Dodaj do ulubionych

koleżanki ??!!

10.04.11, 17:35

Ja mam problem z całkiem innej beczki . a więc . mam klasę liczącą 19 uczniów w tym 10 chłopaków i 9 dziewczyn w tym ja . prawie wszystkie dziewczyny z mojej klasy tak dokładnie to 5 dziewczyn się na mnie obraziło kompletnie nie wiem za co jedna miała do mnie pretensje że patrze na nią jak się przebiera na w-f a reszcie nie wiem o co chodzi . staram się nie zwracać uwagi ale to trudne i przykre . co mam robić ??
Obserwuj wątek
    • trzy Re: koleżanki ??!! 10.04.11, 20:13
      skoro 5 dziewczyn się na ciebie obraziło to najprawdopodobniej wkurzyłaś jakoś jedną z nich, obgadała cię za plecami i zwerbowała swoje "psiapsióły".. ej a dlaczego po prostu ich nie olejesz i nie znajdziesz innych koleżanek?
      • ciasteczko95 Re: koleżanki ??!! 10.04.11, 23:10
        Moim zdaniem powinnas porozmawiac z jedną z nich i zapytać co się stało . Nie musisz pytać jej w szkole przy innych koleżankach aale możesz zaczekać na którąs z nich po szkole lub zadzwonic na telefon . Powiedz ze czujesz się źle w takiej sytuacji i bardzo ci zależy na tym zeby się nie kłócic .Powodzenia smile
        • sysiek4444 Re: koleżanki ??!! 10.04.11, 23:27
          Mnie też się dziewczyny czepiają że się na nie patrze jak się przebierają. xd
          Spróbuj pogadać z jedną z nich. tak w cztery oczy. ; )
    • vaniney re: żal <3 10.04.11, 23:51
      widocznie jesteś jakąś psycholką co to lubi sobie pooglądać koleżanki w bieliźnie serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka