Dodaj do ulubionych

Wymarzony zawód .

• demi.l Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:08
      Farmaceutka, albo weterynarz
      ale farmacja to najbardziej serce
    • wildfire dziennikarka 30.03.11, 18:17
      Od dawna marzę o zawodzie dziennikarki prasowej, filmowej lub radiowej. Lubię mieć kontakt z ludźmi, jestem dociekliwa i spostrzegawcza, a ta posada jest wprost stworzona dla mnie.
    • sarenka88888 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:32
      Geodetą ;p
      • fun Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:34
        Dla mnie muzyka i fotografia to pasja. Ale bardzo chciałabym zostać tłumaczem ponieważ bardzo lubię uczyć się języków ;D
        • crazy...girl Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:36
          ja nie wiem jakoś się nigdy nie zastanawiałam smile ale lubie czytać książki i pisać opowiadania więc może pisarką?
      • kinnia Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:20
        Instruktorką tańca ;D aerobik, fitness czy td. ;PP
        ale też podoba mi się zawód fotografa i kosmetyczki ;D
        sądzę, że jednak za pare lat zupełnie co innego przyjdzie mi do głowy ^^
    • meggi_13 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:40
      Projektowanie mody ♥ Kocham rysować, szkicować, kocham modę, oglądać pokazy mody, cokolwiek związane z tym smile
    • riki1246 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:45
      Ja bym bardzo chciała aktorką serceserceserce
      później jest fotograf serceserce
      a na końcu jak już to sekretarka w biurze serce
    • justyna328 Wymarzony zawód 30.03.11, 18:49
      Architektem albo Projektantem Wnetrz

Lubie oba zawody. Uwielbiam rysować i dekorowac moj pokój. smirksmilebig_grin
      • niki98 Re: Wymarzony zawód 30.03.11, 18:53
        Ja chyba prowadząca jakiegoś programu,gdzie bym przeprowadzała wywiady z gwiazdamismile
      • milk.a Mały Potwór 30.03.11, 18:54
        Architekt krajobrazu oraz wnętrz.

Kocham rysować, posiadam w sobie inwencję twórczą jestem wrażliwa na piękno sztuki i natury.serce
    • lovegaga13 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:54
      Bardzo chciałabym zostać aktorką, planuje iść na studia aktorskie. Mam duży potencjał ;P A drugim wymarzonym zawodem jest projektant wnętrz ^^
    • miki19958 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:58
      Też zastanawiałam się nad zawodem fotograf, lecz przekonałam się że jestem kiepska co do zdjęć reportażowych więc zrezygnowałam.. W przyszłości chciałabym pomagać ludziom.. pracować np. w domu pomocy.
    • nieprzytomna Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:00
      ja chciałabym być pisarką. kocham pisać, przynosi mi to wielką radość big_grin
    • demilovato Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:04
      chciałabym być aktorką i skończyć szkołę aktorską w Wielkiej Brytanii, a jak nie to, no to studia antropologiczne albo filozofia w Anglii wink
    • paulainka13574 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:05
      ja chce zostać architektem a jak mi się nie uda to kosmetyczkąwink
    • khepri Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:09
      tlumacz - znam angielski big_grin (mieszkalam 14 lat w irlandi)
      umiem polski jezyk- uczylam sie w polskiej szkole i ogolnie to ucylam sie polskiego jezyka. moze nie najfajniejsy jest ale zawsze big_grinbig_grin

a drugie to ja chciala bym zalozyc zespol rockowy big_grinbig_grinbig_grin

kocham muzyke i uwielbiam angielski i polski jezyk big_grinbig_grin
    • keshablabla Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:15
      Ja Aktorką lub Foto ♥ Hah , podoba mi się ten zawód i tyle; )
    • malineczka2012 "po tylu dnaich niezdecydowania ,znalazłam to :D" 30.03.11, 19:15
      i oto moje powołanie - INFORMATYKA cool
    • oliwia8 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:25
      Ja jako mała dziewczynka chciałam być piosenkarką ...dentystą (Bo mowilam ze dentysta dużo zarabia xD) A teraz to patologiem albo lekarzem sądowym Albo pediatromsmile
    • emosusie Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:25
      piosenkarka-bo wszyscy mi mówia,że ładnie śpiewam i pozatym uwielbiam spiewać.prawniczką-poniewarz sie musi wykłócać a ja zawsze sie o coś wykłócam.
    • katka30 Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:02
      Ja też bardzo lubię pisać, ale tego za bardzo nie wybrałabym na zawód, raczej hobby. A w przyszłości chciałabym zostać psychologiem, takim dziecięcymsmile
    • optymistka_ Hmmmmm. 30.03.11, 20:17
      ja chciałabym zostać pisarką lub malarką. Bardzo lubię pisać, co chwilę mam nowe pomysły. smile A malować też uwielbiam. <3

od jakiegoś czasu myślałam też o zawodzie aktorki..ale to się raczej nie spełni. wink
    • noboundaries Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:26
      Chciałabym być pisarką. Robię, co mogę w tym kierunku, póki co pisząc i publikując swoje powieści na blogach wink Jeśli to mi nie wyjdzie, mam dwie alternatywy: dziennikarka, najlepiej muzyczna bądź nauczycielka polskiego ;d
    • olusia11118 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:30
      Ja chciałabym zostać nauczycielką pływania i W-F, dlatego że teraz rozwijam swoją karierę pływacką i chciałabym w przyszłości aby inni także poszli tą drogą. A W-F, ponieważ W-F jest związany z pływanie i w ogóle idę na AWF big_grin
    • pizza_girl Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:39
      Moją ogromną pasją jest aktorstwo, więc chyba pójdę w tym kierunku. Ponoć mam talent, więc być może coś z tego będzie. Oprócz tego kocham muzykę, gram na różnych instrumentach, śpiewam, chodzę do szkoły muzycznej, więc jeśli nie wypali aktorstwo
    • luneczka22 :D 30.03.11, 20:56
      chcialabym zostać adwokatem żeby móc pomagać ludziom w walce o sprawiedliwość
      • rozowelizaki Re: :D 30.03.11, 21:03
        ja to mam miliony pomysłów raz psycholog potem makijażystka a ostatnio pisarka może kiedyś się na coś zdecyduje xD czemu ? nie mam zielonego pojęcia smile
    • squashybanana Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:56
      chciałabym zostać aktorką lub krytykiem filmowym, ale mogłabym też wykonywać dowolną pracę związaną z filmem, ponieważ od dawna pasjonuję się kinem i wydaje mi się, że w żadnej innej dziedzinie nie udałoby mi się spełnić. ;>
    • super_star Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:57
      logopeda, psycholog, dziennikarz, podróżnik
    • kakusiaa__ Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:59
      Ja bym chciała zostać aktorką, lub modelką ( ale, żeby nie chodzić bo wybiegu ) . Codziennie robię sobie zdjęcia XD . Kocham aktorstwo smile .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka