Dodaj do ulubionych

Zlot Echelonu W Krakowie.

20.04.11, 20:04
ej słuchajcie ludziee! wiem, że może część z was słyszała o zlocie w Krakowie i może nawet się tam wybiera, ale jeżeli nie no to informuję - 2 lipca o 10 w Krakowie na rynku głównym odbędzie się zlot fanów 30STM, tylko, że na razie jest bardzo mało osób zapisanych i przydałoby się, by ktoś jeszcze się zjawił. jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę bardzo wbijać na forum echelonu echelon-polska.tk/ Poleć znajomym,rejestruj się i wpisuj na listę. Dokładniejsze informacje tam znajdziecie jak coś. Jeżeli możecie to porozsyłajcie to do znajomych i popytajcie, czy ktoś by się nie skusił, jeżeli tylko jest fanem Batonów xD także dziękuję za uwagę ;P
Obserwuj wątek
    • paramooore Re: Zlot Echelonu W Krakowie. 22.04.11, 21:30
      FUCK YEAH!!! jade!!!! xDD
      • monika zjazd 27.04.11, 15:39
        jak narazie to niczego na tym forum nie ma, a jestem zainteresowana... dobrze by bylo gdybysmy sie mogli jakos skontaktowac
        • paramooore Re: zjazd 27.04.11, 16:34
          a właśnie, jakieś konkrety, kiedy będą?
          • gabbs Re: zjazd 28.04.11, 07:29
            jeśli chodzi o konkrety to możecie pisać do mnie na gg 12621568 to ja wam wszystko wytłumaczę co i jak. Co do strony to żeby w cokolwiek wejść trzeba się najpierw zarejestrować i to jest jej mały minus.
            • paulinka_us5 Konkrety! 04.05.11, 20:13
              Twoje GG już mam zapisane. Ale pytanie. Musiałabym wszystko wiedzieć na początku, bo bym jechała z tatą i niewiem czy on dostanie wolne (praca w kopalni i teraz chyba czasami będzie robił w soboty). Rzecz w tym że musiałabym wiedzieć smile Ale jak będziesz na GG to napiszę do Ciebie. wink Pazdro kiss
              • lovesick Re: Konkrety! 04.05.11, 20:22
                Muszę jechać . Uproszę tatę żeby mnie odwiózł .
    • milenka2822 Re: Zlot Echelonu W Krakowie. 05.05.11, 14:40
      dlaczego ten zlot jest w tym samym czasie co Opener???
      przyjechałabym, mam chrzesnego w Krakowie, ale zmieńcie datę
      • gabbs Re: Zlot Echelonu W Krakowie. 05.05.11, 21:13
        Zlot jest 2 lipca ponieważ tak zostało już ustalone na forum. Najpierw miało być 25 czerwca ale akurat ta data połowie nie pasowała więc zrobiliśmy głosowanie i wszyscy się zgodzili na 2 lipca.
    • echelon.ed Re: Zlot Echelonu W Krakowie. 05.06.11, 20:46
      Ej, ta strona jest zawieszona. :s
      • gabbs Re: Zlot Echelonu W Krakowie. 06.06.11, 20:57
        Tak wiem ale wszystkie informacje można również znaleźć na fb w wydarzeniu Zlot Echelonu-Kraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka