wyjdzie na DVD ♥
    • angels16 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 28.03.11, 22:50
      jednym słowem mówić zajebiście
    • bryloczek. Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 29.03.11, 12:10
      Ja już miałam wsiadać do tramwaju , ale moja mama zadzwoniła i miałam wracać do domu ; //

Za niedługo się wybiorę : D
    • giraffe4 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 29.03.11, 17:00
      Film był boski, nawet nie wiem jak to mozna opisac słowami. Na samym poczatku zaczęłam płakać i tak co jakis czas do konca filmu. BIEBERGASM oczywiście był szczególnie gdy JB spojrzał sie w kamere. W tym tyg mam zamiar iśc jeszcze raz. A najlepsze teksty z filmu(zabawne) to dla mnie : "O masz włosy z tyłu, wczoraj miał taaakie duze afro", " To smakuje jak kupa w płynie i siki dinozaura", "Kaczki, kaczki, kaczki, kwa, kwa, kwa" były jeszcze inne ale nie pamietam smile
    • selena9 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 29.03.11, 17:22
      Film był fajny tylko chwilami nudnawy ale ogólnie polecam smile
    • kingaa65 RE: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażenia 29.03.11, 18:26
      u mnie w białymstoku też go nie ma ;/////
    • janczar115 never Say Never.! <333 29.03.11, 21:20
      Zajebisty film <3333
      Kilka razy aż płakałam .! Jest pełen emocji .! ; *
      Polecam każdemu .! ; ))
      Kocham jeszcze Bardziej .! <3333
      sercebrawo
    • minilady Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 30.03.11, 08:23
      Wrażeniaa ??? Jestem MEEEGA fanką przez duuże M. Film poprostu supeer, tylko taki fajny że 1godz. 45 min. too za krótkoo.
      serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • sylwek11 nie oglądałam . ;c 30.03.11, 15:25
    • koteczek1441 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 31.03.11, 17:59
      usek napisał(a):

> Jakie wrażenia po filmie ? smile

Ja dopiero ide na to w tą sobote ale z tego co inni piszą i mówią to zapowiada się świetny smile
    • corba 31.03.11, 18:06
      nie byłam i nie zamierzam iść .
    • selenka1992 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 01.04.11, 15:01
      Ha, HA,Ha!!!!!!!!!!!!!!! Dupa! Nic ciekawego tylko ten gó... warty Biberdevilsad
    • madalena Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 01.04.11, 16:12
      nie byłam, nie zamierzam. ;/
    • wika555 Never Say Never. 04.04.11, 16:21
      Super był . big_grin
    • roxana09 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 04.04.11, 16:51
      ja byłam przedwczoraj . ; ))
      na początku myślałam , że to jakieś gó... bd , ale ptm jak wyszłam z kinaa , too normalniee ... serce

moim zdaniem film był zajebiistyy . ! serceserceserceserce
    • gamertr Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 07.04.11, 14:38
      Wie ktoś może ile będzie mniej więcej kosztował ten film na DVD?
      • molinka Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 07.04.11, 15:26
        Always Say Never <3
      • gamertr Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 07.04.11, 21:20
        Wie ktoś kiedy ma wyjść na DVD w Polsce? Bo w USA 13 Maja a w Polsce?
    • monik4 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 07.04.11, 15:31
      to był niesamowity film przepiękny i wzruszający chyba pójdę 2 raz ;DDD
    • alka100 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 07.04.11, 16:31
      My sie bardzo podobal i momentammi mi lzy lecialy cry
      • 11chester11 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 08.04.11, 17:47
        chodź nie lubię Justina sądzę że jest za młody na autobiografię co on przeżył! ma 16 lat więc idea tego filmu jest okropna po za tym jestem ostatnią osobą która by na niego poszła ... nie czepiać się nie obraziłam go confused
    • justinfans Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 15.04.11, 14:06
      Genialny świetny koncert i dużo ciekawostek z jego prawdziwego życia polecam wszystkim fanom i nie tylkosmile
    • wiktusss Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 26.07.11, 11:40
      GÓÓWNNO
    • smileyy776 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 27.09.11, 11:40
      Oglądałam na e-kno właściwie to jeszcze nie skończyłam,bo mi przerwali ;/ dlatego,że limit się wyczerpał i muszę trochę odczekać.Film mi się nie podoba nie wiem dlaczego niektórzy na nim płaczą nie ma tam nic wzruszającego nie przekonałam się do Biebera i nadal uważam,że to rozpieszczone dziecko...
      • niemampomyslu nie obejrzałam i nie chcę obejrzeć... 27.09.11, 15:10
        mogę najwyżej powiedzieć, co o tym myślę.
        już nawet nie chodzi o to, że nie lubię Biebera, ale to jest po prostu śmieszne. 17-latek, sławny od może 2 lat i już ma swoją biografię? niczym sobie na nią nie zasłużył. takich gwiazdek kochanych przez nastolatki było już mnóstwo, a on ani nie jest utalentowany, ani niczego w muzyce nie odkrył. a że miał smutne dzieciństwo? wiele osób miało dużo gorsze, on nie jest pierwszą osobą której rodzice się rozwiedli.
    • riki1246 Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 19.10.11, 18:17
      Szczerze to przyznam się że byłam jego antyfanką. Jakieś kilka minut temu skończyłam oglądać Never Say Never i muszę przyznać że zmieniłam zdanie co do Biebera! big_grinsmile
    • riri5love Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 23.11.11, 18:26
      Byłam na tym filmie kiedy miałam świra na jego punkcie i mi przeszło ta obsesja skończyła się na tym że się z niego naśmiewam i niech mi tu nikt nie mówi że jestem głupia bo każda gwiazda jest bogata chodzi na imprezy pije alkohol pali papierosy zażywa narkotyki i może skończyć jak ostatnio Rihanna (która uwielbia to robić) A jak miałam tą obsesję to najbardziej podobało mi się jak Justin małnął w zwolnionym tempie grzywką
      ps. juz skonczylam brawo
    • veronice... Re: Justin Bieber-"Never say never" Wasze wrażeni 28.11.11, 21:55
      nie oglądalam i jakoś szczerze to mnie do togo nie ciągnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka