hoppy 21.04.11, 22:31 Masz , ostatnie 24 godziny życia co zrobisz ? Jak je spędzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psota_21 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 21.04.11, 22:40 Zjadam ciasteczko oreo. Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 _______________________________ 21.04.11, 22:48 kupuję szybko bilet i lecę samolotem do Holandii ( Almere) XD Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ idę... 21.04.11, 22:58 Powiedzieć wszystkim, ze ich kocham i komuś jeszcze, ze zawsze go kochałam ^^ I pewnie `coś` bym zrobiła, żeby zrobić to przed śmiercią iiii pewnie odsłuchałabym swoją ulubioną piosenkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 21.04.11, 23:21 rb to, czego bałabym się zrobić, gdybym wiedziała, że bd żyć Tj- skaczę na spadochronie, bungee, żegnam się z rodziną i lecę na Malediwy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaxoo Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 11:02 hmm.. poleciałabym na majorke, potem może Los Angeles xd a w między czasie skakała bym z samolotu na spadochronie. Oczywiście pożegnanie z rodziną musi być- rzecz jasna xP Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 12:35 Lece do rodzinki w USA i tam skacze na spadochronie a jeszcze wczesniej znajduję się w Hollywood i szaleje na całego!! Odpowiedz Link Zgłoś
meropa Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 01.09.11, 11:58 powiedziałabym komuś że go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx :)) 24.09.11, 20:09 wymieniłabym tego setki ale prawda jest taka że siedziała bym najprawdopodobniej przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 24.04.11, 23:42 Lecisz na Malediwy i spędzasz ponad 10 godzin w samolocie... Odpowiedz Link Zgłoś
rapujacy_kalosz Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 00:05 pójdę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: cóż... 22.04.11, 00:56 nie wiem, modliłabym się, powiedziała parę głupich i ryzykownych rzeczy... - O! wiem jedno, na pewno bym nie siedziała na kompie, prędzej już w ost chwilach (oprócz modlitwy) słuchałabym muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kahmelka12 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 07:11 jade do ................. (nie powiem kago) żęby go zobaczyc i pocałować Odpowiedz Link Zgłoś
kk95 hmm... na pewno bym... 22.04.11, 08:32 się z wszystkimi pożegnała.. Modlitwa to na pewno. Ale bym wszystkim ludziom mówiła,że są cudowni i dziękuję im za dobre i złe spędzone chwile. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 08:19 porywam Justina ;** i ten tego hahahaha xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 08:37 Nie wiem. Pewnie modliła, słuchała muzyki i powiedziała wszystkim, których kocham, że ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 08:42 Panikuję. Jadę do wszystkich znajomych, żeby się pożegnać, wsiadam w samolot (nie widziałam jeszcze Hiszpanii!), a podczas drogi piszę testament. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 08:52 mówię wszystkim , że ich kocham , zjadam najbardziej niezdrowe rzeczy na świecie i wgl robię to , czego bałabym się zrobić wcześniej. XD Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 25.04.11, 12:13 kurcze, trudne pytanie no pewnie bym poszła najpierw do spowiedzi, żeby mieć pewność że nie umrę w grzechu a potem to bym się ze wszystkimi pożegnała, mówiła że są cudowni, dziękowała za dobre i złe chwile i pewnie bym ryczała ciągle ze wzruszenia, że to już koniec mojej ziemskiej wędrówki, że tak mało zdążyłam zobaczyć i zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 09:09 Najpierw dokończę kanapki, a potem pomyśle nad czymś szalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 09:21 przepraszam wszystkich za to co zrobiłam , jadę do kumpla i kumpeli , no i w drodze do nich się modlę ...nooo słuchając TH xd Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 10:40 Skaczę na bandżi, mówię to, co mi leżało na sercu, porywam Biedera i go torturuje (niech mu się dostanie za torturowanie nas muzyką!), potem zjadam tabletki, żeby przeżyć :-p Odpowiedz Link Zgłoś
choinkaxd Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 25.04.11, 00:44 Mówię wszystkim co o nich tak naprawdę myślę. Całuję mojego chłopaka, przytulam go mocno. Mówię rodzinie, że przeprasza ich za wszystkie moje złe czyny i że ich kocham. Skacze ze spadochronem, skacze z jakiejś przepaści z zabezpieczeniem (nie chcę żeby te 24h minęły szybciej), robię jakieś szalone rzeczy na, które zawsze chciałam się odważyć, ale jakoś nie wychodziło i wgl.. Wypijam jakiś mocny drink, próbuję mocnych dragów, idę na ostrą imprezę. Wykorzystuje jak najlepiej 22h po czym 2h przeznaczam na to żeby iść się wyspowiadać pomodlić, żegnam się ostatecznie z rodziną po czym idę się położyć. Wolałabym umrzeć poprzez zaśnięcie... Podsumowując wykorzystuje na max te 24h xD Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 12:40 chyba bym się ze strachu zesrała i nic bym nie zrobiła... xdd Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ hm.. 22.04.11, 12:45 przez dwanaście godzin spotykam się z przyjaciółmi i spędzam z nimi czas. a przez następne dwanaście godzin staram się spełnić jak najwięcej swoich marzeń. : ) Bardzo dobry wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 22.04.11, 13:05 mówie rodzinie ze ich bardzo kocham, i jeszcze jednej osobie, której normalnie nie mam odwagi tego powiedziec. wsiadam w samolot, lece do Los Angeles, robie sobie zdjęcie przy Hollywood sign,mocze stopy w pacyfiku, i wtedy moge już umierać Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 23.04.11, 17:35 jak moja poprzedniczka lecę do Los Angeles. Idę do Chestera Benningtona i mówię mu że jak mam umrzeć to z nim XD Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 24.04.11, 21:54 mówie bliskim osobom jak ich kocham, i tym którym chciałabym to powiedzieć, ale nie umiem, czy poprostu, że lubie, albo że mi na nich zależy. i spędzam z nimi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
squash haha. 24.04.11, 22:09 biegnę do kogoś, rzucam mu się na szyję i namawiam, żeby się ze mną przespał. XD tak serio, to zbieram kasę, kupuję tani bilet do Nowego Jorku i oglądam wszystko, co zawsze chciałam obejrzeć. chociaż.... muszę poważniej rozważyć pierwszą propozycję. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: haha. 24.04.11, 22:19 squash napisał(a): > biegnę do kogoś, rzucam mu się na szyję i namawiam, żeby się ze mną przespał. X > D To jest najlepszy plan! lol A tak poza tym, to pojechałabym tam, gdzie zawsze chciałam jechać. Ale jak znam życie, usiadłabym na krześle i ryczałabym, że zostało mi tak mało czasu, że się boję, że nie chcę umierać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: haha. 24.04.11, 22:30 Pożegnała bym się z całą rodziną i przyjaciółmi. I jak bym miała trochę czasu to zrobiła bym jeszcze pare innych rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 24.04.11, 23:03 Hmm nie mam pojęcia : D Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 24.04.11, 23:10 Żegnam się z rodzina i przyjaciółmi oraz musiałabym wyznać komuś że zawsze go kochałam i kochać będę Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 24.04.11, 23:17 ymm chyba bym pojechała do jakiegoś miasta i okradła sklep płytowy [ sama nie wiem na jaki c.h... ale tak bym zrobiła xD] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: x__x 25.04.11, 12:06 Wziełabym wielki kredyt i okradła sklep ze słodyczami! xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nimfla Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 24.04.11, 23:44 Pojechałabym do najbliższego centrum handlowego kupić sobie jakieś super ciuszki, uprzednio zatrzymując się kolejno u fryzjera i kosmetyczki, bo przecież muszę się w trumnie jakoś prezentować. A że zostałoby mi jeszcze sporo czasu ogłosiłabym wszystkim wszem i wobec, iż mam ich w dupie. paru osobą 'podziękowałabym' za zmarnowanie mi życia, nielicznym a to że po prostu byli i podnosili mnie na duchu. Aha. W międzyczasie pewnie straciłabym dziewictwo, bo jak już odchodzić to ze świadomością że wszystkiego się zasmakowało.. to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 24.04.11, 23:44 modlę się, idę do spowiedzi, żegnam się z wszystkimi, modlę się i umieram . Odpowiedz Link Zgłoś
linda Przepraszam 24.04.11, 23:49 przeproszę wszystkie osoby , których skrzywdziłam lub w jakiś sposób uraziłam. staram się pomóc tylu osobom ilu byłabym w stanie. idę do kościoła , żegnam się z bliskimi i umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 25.04.11, 01:09 zapewne bym się zjarała, albo najebała. Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 25.04.11, 07:45 - zjadłabym big milka z tofi - nie wiem czemu ale zatańczyłabym sobie na ulicy xD - przytuliłabym chłopaka w którym ,,potajemnie sie kocham ,, xD - pogratulowałabym mojemu koledze z klasy - powiedziałabym mojej koleżance że jej,,chłopak,, wygląda jak troll xD - przefarbowałabym włosy na rudo albo czerwono ( mam brązowe ) - zrobiłabym sobie kolczyka w wardze , i 5 w jednym uchu -chciałabym zobaczyć Mansona na żywo . ten jego ,,styl ,, ( nie wiem czy to można nazwać stylem ) mnie przeraża i jednocześnie ,,pociąga ,, - i w końcu cieszyłabym sie że moje życie / nasz świat sie może skończyć bo ( możecie uznać że jestem dziwna ) uważam że śmierć jest chyba najlepszą rzeczą w życiu . nie będę sie rozpisywać dlaczego jak chcesz to zapytaj -.- i tak tego nikt nie zrozumie , bo pełno tu pokemonów Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Zostały ci 24 h , życia co zrobisz ? 25.04.11, 09:04 pewnie. bym wyszła z domu bez słowa. i bawiłabym się na100 %z najbliższymi mi osobami .z przyjaciółmi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś