demi.l Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:08 Farmaceutka, albo weterynarz ale farmacja to najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire dziennikarka 30.03.11, 18:17 Od dawna marzę o zawodzie dziennikarki prasowej, filmowej lub radiowej. Lubię mieć kontakt z ludźmi, jestem dociekliwa i spostrzegawcza, a ta posada jest wprost stworzona dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:34 Dla mnie muzyka i fotografia to pasja. Ale bardzo chciałabym zostać tłumaczem ponieważ bardzo lubię uczyć się języków ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:36 ja nie wiem jakoś się nigdy nie zastanawiałam ale lubie czytać książki i pisać opowiadania więc może pisarką? Odpowiedz Link Zgłoś
kinnia Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:20 Instruktorką tańca ;D aerobik, fitness czy td. ;PP ale też podoba mi się zawód fotografa i kosmetyczki ;D sądzę, że jednak za pare lat zupełnie co innego przyjdzie mi do głowy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:40 Projektowanie mody ♥ Kocham rysować, szkicować, kocham modę, oglądać pokazy mody, cokolwiek związane z tym Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:45 Ja bym bardzo chciała aktorką później jest fotograf a na końcu jak już to sekretarka w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
justyna328 Wymarzony zawód 30.03.11, 18:49 Architektem albo Projektantem Wnetrz Lubie oba zawody. Uwielbiam rysować i dekorowac moj pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
niki98 Re: Wymarzony zawód 30.03.11, 18:53 Ja chyba prowadząca jakiegoś programu,gdzie bym przeprowadzała wywiady z gwiazdami Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 30.03.11, 18:54 Architekt krajobrazu oraz wnętrz. Kocham rysować, posiadam w sobie inwencję twórczą jestem wrażliwa na piękno sztuki i natury. Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:54 Bardzo chciałabym zostać aktorką, planuje iść na studia aktorskie. Mam duży potencjał ;P A drugim wymarzonym zawodem jest projektant wnętrz ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miki19958 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:58 Też zastanawiałam się nad zawodem fotograf, lecz przekonałam się że jestem kiepska co do zdjęć reportażowych więc zrezygnowałam.. W przyszłości chciałabym pomagać ludziom.. pracować np. w domu pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzytomna Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:00 ja chciałabym być pisarką. kocham pisać, przynosi mi to wielką radość Odpowiedz Link Zgłoś
demilovato Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:04 chciałabym być aktorką i skończyć szkołę aktorską w Wielkiej Brytanii, a jak nie to, no to studia antropologiczne albo filozofia w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
paulainka13574 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:05 ja chce zostać architektem a jak mi się nie uda to kosmetyczką Odpowiedz Link Zgłoś
khepri Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:09 tlumacz - znam angielski (mieszkalam 14 lat w irlandi) umiem polski jezyk- uczylam sie w polskiej szkole i ogolnie to ucylam sie polskiego jezyka. moze nie najfajniejsy jest ale zawsze a drugie to ja chciala bym zalozyc zespol rockowy kocham muzyke i uwielbiam angielski i polski jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
keshablabla Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:15 Ja Aktorką lub Foto ♥ Hah , podoba mi się ten zawód i tyle; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 "po tylu dnaich niezdecydowania ,znalazłam to :D" 30.03.11, 19:15 i oto moje powołanie - INFORMATYKA Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia8 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:25 Ja jako mała dziewczynka chciałam być piosenkarką ...dentystą (Bo mowilam ze dentysta dużo zarabia xD) A teraz to patologiem albo lekarzem sądowym Albo pediatrom Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 19:25 piosenkarka-bo wszyscy mi mówia,że ładnie śpiewam i pozatym uwielbiam spiewać.prawniczką-poniewarz sie musi wykłócać a ja zawsze sie o coś wykłócam. Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:02 Ja też bardzo lubię pisać, ale tego za bardzo nie wybrałabym na zawód, raczej hobby. A w przyszłości chciałabym zostać psychologiem, takim dziecięcym Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ Hmmmmm. 30.03.11, 20:17 ja chciałabym zostać pisarką lub malarką. Bardzo lubię pisać, co chwilę mam nowe pomysły. A malować też uwielbiam. <3 od jakiegoś czasu myślałam też o zawodzie aktorki..ale to się raczej nie spełni. Odpowiedz Link Zgłoś
noboundaries Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:26 Chciałabym być pisarką. Robię, co mogę w tym kierunku, póki co pisząc i publikując swoje powieści na blogach Jeśli to mi nie wyjdzie, mam dwie alternatywy: dziennikarka, najlepiej muzyczna bądź nauczycielka polskiego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olusia11118 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:30 Ja chciałabym zostać nauczycielką pływania i W-F, dlatego że teraz rozwijam swoją karierę pływacką i chciałabym w przyszłości aby inni także poszli tą drogą. A W-F, ponieważ W-F jest związany z pływanie i w ogóle idę na AWF Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:39 Moją ogromną pasją jest aktorstwo, więc chyba pójdę w tym kierunku. Ponoć mam talent, więc być może coś z tego będzie. Oprócz tego kocham muzykę, gram na różnych instrumentach, śpiewam, chodzę do szkoły muzycznej, więc jeśli nie wypali aktorstwo Odpowiedz Link Zgłoś
luneczka22 :D 30.03.11, 20:56 chcialabym zostać adwokatem żeby móc pomagać ludziom w walce o sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: :D 30.03.11, 21:03 ja to mam miliony pomysłów raz psycholog potem makijażystka a ostatnio pisarka może kiedyś się na coś zdecyduje xD czemu ? nie mam zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
squashybanana Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:56 chciałabym zostać aktorką lub krytykiem filmowym, ale mogłabym też wykonywać dowolną pracę związaną z filmem, ponieważ od dawna pasjonuję się kinem i wydaje mi się, że w żadnej innej dziedzinie nie udałoby mi się spełnić. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:57 logopeda, psycholog, dziennikarz, podróżnik Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:59 Ja bym chciała zostać aktorką, lub modelką ( ale, żeby nie chodzić bo wybiegu ) . Codziennie robię sobie zdjęcia XD . Kocham aktorstwo . Odpowiedz Link Zgłoś