Dodaj do ulubionych

Bóle głowy...;/

07.04.11, 19:54
Hej, Często boli mnie głowa... nie często moża powiedzieć ze zawsze;/ Rano jak jadę do szkoły to wszystko jest wporządku tylko jak wracam to się zaczynauncertain ... tak się dzieje kazdego dnia uncertain Juz mam tego dosyć:/;/ Kiedyś wziełam tabletki na bóle głowy ale jak przestało to tylko na jedeń dzień i później znowu wracało uncertain;/
No ale po za tym to przecież nie będę brała codziennie tabletek!

Może wy mi coś poradzicie tylko nie che chodzić do lekarza !! ;/

Liczę na was kiss
Obserwuj wątek
    • girls1010 Ehh^^ 07.04.11, 20:05
      Też to przeżyłam... Mi lekarze nie pomogli.
      Ja to miałam przez "dorastanie"...Przeszło mi po ok.6 miesiącach czy nawet dłużej.
      I tak codziennie... ;D
      Pozdro!! 3maj się wink
    • sylwia714 Re: Bóle głowy...;/ 08.04.11, 16:19
      Lekarzem nie jestem, ale skoro cię tak ciągle boli to uważam, że powinnaś iść do lekarza.
    • mary_ Re: Bóle głowy...;/ 08.04.11, 16:24
      Chyba najlepszym wyjściem byłaby wizyta u lekarza. Mi pielęgniarka w szkole powiedziała, że moje "kręcenie się" w głowie i czarny obraz przed oczami, gdy wstaję może być powodem dojrzewania, może ty też tak masz? Albo po prostu masz zbyt mało dostępu do świeżego powietrza, za długo siedzisz przy komputerze/telewizorze. Nie wiem, powodów może być wiele. Jeśli bardzo ci to uprzykrza życie udaj się do lekarza!
    • madalena Re: Bóle głowy...;/ 08.04.11, 16:26
      wiem co masz na myśli. tez tak mam tyle że mi się już zaczyna tak około 5-6 godzinie lekcyjnej w szkole, biorę tabletki, albo czasami wystarczy jak odpocznę.
      • maryskaaa Re: Bóle głowy...;/ 08.04.11, 22:25
        A czesto ci sie kreci w glowie ? i czy masz dobry apetyt ?
        MOzliwe ze jest to anemia, objawy to czesty bol glowy, zawroty i slaby apetyt.
        Pamietaj styraj sie jak najkrocej siedziec przy komputerze i moze popros mame aby kupila ci jakies witaminy. smile
    • kotek.bieberka Re: Bóle głowy...;/ 08.04.11, 22:38
      Mam tak samo jak Ty i kompletnie nie mam pojęcia co z tym zrobić ; | .
    • xmadziunia14x Re: Bóle głowy...;/ 09.04.11, 09:20
      Czasem bóle głowy powstają od zębów. No, ale za pewne dbasz.
      Mnie też bolało ciągle.
      Przestawało po miesiącu.
      Najlepszy jest sen.
    • koniara8 A więc.. 09.04.11, 09:32
      "tylko nie che chodzić do lekarza !! ;/" a dlaczego ?! Uważasz, że użytkowniczki kotka to jakieś specjalistki w dziedzinie medycyny ? Tylko lekarz Ci może pomóc, a jak nie chcesz to parz sobie ziółka, łykaj tabletki.. Bo nic innego Ci nie pomoże.

Mogło to zabrzmieć ostro, owszem. Po prostu uważam, że nic innego jak lekarz Ci raczej nie pomoże.

Pozdrawiam!
    • luana14 Re: Bóle głowy...;/ 09.04.11, 10:45
      A napisz może gdzie Cię dokładnie boli. Bo w innych miejscach występuje ból zatok a w jeszcze innych zwykły ból głowy.
      Ja mam chore zatoki więc umieram z bólu.
      Może to z przemęczenia lub po prostu dorastasz. Właśnie nie bierz codziennie tabletek bo się uzależnisz i zniszczysz żołądek.
      • wonka Re: Bóle głowy...;/ 10.04.11, 15:22
        Nie wiem chyba u góry... tak jakby pośrodku !;/
        • diamond_girl12 Re: Bóle głowy...;/ 10.04.11, 15:29
          Mnie też dość często boli głowa, ale biorę apap i (zazwyczaj) po jakimś czasie przechodzi.
          Ale skoro Ciebie boli codziennie, to może powinnaś iść do lekarza .
    • klama_kcmil # 10.04.11, 15:34
      Może to z jakiegoś przemęczenia? Za dużo myślisz, czy coś xd. Przykro mi, ale powinnaś iśc do lekarza. Nic Ci przecież nie zrobi. Ewentualnie poczekaj z 2-3 dni, jak nie przestanie, to nie zwlekaj z lekarzem.
    • ciastko_kremik tu... 10.04.11, 15:35
      Miałam to samo i brałam tabletki... Ale ciągle to miałam i koleżanka powiedziała żebym przestała je brać to mi przejdzie... Bo się przyzwyczaiłam... I mi przeszło... Znaczy czasem mnie boli ale to tam rzadko... big_grinbig_grinbig_grin

serceserceserce
      • klaudusss Re: tu... 10.04.11, 15:42
        zrób sobie prześwietlenie zatok. Ja też tak miałam i czasem już nawet leki nie pomagały, poszłam do lekarza i okazało się, że mam coś z zatokami, przepisał mi odpowiednie leki i jakoś żyję. smile tylko, że ja nie mogłam tych leków długo przyjmować, bo byłam senna, osłabiona, ale na każdego działają inaczej, i może akurat od tego samego boli Cię głowa co mnie. Wiem jak to jest i współczuję.... indifferent
    • madziulla00 Re: Bóle głowy...;/ 10.04.11, 15:54
      Pij duzo wody mineralnej i jedz sniadanie. W szkole tez zjedz kanapki. powinno byc lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka