hera.xd 29.03.11, 13:56 Wiecie może skąd można pobierać dodatki do simsów 3 ??? Prosze was o pomoc bo bardzo bym chciała, na na razie na zakup ich nie mogę liczyć. Próbowałam pobrać z "Aresa" ale każdy miał trojana Prosze was o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka __________________________________________________ 29.03.11, 14:12 NIE pobieraj z nieznanych stron. podaj mi jakie chcesz dodatki, ile masz wolnego miejsca na dwoch dyskach. zainstalowałas już podstawową wersję? Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: _____________________________________________ 29.03.11, 14:17 chciała bym: Po zmroku i luksusowy apartament ale najważniejsze sa po zmroku . Wolnego na dyskach mam: C.82,1GB D.127GB tak mam simsy3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: _____________________________________________ 29.03.11, 14:20 napisze Ci w wiadomosciach, więc zaakceptuj moej zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: _____________________________________________ 29.03.11, 14:25 zaakceptowałam Odpowiedz Link Zgłoś