Dodaj do ulubionych

Ashley Greene - Co o niej sądzicie?

26.04.11, 10:12
Moim zdaniem jest to bardzo utalentowana dziewczyna, która jak wszyscy na tym świecie, dążą do sławy i pieniędzy.
Zauważyłam jednak, że nie robi on tego tzw. "po trupach".
Nie wiedziałbym, że ona istnienie, gdyby oczywiście nie jej rola Alice Cullen w Zmierzchu. Uważam, że zagrała tam genialnie.
Od tamtego czasu, czyli mniej więcej 2 lata, uwielbiam Ashley jako osobę i świetną aktorkę serce

(Jeśli już był taki wątek to z góry przepraszam ;D)
Obserwuj wątek
    • dominikax3 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 10:29
      Ja tam ja lubię, Alice zagrała świetnie ;d
      Czekam na film LOL gdzie Ashley gra razem z Miley Cyrus, bo zapowiada się świetnie.
      Wkurza mnie to że niektórzy jej nienawidzą tylko dlatego że chodziła z Jonasem.
      No sorry ale to nie jest powód by jej nienawidzić, przecież to jej sprawa, a to że Jonas porzucić panią lovato to nie jej wina. Moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorką ;d
      • anek1996 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 10:58
        Dokładnie, masz rację.
        Jak można kogoś znielubić, bo chodzi z kimś kogo nie lubimy. Ja osobiście nie popierałam ich związku, ale po jakimś czasie się z tym oswoiłam i doszłam do wniosku, że skoro na prawdę jestem jej fanką, to powinnam się cieszyć z jej szczęscia. Po za tym ładnie razem wyglądali.
        Nie przypuszczałam, ale zmartwiłam się, kiedy usłyszałam, że ze sobą zerwali. Pod koniec, podobał mi się już ich związek wink
    • madalena Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 11:02
      nie lubię jej, nie mogę się do niej jakoś przekonać, a jako aktorka nie oceniam bo nie widziałam z nią chyba żadnego filmu.
    • rokokoo normalna, nic nadzwyczajnego. 26.04.11, 11:06
    • innocence06 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 11:25
      Tak, zgadzam się. Jest bardzo utalentowana. Z niecierpliwością czekam na film A Warrior's Heart gdzie zagra z Kellanem Luztem ;D serce niestety nie wiem kiedy będzie premiera sad
      Bardzo ją lubię. Doceniam też to, że jest zarówno aktorką i modelką ^^ .
      • princii Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 11:33
        Nie zgodze się z Tobą w sprawie, że nie dąrzy do celu po trupach.
        Poza tym nie sądzę aby była normalna, skoro wysyłała namiętne fotki załamanej Demi Lovato z Joe Jonasem. Otóż, na każdym kroku chciała jeszcze bardziej pogrążyc Demi. Możliwie , że nie wypowiadała się na ten temat, ale kroki jakie poczyniła np. "przyjaźń" z Alex Welch ( czy jak jej tam ) były żałosne i na pewno bardziej dołujące swoją ,bądź co bądź ,rywalkę.
        Moim zdaniem Ashley Greene jest pozbawiona jakiejkolwiek klasy i dobrego smaku ( wole nie przypominac sprawy z nagimi fotkami krążącymi w internecie).

Dziękuje.
        xo xo Princii. serce
        • anek1996 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 11:53
          princii napisał(a):

> Nie zgodze się z Tobą w sprawie, że nie dąrzy do celu po trupach.
          > Poza tym nie sądzę aby była normalna, skoro wysyłała namiętne fotki załamanej D
          > emi Lovato z Joe Jonasem. Otóż, na każdym kroku chciała jeszcze bardziej pogrąż
          > yc Demi. Możliwie , że nie wypowiadała się na ten temat, ale kroki jakie poczyn
          > iła np. "przyjaźń" z Alex Welch ( czy jak jej tam ) były żałosne i na pewno bar
          > dziej dołujące swoją ,bądź co bądź ,rywalkę.
          > Moim zdaniem Ashley Greene jest pozbawiona jakiejkolwiek klasy i dobrego smaku
          > ( wole nie przypominac sprawy z nagimi fotkami krążącymi w internecie).
          >
          > Dziękuje.
          > xo xo Princii. serce

To, że wysłała fotki Lovato, wcale nie jest udowodnione, ale jeśli ty wierzysz we wszystko co powiedzą w necie, to ja ci gratulacje składam.
          Co do rzekomej "przyjaźni" z Alex, to owszem, widziałam fotkę jej, Ashley i jeszcze jakiejś dziewczyny i może nawet się lubią. I co z tego?
          Wszyscy jęczą o tej biednej Lovato, że Ashley zrobiła tamto i sramto, że to przez nią wylądowała w psyhiatryku. Ale no pomyśl, gdybyś miała chłopaka, którego byś na prawdę kochała nie zrobiłabyś wszystkiego, aby z nim być i pozbyć się rywalek ? No właśnie...
          • princii Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 13:40

> To, że wysłała fotki Lovato, wcale nie jest udowodnione, ale jeśli ty wierzysz
            > we wszystko co powiedzą w necie, to ja ci gratulacje składam.
            > Co do rzekomej "przyjaźni" z Alex, to owszem, widziałam fotkę jej, Ashley i jes
            > zcze jakiejś dziewczyny i może nawet się lubią. I co z tego?
            > Wszyscy jęczą o tej biednej Lovato, że Ashley zrobiła tamto i sramto, że to prz
            > ez nią wylądowała w psyhiatryku. Ale no pomyśl, gdybyś miała chłopaka, którego
            > byś na prawdę kochała nie zrobiłabyś wszystkiego, aby z nim być i pozbyć się ry
            > walek ? No właśnie...

To ja powinnam Ci pogratulowac, jeżeli zrobiłabyś wszystko dla chłopaka aby pozbyc się dziewczyny, która i tak ma dosyc własnych problemów. Skoro Demi zamkneli w zakładzie psychiatrycznym, to powinna to przemilczec , a nie dolewac oliwy do ognia.
            Poza tym skoro tak go kochała, to odległośc nie byłaby dla niej problemem. Ale cóż wybiła się na nim i tej całej aferze.
            To jest tylko moje zdanie, każdy ma prawo do własnej opinii ,nie sądzisz ?
            A trzecią dziewczyną na zdjęciu była żona Kevina - Danielle.
      • anek1996 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 11:35
        Premiera w 15 kwietnia 2011 (Świat) - Warrior` s Heart
        Ale niestety nie wiem, kiedy polska premiera xd
        • innocence06 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 12:00
          ;P
          Ja gdzieś własnie czytałam że ma być w maju czy coś ^^ , ale nie wiem czy światowa czy polska premiera ; /
    • vampiresfan Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 12:06
      Też ją lubię. Wydaje się być otwarta i sympatyczna, nie taka nadęta jak inne gwiazdyconfused
      • elena98 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 18:55
        Ja ją lubię. Wydaję się być miłą, fajną dziewczyną. Podoba mi się też jej gra aktorska. No a poza tym jest bardzo ładna co w zawodzie aktorki też odgrywa jakąś rolę. big_grin
    • by_moonlight Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 18:45
      Bardzo ją lubię. Ma talent, jest bardzo dobrą aktorką, ale rzeczywiście wydaje się być raczej skromną dziewczyną. smile
      • easy_me Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 24.06.11, 13:28
        fajna jest, niesamowicie zagrała Alice;]]

Wiem o niej tylko tyle, że :
        uwielbia markowe torebki
        woli być gruba niż za chuda
        kupuje w lumpeksie
        lubi miksować modne style ;]]
    • nessy96 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.04.11, 20:24
      świetna aktorka wink bardzo ją lubie tongue_out
    • plombrng_mary żenada 27.04.11, 17:28
      nie ma talentu , jest bez serca , głupia , brzydka , myśli że jest super po prostu nie znoszę jej i z kumpelą nazywamy ją greenland ( linie lotnicze greenland xD)
      dziękuje za uwagę
    • ja4everxd Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 27.04.11, 17:37
      Polubiłam ją bo Alice zagrała świetnie,chyba dlatego w Zmierzchu najbardziej lubię Alice.big_grin
      • anek1996 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 28.04.11, 19:00
        ja4everxd napisał(a):

> Polubiłam ją bo Alice zagrała świetnie,chyba dlatego w Zmierzchu najbardziej lu
        > bię Alice.big_grin

Ja tez ją polubiłam dzięki roli Alice. Między innymi dlatego ją tak pokochałam. Uwielbiam Ashley w tej roli.
        Ashley gra Alice z takim entuzjazmem i radością, ale jak potrzeba zmienia się w groźną wampirzycę, dlatego widać bardzo dużą różnicę, pomiędzy np. Pattinsonem, który jest według mnie (nie obrażając fanów, czy coś) beztalenciem i Edwarda gra fatalnie.shock
        • anahi_loveyou Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 30.04.11, 16:39
          Polubiłam Ashley dzięki roli Alice w Zmierzchu . wink Zagrała tam lepiej niż Stewart . Ale wkurzyła mnie tym, jak się panoszyła z Jonasem i dobijała załamaną Demi . Straciła w moich oczach .
          • anek1996 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 12.06.11, 21:00
            odświeżam ;D
    • stranger17 Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 24.06.11, 13:55
      nie przepadam za nią.
    • trufla Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 24.06.11, 14:20
      Trudno mi ją ocenić jako aktorkę bo znam ją tylko z tłajlajtu, w którym to zagrała dosyć miernie...
      • song Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 24.06.11, 14:25
        obojętna mi ona
    • cullen_ka Uwielbiam ją! 24.06.11, 14:31
      Jest utalentowana i piękna. Pracuje też jako modelka. Ja ją uwielbiam! I dobrze, że zostawiła Joego J.!
      • anek1996 Re: Uwielbiam ją! 17.08.11, 21:52
        Zastanawiając się nad tym dłużej, to jestem ciekawa, dlaczego zostawiła Joe'go. Wydawało się, że pasują do siebie i chyba się kochali...confused
    • ilovevampires16 Ja ją pokochałam w.. 18.08.11, 00:00
      roli Alice Cullen xD
    • justa28t Re: Ashley Greene - Co o niej sądzicie? 26.01.12, 20:44
      Jest po prostu modną osobą.
      To tyle, bo nie mam własnego zdania o niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka