19.04.11, 22:20
'Krzyk' to jeden z najlepszych wg mnie horrorów/thillerów!
Widzialm wszystkie czesci (oprocz4) i naj jest 1 i 2smile

Mam zamiar isc na 4 ale boje sie ze mnie nie wpuszczauncertain mam 13 lat jak wiadomo film jest od 18! Jakos spruboje sie zalapac na wejscie ale to nic pewnego;P

A jak tam z wami?
Byliscie juz na 4 w kinie?
Co myslicie o oporzednich czeesciach?

Jak bylo to sorry, ale nie kilkajcie malego, czerwonego i smierdzacego;P (kosz)
Obserwuj wątek
    • rozowelizaki Re: Krzyk4! 19.04.11, 22:42
      Ja bylam i szczerze to taki sobie ale ja nigdy nie bylam wielka fanka krzyku. Fajnie sie zaczał ale z minuty na minute byl bardziej cienki. To tylko moja opinia kazdy ma prawo do wlasnej no nie ? tongue_out
    • kiwi to będzie niezła komedia! 19.04.11, 22:52
      • ixxprincessxxi mnie zawsze wpuszczają- też mam 13-i jestem wyroś. 20.04.11, 08:40
        nięta ;p A co do horroru- bywały lepsze ale ten też fajny ;p
    • ilolita Nie oglądałam. 20.04.11, 11:50
      Nie oglądałam ponieważ śmiertelnie boję się jakichkolwiek horrorów. Wiem, że to dziwne , zważajać , że mam 14 lat ale po prostu się ich boję crying
      A jeśli nie wpuszczą cię do kina to po prostu sciągnij sobie jakiś program do ściągania filmów np. Ares potem sobie ściągnij film Krzyk IV , zgraj na płytę albo zapisz na kompie , zorganizuj popcorn i litry Coli, zaproś kumpele i będzię świetnie smirk
    • adelinde Re: Krzyk4! 22.04.11, 21:50
      Nie jest od 18. Jest od lat 15. W mojej miejscowości jest Helios. Sprawdzałam na oficjalnej stronie. Idź. "Przypadkiem" zapomnij legitymacji. Jeżeli wyglądasz na 15 - to Cię wpuszczą. Moją przyjaciółkę razem ze mną wpuścili, chociaż ona ma 14 lat. smile
    • kakusiaa__ Re: Krzyk4! 28.04.11, 11:06
      nie oglądałam, ale chyba pójdę na noc horrorów i tam będzie " Krzyk 4" smile .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka