Dodaj do ulubionych

bikini...:)

27.03.11, 11:29
może głupie pytanie ale nie mam komu tego zadać:jak depilować okolice bikini i nogi(chodzi mi o tą część gdzie jest kość piszczelowa...big_grin)??bo ogólnie chciałabym plastrami ale nie wiem czy to nie będzie boleć...maszynka do golenia odpada bo ostatnio sobie podrażniłam nią skórę pod pachami i to boli...powiecie może jakieś domowe sposoby??chodzi mi głównie o okolice bikini i te nogi...jak zmniejszyć ilość włosków...będę wdzięczna za odpowiedzi...i błagam nie usuwajcie tego tematu bo dzisiaj zdąże przeczytać to dopiero pod wieczór...smile
Obserwuj wątek
    • maryskaaa Re: bikini...:) 27.03.11, 14:10
      ja sie gole. Mam taka specjalna golarke do bikini i sie sprawdza swietnie. A nogi zwykla jednorazownka. Postanowilam ze przeed wakacjami pojde do kosmetyczki na wosk bikini ale sie troche boje i wstydze ;p. Mam nadzieje ze pomoglam
      • myszqa13 odświeżam...:) 27.03.11, 16:27
        • nikt. Re: odświeżam...:) 27.03.11, 21:01
          polecam wosk, smarujesz, czekasz chwilę, przejeżdżasz szpatułką i nie ma smile
          • nikt. wosk lub krem do depilacji, nie jestem pewna. 27.03.11, 21:01
            • myszqa13 a ile taki krem do depilacji trzyma?? 27.03.11, 21:35
              to znaczy się chodzi o to przez jak długi okres czasu nie pojawiają się włoski??
        • swancullen Re: odświeżam...:) 27.03.11, 21:01
          Jak gole się maszynką , ale jak mówisz że masz podrażnienia ( możlwe że miałaś ch...ową maszynkę , lepiej trochę zainwestować w lepszą ) to kup sobie krem do depilacji , nakładasz , a potem tylko ściągasz szpatułką , ostrzegam ten sposób jest taki sobie i w dodatku te kremy strasznie śmierdzą uncertain
          • myszqa13 ja mam od zawsze wrażliwą skórę 27.03.11, 21:35
            także to nie zależy od maszynki bo mam bardzo dobrą...ale ja mam jeszcze taką niemowlęcą skórę...jak lekko się o coś otrę już mam takie zadrapanie na skórze...ale lubię mieć taką skórę bo jest taka delikatna i miękka...big_grin...no ale te podrażnienia są wkurzjące
            • szalona12345 Re: ;) 27.03.11, 21:41
              Najlepsza metoda - wosk . Może trochę bolesna ale skuteczna smile
              • domaa Re: ;) 28.03.11, 07:17
                www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA&feature=channel_video_title
                tutaj masz niebolesną depilacje która trzyma na ok. 2-3tyg. POLECAM OBEJRZEĆ DO KOŃCA ! pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka