Dodaj do ulubionych

co Za Idiotyzm

17.04.11, 21:40
Wytłumaczcie mi jak to w ogóle mogło sie stać że ten idiota Mozil w x factor wybrał do
finałowej 3 tą starą babkę a odrzucił Marte która miała super głos ,Czy on jest jakiś porąbany ta babka nie powinna się tam nawet znaleźć .Strasznie mi szkoda Marty . Chyba nigdy nie obejrze już x Factor
Obserwuj wątek
    • sami. Re: co Za Idiotyzm 17.04.11, 21:41
    • sami. Re: co Za Idiotyzm 17.04.11, 21:41
      sad
    • nickiminaj Re: co Za Idiotyzm 17.04.11, 21:47
      każdy ma inny gust. jemu podobało się jak śpiewała ta starsza pani, a tobie jak jakaś marta ... nie każdy myśli jak ty.
      • nastyangel Re: co Za Idiotyzm 17.04.11, 21:50
        oglądałam i żadna Marta nie zapadła mi w pamięć. Za to starsza pani pokazuje, że marzenia można spełniać w każdym wieku. I naprawdę dobrze śpiewa.
    • alice087 MOZIL jest super!! 17.04.11, 21:49
      z tej trójki jurorów jest najlepszy
      bo on ma talent -,- jest zresztą dość sławny na zachodzie.
      a to, że ma inny gust nie ma znaczyć, że jest głupi no!
      • donia.19 Re: MOZIL jest super!! 18.04.11, 07:29
        lubię go . a co do jego decyzji . no cóż o gustach się nie dyskutuje. a ta "starsza babka" czy jak tam określiłaś ma kawał dobrego głosu [ i nie sądzę , że ta dziewczyna nie miała] poprostu ona sobie i tak poradzi w karierze , bo jest młoda , a tej pani dali nieprawdopodobną szanse na spełnienie swoich marzeń , które potem mogłyby się nie spełnić . - nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi,.
    • marsjanka115 x__x 18.04.11, 07:38
      Mozil rządzi ! prze zajebisty gościu a z tego co ja wiem ta marta ma swój zespół to niech da szansę innym !!!
    • monik4 Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 07:59
      tak juz niestety jest w tych programach.....
      • klama_kcmil # 18.04.11, 08:01
        Nie wiem, wczoraj mi sie nawet ogladac nie chciało. W każdym razie ciesze się, że przeszedł Tomek, czy jak mu tam^^. A Czesława nie lubie, irytuje mnie w cholere.
        • maniaczka. sami. - wyluzuj ! 18.04.11, 09:11
          To nie jest idiotyzm , każdy ma swój gust i osobiście uważam ,że ta pani powinna dostać szansę . Marty żadnej nie kojarzę . Po za tym finałową 15 wybierali jury nie tylko mozil !
          aa i ..ja Czesława lubię :d !
    • fano__x + grupa Kuby .. 18.04.11, 10:29
      szkoda, że odrzucili tą dziewczynę w czarnych włosach sad
    • mweezy . 18.04.11, 10:53
      A kim ty jesteś, żeby oceniać poziom inteligencji Czesława? Znasz go? Tak się nim interesujesz, że możesz przypuszczać jak inteligentny jest? Wątpię. A to, że postanowił dać szansę starszej na prawdę utalentowanej kobiecie, która już nie ma w zasadzie szans na to, aby gdzie indziej się wybić, kobiecie, która jak każdy, chciałaby spełnić swoje marzenie to świadczy tylko o jego inteligencji. Brawo dla ciebie za dyskryminację starszych ludzi. Ta cała Marta za którą tak płaczesz jeszcze ma szanse żeby gdzie indziej się wybić, całe życie przed nią. A to nie oglądaj, na prawdę nikt nie będzie rozpaczał, że nie oglądasz X Factor.
    • yorkie Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 11:58
      Weź wyluzuj, bo nie każdy myśli tak, jak ty, a to, kto przejdzie dalej to nie twoja decyzja. Mi też na przykład bardziej podobała się ta PANI (miała dopiero ok. 50 lat, to chyba nie taki wiek, żeby nazywac ją starą babką, hm?), niż ta inna. Z całym szacukniem, ale trochę przegięłaś.
      Ten gościu RZĄDZI!
    • bellacullenx Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 12:08
      ja sie takimi pierdołami nie przejmuje ;p a Czesław to nie idiota, jest zajebisty.
    • madziulla00 Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 12:21
      To tylko głupi program. Błagam o co te całe HALO?!?
      Wybrał ta starą babkę, bo uważał że jest lepsza od tej Marty,on lepiej się zna niż ty.
      devil
    • coldprincess dobrze wybrał -.- 18.04.11, 12:28
    • katsuumi_17 Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 12:42
      Ta pani jest dobra. I zróżnicowanie uczestników mi się podoba. Marta miała hmm...strasznie drazniacy glos i gdybym slyszala ja w radio przelaczalabym szybko. Chociaz spiewac umie.
    • dagmarka1998 Zgadzam się to jest idiotyzm!!! 18.04.11, 12:46
    • laleczka. Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 13:04
      Dlaczego nie powinna tam się znaleść ?
      Bo nie jest po twojej myśli? (egoista)
      I ta kobieta nie powinna brać udziełu, dlaczego, bo jest starsza ?
      Ja się ciesze bo ten program pokazuje że w każdym wieku mogą sięspełnić marzenia,

Więc moim zdaniem dobrze się stało, że przeszła ta pani, a ta twoja Marta - nie zapadła mi nawet w pamięć. I Czesława nie oceniaj bo go nie znasz ;/

sciana
    • abbey_girl Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 13:12
      Bardzo podobało mi się, jak śpiewała ta pani, a Martę tylko kojarzę (i Mozila bardzo lubię). Mi się bardziej nie podobało, że wzięli tą Adę Szulc, zamiast tej w czerwonej koszuli w kratkę sad.
    • splash Re: co Za Idiotyzm 18.04.11, 13:23
      Właśnie pokazałaś jaki jest twój poziom inteligencji. Mozil jest zaje.bisty i nie masz powodu aby go obrażać. Wypłacz się w poduchę jak ci tak strasznie źle i nie zaśmiecaj forum.-.-
    • katsuumi_17 A co to znaczy "starą babkę"? Starszy= gorszy? 18.04.11, 19:05
      Zastanów się.
      • imperativ Jeszcze raz obrazisz mi Mozila.. to Cię sjfhfgbcrv 18.04.11, 19:21
        Owszem, Marta miała głos, no ale cóż. Ona się pewnie jeszcze wybije..
        Nie chcesz, to nie oglądaj X Factor. Nikt Cię nie zmusza.
      • anulka Re: A co to znaczy "starą babkę"? Starszy= gorszy 19.04.11, 09:45
        dokładnie wiek to nie przeszkopda w spełnianu marzeń
      • yorkie Re: A co to znaczy "starą babkę"? Starszy= gorszy 19.04.11, 10:23
        Dokładnie! Zgadzam się.
        A poza tym - znasz tego gościa tak dobrze, żeby oceniac inteligencję? Podejrzewam, że nie, więc nie pisz o kimś "idiota", jeśli nie znasz.
        Nie chcesz - to nie oglądaj, uwierz, nikt nie będzie po tobie płakał.
    • secret Re: co Za Idiotyzm 19.04.11, 12:20
      każdy ma inne zdanie na ten temat ja się cieszę że baba ka przeszła zasłużyła ja nie mam z tym problemu są ważniejsze sprawy na głowie niż zamartwianie się że marta nie przeszła wink
    • kasia54321 Re: co Za Idiotyzm 19.04.11, 12:30
      Racja...ta kobieta i tak nic nie osiągnie i zajmuje miejsce osoby, która mogłaby tam coś osiągnąć...
    • clairedelune Chyba cie poebało?! 19.04.11, 12:37
      hahaha , ale mam z ciebie polewke idiotko big_grin Jaki problem o boze.. a ja jestem glodnia wiesz??
      • ilovemusic_ O co robisz takie wielkie zamieszanie ? -.- 19.04.11, 12:57
        Ja tez chciałam żeby przeszła Marta, ale ta starsza pani miała także przepiękny głos.
        Wiem że ty patrzysz na wiek i wgl. ale jej nie można skreślac bo jest starsza !
        Ogarnij się -.-'
    • marzka Re: co Za Idiotyzm 19.04.11, 13:31
      Od się chyba z choinka urwał scianasciana
    • hooodooo . 19.04.11, 13:55
      ja tam lubię mozila. i nawet nie wiem o jaką martę chodzi XD
      a najbardziej z nich wszystkich kocham gienka <3
      i michał szpak też jest faajny c:
    • karcio ta PANI miała śliczny głos 19.04.11, 14:18
      spiewa fantastycznie ! nie rozumiem o co ci chodzi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka