Dodaj do ulubionych

co sądzicie o tym??

31.03.11, 15:13
wczoraj nie wiem dlaczego ktoś usunął mój wątek o pewnej sukience...ale dobra...dlatego akładam nowy i od razu proszę nie usuwajcie go...smile

za rok mam bal gimnazjalny i chciałabym już sobie kupić sukienkę...i właśnie wczoraj szperając po net-a-porter znalazłam taką Tutaj...big_grin

co o niej sądzicie?generalnie mojej mamie się ona podoba ale mówi że mi jej nie kupi bo takiej sukienki nie kupi mi za 1000zł...i teraz do was pytanie:czy widziałyście gdzieś może taką o takim samym kroju i kolorze amoże znacie w Ponaniu świetnego krawca który podejmie się uszycia takowej sukienki dla mnie??

Piszice proszę bo zależy mi na waszej opinii...smile
Obserwuj wątek
    • myszqa13 tutaj link!!:D 31.03.11, 15:14
      Tu

sory ale wtedy coś źle zrobiłam...smile
      • myszqa13 a do tego bym chciała takie buty...:) 31.03.11, 15:33
        Tu

ale akurat może niekoniecznie od Louboutina...bo mama też się nie zgodzi...od Louboutina kupie sobie może na studniówkę...i teraz pytaie do was:czy widziałyście gdzieś podobne buty do tych??może być wyższy obcas ale akurat takie o tym kolorze znalazłam...generalnie nie chcę za drogich...i mogą mieć one inny fason np.:takich sandałów na obcasie...chyba wiecie o co chodzi??xd...Takie coś

i abym mogła tą sukienke i buty znaleźć w Polsce...aha i co do butów i sukienki:nie podawajcie adresów sklepów typu CCC,Deichmann,H&M itd bo w tych sklepach są badziewne rzeczy(w H&M-ie kupuję tylko swetry do szkoły)...dzięki...big_grin
        • senseless Re: a do tego bym chciała takie buty...:) 01.04.11, 17:10
          hahahaha, jak nie z H&M, CCC lub Deichamna to skąd?
          od Louboutina za 10 tysiecy zł, czy od Calvina Kleina?
          ogarnij sie dziewczyno smile
      • marcella_ sukienka. 01.04.11, 19:44
        całkiem fajna wink
    • mroweczka_xxx Re: co sądzicie o tym?? 31.03.11, 15:36
      okropna ! Takie coś na bal gimnazjalny ?!
      • myszqa13 a dlaczego niby nie?? 31.03.11, 15:41
        • weard_girl no bo jest okropna xd 31.03.11, 15:48
          ale tak na powagę.
          to jak i sie podoba, po prostu wydrukuj zdjęie, zanieś do jakiegoś lepszego krawca i ci taką uszyję.
          sukienka ta ma prosty krój i wogóle, więc myślę, iż takowy krawiec nie bedzie mieć problemów z uszyciem takiej sukienki ; d
          • mroweczka_xxx Re: no bo jest okropna xd 31.03.11, 16:07
            Poza tym.. byłam na studniówkach i nikt nie miał szytej sukienki ! Weź się porozglądaj za jakimiś gotowymi, krótkimi sukienkami - pełno ich jest, a nie czymś takim
            • myszqa13 ale jak nie znajde to poprosze o uszycie...:) 31.03.11, 16:10
    • pola16 Bez powodu nie został usunięty. 31.03.11, 16:15
      A poza tym do balu masz jeszcze rok, jak już wspomniałaś, a moda i Twój gust się przecież zmieniają. Odradzam takie szybkie kupno sukienki.
      • pola16 Re: Bez powodu nie został usunięty. 31.03.11, 16:16
        A poza tym to nie jest za ładna ta, którą wybrałaś.
        • julunia20 Re: Bez powodu nie został usunięty. 31.03.11, 16:19
          pola16 napisał(a):

> A poza tym to nie jest za ładna ta, którą wybrałaś.

No własnie ! Masz kobieto jeszcze rok i moda się zmienia a ta twoja sukienka nigdy nie będzie modna i nikomu się nie podoba ! Nie myśl dziś o balu gimnazjalnym tylko pomyśl o nim za rok !!!
          • sonia321 Re: Bez powodu nie został usunięty. 31.03.11, 16:20
            wydaję mi się że masz szanse znaleźć sukienkę o podobnym kroju na allegro
            sprawdź
    • smileyy776 Problem 31.03.11, 16:55
      Jeju dziewczyno to masz problem pełno jest innych sukienek ;/ żałosne to jest sciana i nie obrażaj sklepu H&M ,bo to fajny sklep ;\\ i w ogóle żałosna jesteś sukienka i buty są okropne byś się tylko postarzyła , poszukaj czegoś MŁODZIEŻOWEGO , a nie dla starej baby blee
      • myszqa13 Re: Problem 31.03.11, 17:39
        nie obrażam H&M bo sama tam czasami coś kupuję ale generalnie rzeczy są robione z kiepskiej jakości materiałów...a poza tym ubieram się młodzieżowo i uważam że taka sukienka właśnie jest w takim stylu...już kilka razy widziałam dziewczyny w podobnych sukienkach...więc ona nie jest jak dla starych bab...a poza tym ja lubię ubierać się klasycznie a nie koniecznie zawsze młodzieżowo
        • silvergirl Re: Problem 31.03.11, 17:57
          lol dziewczyno, ta sukienka jest okropna!!!!!!!!!scianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianaa poza tym, masz jeszcze rok
        • smileyy776 Re: Problem 31.03.11, 18:43
          No dobra dziwna jesteś , bo ja lubię ubierać się młodzieżowo i tak jakoś fajnie . Nie lubię takich sukienek , spódnic itp. To Twój styl , ale dam Ci radę : korzystaj z tego póki jesteś nastolatką i noś fajne , młodzieżowe ciuchy . Po co się postarzać ?? wink Ale nie mieszam się , uważam po prostu, że sukienka jest nie za ładna ... smile Ale nieważne , mogę zaprosić Cię do znajomych? smile
          • myszqa13 Re: Problem 31.03.11, 19:22
            może to i dziwne ale ja generalnie lubię się ubierać młodzieżowo ale również kocham ubierać się klasycznie...tak jakoś...smile...a dlaczego niby być nie mogła mnie zapraszać??jasne że możesz...jak chcesz...big_grin
    • emisia1 =) 31.03.11, 18:31
      Ta sukienka jest bardzo ładna, ale myślę, że szyta przez krawca nie zastąpi oryginału...

To są ubrania od projektantów i dlatego nigdzie nie znajdziesz czegoś podobnego uncertain

W H&M, Zarze i innych sklepach też są piękne ubrania smile
    • vampiresfan Re: co sądzicie o tym?? 31.03.11, 19:39
      Ładna nawet ale ja bym nie wydala na nią tyle kasysurprised

Poszukaj na Allegro, poszperaj w Second Handach albo i dź do krawca i niech ci uszyje na miarę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka