love.yoou 15.04.11, 15:16 ---> tak jak w temacie . Jaka była wasza ulubiona bajka z dzieciństwa . ? moja to Bracia koala . ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looveangel Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 15:31 Muminki ! nawet wczoraj sobie obejrzałam parę odcinków Muminków. nadal kocham tą bajkę. xD Chojrak tchórzliwy pies. xD uwielbiam Eustachego. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 15:33 Ostatnio gadałam właśnie o tym z koleżanką ja lubiłam takie: "Kubuś Puchatek" "Smerfy" "Gumisie" Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 16:21 mówię dzieciństwo myślę Kubuś Puchatek , Zwariowane Melodie i Dragon Ball Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 16:36 bracia koala, tabaluga i oczywiście smerfyy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
basket_girl Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 17:06 - Tabaluga - Dragon Ball - Franklin - Bracia Koala - Odlotowe Agentki - Ach ten Andy Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Bajki z dzieciństwa. 15.04.11, 18:33 Zawsze wolałam anime- Dragon Ball Z. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Bajki z dzieciństwa. 16.04.11, 15:04 Wszystkie jakie puszczali w dobranocce. xD Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Bajki z dzieciństwa. 16.04.11, 15:12 - atomówki - odlotowe agentki - choirak tchórzliwy pies - tabaluga - ah ten Andy Z takich anonimowanych filmów to - mała księżniczka Sara - ( film 2 części ) - 101 dalmateńczyków - król lew 1 i 2 - zakochany kundel - akademia pana kleksa Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Bajki z dzieciństwa. 16.04.11, 15:34 Dużo było tego... cóż... ale najbardziej lubiłam anime:Yu-Gi-Oh, Pokemon i Mistrzowie kaijudo znane jako Duel Masters. Co do Yu-Gi-Oh to miałam na tym obsesję! Kupowałam karty do walczenia (nawet gdzieś po domu się jeszcze walają) i nie przegapiłam żadnego odcinka (tak przynajmniej wiem od mamy xD). Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Bajki z dzieciństwa. 16.04.11, 16:35 Na pierwszym miejscu Dragon Ball dopiero potem: -tabaluga -odlotowe agentki -w.i.t.c.h. -gumisie -smerfy -pokemon -kubuś puchatek -scooby doo -animki -rycerze zodiaku -x-men i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Bajki z dzieciństwa. 16.04.11, 19:01 ojejciu.mam mnóstwo ulubionych bajek z dzieciństwa (; Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Bajki z dzieciństwa. 17.04.11, 12:36 Hmm... Smerfy, Muminki, Niesamowite Opowiastki, Kubuś Puchatek i Gumisie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx x-men evolution ! ;d 19.04.11, 17:01 Nadal kocham tą bajkę Kitty i Kurt byli moimi faworytami, liczyłam na nich, a oni i tak nie byli ze sobą !! Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo -> 19.04.11, 17:11 scooby doo księżniczka sisi flinstonowie miś joggi jetsonowie odlotowe agentki kocham te bajki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 19.04.11, 17:27 ah, gdy byłam mała lubiłam naprawdę wiele bajek c; scooby doo, tabaluga, teletubisie, muminki, smerfy itp. c; Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Bajki z dzieciństwa. 19.04.11, 17:28 Ach ten Andy Księżniczka Sisi Odlotowe agentki Scooby Doo Świat według Ludwiczka Dzieciaki z klasy 402 Spider Man X-men Ewolucja Tom i Jerry Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Bajki z dzieciństwa. 19.04.11, 18:29 Dzieciaki z klasy 402, Odlotowe Agentki, Księżniczka Sisi, Ruby Gloom, X-men, Świat według Ludwiczka, Winx Czarodziejki, Witch A jak byłam młodsza to Smerfy i Gumisie Najbardziej to chyba uwielbiałam Odlotowe Agentki, Chojraka i Ruby Gloom Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Bajki z dzieciństwa. 19.04.11, 18:48 Kochałam Muminki, Smerfy, Gumisie, Krecika, Pszczółkę Maję. Zresztą cały czas je uwielbiam... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Bajki z dzieciństwa. 20.04.11, 22:01 Ja najbardziej lubiłam bajkę Scooby Doo (zawsze oglądałam ją z kuzynem - dwa maluchy wgapione w telewizor. ;D) oraz Timona i Pumbę. Do dzisiaj kocham tekst "Hakuna Matata". Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Bajki z dzieciństwa. 02.05.11, 15:50 muminki ogólnie lubiłam chyba wszystkie bajki oprócz strażaka sama i listonosza pata;P były strasznie nudne Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Bajki z dzieciństwa. 02.05.11, 16:12 o takiej dziewczynce, ktora mieszkala w internacie zakonnic. I wszystkie dziewczynki zawsze jezdzily zoltym autobusem itd. Nie pamietam juz jak to sie nazywalo, ale strasznie to uwielbialam, Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Yeah! 02.05.11, 19:49 Gumisie, Smerfy iiii... tyle tego, że nie wiem co wymieniać;d. Odpowiedz Link Zgłoś