Dodaj do ulubionych

Michał Szpak "Miszel";P

27.04.11, 17:33
Co o nim sądzicie? Ja osobiście go kocham xD Ma świetny głos jego ostatni występ pierwszy na żywo w x factor mnie powalił normalnie łzy mi poleciały;P Ja też jestem z Jasła tak jak Miszel i ciesze sie że w końcu ktos sie wybił z tego miasta<333 Mam nadzieje że wygra oczywiście głosuje na niego a Wy?;P;*serce
Obserwuj wątek
    • mileyka7897 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 18:12
      Jest ktoś?;p
      • ladygaga2010 Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 21:38
        Słabo go kojaże.
    • trufla Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 18:19
      Pod względem głosu jest fantastyczny. Mam ciarki gdy śpiewa. Pod względem osobowości - charyzmatyczny, stworzony do bycia liderem (moim zdaniem). Kit z tym, że gwiazdorzy. Ważne, że świetnie śpiewa...
      • dunjaa Michał. 27.04.11, 18:21
        Uwielbiam go! Ma świetny głos, w ostatnim odcinku udowodnił, że umie pociągnąć za sobą publikę, jest oryginalny, ma w sobie charyzmę i wierzę, że wygra X - Factor.
        • mileyka7897 Re: Michał. 27.04.11, 18:29
          A i jeszcze mi przyjaciółka powiedziała że to Wojewódzki kazał Michałowi na koniec występu krzyczeć "Wszyscy" "Nie słysze Was" "Jeszcze" a potem producenci zrobili awanture Kubie ze przeciągnął występ Miszela;/
        • looveangel Re: Michał. 30.04.11, 20:47
          śpiewa świetnie, ale wydaje się być trochę zarozumiały. zachowuje się jakby wygrał już ten program. osobiście wolę Genka Loskę i moim zdaniem p. Genek powinien wygrać.
          • star_is_best Re: Michał. 19.05.11, 15:46
            popieram
    • mysterious0 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 18:37
      Ja słyszałam jego głos na żywo bo akurat wtedy byłam na castingu i siedziałam na widowni big_grin Trzeba przyznać ma dość dobry głos ale mnie zbytnio nie powalił ...
    • marsjanka115 x__x 27.04.11, 18:56
      heh znam kogoś z jasła ;3
      ale wracając do tematu powiem że na początku go polubiłam ale teraz wydaje mi się taką DIVĄ która myśli że wszystkie rozumy pozjadała. skromność jeżeli chce się być artystą a nie wokalistą sie przydaje.
    • chocolatediet Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 19:15
      Nie słyszalam o tym, że Wojewódzki mu to kazał. Nie sądzę. Moim zdaniem poza głoswm nie ma nic do zaoferowania. Nie jest jakoś szczególnie oryginalny - transwestyci już dawno odkryli ten wizerunek, gwiazdorzy i chce się stać gwiazdą na siłę. Nieeee...
      • mileyka7897 .... 27.04.11, 20:31
        Bo nikt tego nie wie oprócz tej trójki z grupy Kuby a Miszel powiedział to swojej przyjaciółce która też jest moją przyjaciółką;P A tak w ogóle to Michał na codzień jest normalny i można powiedzieć że skromny choc po jego wyglądzie trudno to przyznać ale tak jest<333
    • katsuumi_17 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 20:42
      Bardzo mnie denerwuje- chociaż głos ma fenomenalny.
      • mileyka7897 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 20:48
        On tak działa na ludzi xD Ale jak się go pozna to jest naprawde fajnym gościemwink
        • diamond_girl12 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 21:01
          Ma naprawdę świetny głos, ale to jest program dla amatorów, prawda ? On amatorem raczej nie jest, bo zachowuje się już jak gwiazda (głównie chodzi mi o udzielanie przez niego wywiadów) .
          • mileyka7897 Re: Michał Szpak "Miszel";P 27.04.11, 21:07
            W zasadzie to masz racje ale nie on jeden udziela wywiadów...<uoee>
      • monikk96 Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 16:24
        Mnie też bardzo denerwuje , ale trzeba przyznać że głos ma smile
    • elena98 Re: Michał Szpak "Miszel";P 28.04.11, 17:31
      Śpiewa cudownie. Ma naprawdę mocny, piękny głos. Jednak jest tak zarozumiały i uważa się za wielką gwiazdę, że strasznie to denerwuje uncertain
    • alyson96 Re: Michał Szpak "Miszel";P 28.04.11, 17:51
      Uwielbiam Michała. Ma cudowny głos . No i oprócz tego podoba mi się w nim też to że wyróżnia się od innych osób <3
      • gguciaa Re: Michał Szpak "Miszel";P 28.04.11, 20:40
        Lubię głos Michała, moim zdaniem on wygra pierwszą edycję X factorsmile
    • by_moonlight Re: Michał Szpak "Miszel";P 28.04.11, 20:57
      Ma naprawdę świetny głos i wystarczającą charyzmę, żeby "porwać" publiczność. Myślę, że ma bardzo duże szanse, żeby się wybić, ale wydaje się być aż nazbyt pewny siebie. Tak jakby już miał się za wielkiego artystę. Co nie zmienia faktu, że jego głos uwielbiam. ;]
      • bizzbee Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 18:05
        On, Gienek lub Dziewczyny. Któreś z nich musi wygrać. Ada też ma niezły głos, ale strasznie mnie denerwuje. Za to Michała właśnie lubię za tą zarozumiałość, przynajmniej ma jakiś charakter
    • karolcia15 Więęc... 30.04.11, 20:35
      Owszem, gość jest dobry, bardzo dobry wokal ma świetny, ma osobowość. Ale mnie osobiście bardzo irytuje sama jego osoba i pewność siebie, którą ostatnio odbieram wręcz jako zarozumialstwo. Do tego denerwuje mnie sposób w jaki się porusza, w jaki przezywa muzykę, cóż może inaczej nie umie, ale mi to podnosi ciśnienie. Więcej pokory, a byłby idealnym artystą wink
    • cally Irytuje mnie jak cholera... 30.04.11, 20:54
    • mileymandy Mam podzieloną opinię na jego temat 03.05.11, 00:32
      Niby ma fenomenalny głos,naprawdę choćbym nie wiem,jak go nienawidziła to talentu nie mogę mu odmówić-ale moim zdaniem to on się szybko pogubi w show-biznes.W końcu widziałam jego jeden występ na YT i zachowywał się,jakby to nie był program telewizyjny,tylko jego koncert,dla mnie było to,lekko mówiąc,nie na miejscuconfused.Powinien wygrać Genek,wiem że bierze w tym udział,on jest artystą fenomenalnym o złotej osobowości.Naprawdę,teraz ciężko znaleźć takiego artystę,jakim jest Genek.Ten cały Szpak mnie irytuje,a w ogóle to czemu ,,miszel"-przecież to amerykański odpowiednik Michalinyconfused.Michał po angielsku to Michael.Widocznie pan Szpak mądrością nie grzeszysciana...
      • candys Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 01:30
        Ja go bardzo lubię.
        Głos ma niesamowity, nie przeszkadza mi jego image, bo taki jest.
        Nie uważam go za zarozumiałego, nie przekracza tej granicy.
        Chłopak jest pozytywnie ześwirowany, posiada ogromny talent .
        Nic dodać nic ująć.
        Michał i Gienek to moi faworyci ^^
      • jessicakaulitz Re: @mileymandy 03.05.11, 21:01
        Tutaj nie chodziło o znalezienie angielskiego odpowiednika, po prostu taką sobie wymyślił ksywkę od imienia.
        • mileymandy Jessicakaulitz 05.05.11, 02:10
          Co nie zmienia faktu,że oprócz tego,iż wygląda jak dziewczyna to ma również dziewczęcą ksywę.Na serio,podziwiam jego talent,nawet i styl a'la Tokio Hotel mi nie przeszkadza,ale gdy po raz pierwszy zobaczyłam jego występ na YT to naprawdę zadałam sobie pytanie czy to chłopak czy dziewczyna,bo niby głos męski,ale wygląd całkowicie kobiecy,z jednej strony Michał,a z drugiej Michelle.Może jestem głupia,ale naprawdę w pierwszej chwili nie miałam pojęcia jakiej jest płcikiss...
          • jessicakaulitz Re: @mileymandy 05.05.11, 15:39
            Możliwe, ale ja osobiście podziwiam ludzi, którzy mają własny styl, nie boją się stworzyć swoim wyglądem czegoś, co wzbudza kontrowersję. Najważniejsze to pozostać sobą, nawet jeśli ludziom się to nie podoba. Poza tym, jak Alicja Bachleda Curuś trafnie stwierdziła, w Los Angeles takich ludzi kochają, barwnych kolorowych... Polska jeszcze do tego nie dorosła, ale trzeba mieć nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej ^^ A poza tym, wygląd to jedno, talent to drugie i nie powinno to mieć na siebie wpływu. A jeśli już, to przecież charakterystyczny wygląd, to tylko zaleta.
            • mileymandy Jessicakaulitz 07.05.11, 00:09
              Właśnie to mnie najbardziej wkurza.Szpak mówi,że na zachodzie tak jest,a skąd to wie?Był tu?To trochę wkurzające tym bardziej,iż tak jest tylko i wyłącznie w NY i na Zachodnim Wybrzeżu.W LA jest wręcz przeciwnie...Naprawdę wiem,co mówię.Mieszkam obecnie w NY,a w LA byłam kilka razy i jest zupełnie inny świat niż NY.Owszem,ja nie mam nic przeciwko jego stylowi ale wkurzył mnie swoim tragicznym wykonaniem Knockin on heavens door moja jedna z ulubionych piosenek,mógł chociaż tekstu się nauczyćconfused.Poza tym to nic do niego nie mam,nie powiem nawet go lubię,gdyż ma ogromny talentkiss
              • jessicakaulitz Re: Jessicakaulitz 07.05.11, 13:45
                To nie takie trudne się dowiedzieć, wystarczy mieć znajomości. Poza tym, Alicja też mieszka w LA. Miszel powiedział, że zdążył się przekonać jaka jest Polska i że stroje, które on zakłada na scenie, ludzie w wielkich państwach noszą na codzień i nie są wyśmiewani. Wiem o co mu chodziło, bo czytałam wywiady. Haha, a skoro jest tak jak mówisz, to skąd wiesz, że jest tak tylko na zachodnim wybrzeżu i w NY, byłaś w Paryżu, Berlinie etc? On mówił ogólnie, o wielkich, nowoczesnych państwach. Przy okazji, znam dużo ludzi, którzy tam byli bądź mieszkają i jakoś każdy mówi mi to samo, w LA i pozostałych miastach zachodnich, ludzie wyróżniający się, mają zupełnie inny los niż w PL. Knockin Oh Heaven's Door było perfekcyjne i można mówić co się chce, ale mnie podobało się bardziej od oryginału, a to też jedna z moich ulubionych piosenek. A z tekstem to fakt, pokręcił, ale on chyba ma jakieś zaniki pamięci, bo ciągle myli tekst. Ale mnie to raczej bawi, nie denerwuje. Ja też go lubię, bo ma talent, fantastyczną osobowość i zostanie świetnym artystą. A ktoś kto twierdzi, że jest zrozumiały, gdyby poczytał jakieś wywiady, lub więcej jego wypowiedzi, to zapewne zmieniłby zdanie. Bo ocenianie kogoś po tym, co się usłyszało z X-Factora, czy co gorsza po tym, że zaśpiewał z publicznością KOHD, jest zwykłym szufladkowaniem. (Btw, co w tym takiego złego, że zaśpiewał z publicznością kawałek piosenki? Chciał zabawić publikę, nic w tym złego. A już na pewno nie ma to nic wspólnego z gwiazdorzeniem i zarozumialstwem)
                • mileymandy Jessicakaulitz 12.05.11, 00:21
                  Wiesz,nie chcę cię martwic,ale co innego piszą ludzie na FB zachwalając swoje państwo,a co innego tam jest na co dzień.Ja też o Polsce w NY opowiadam w samych superlatywach i wszyscy myślą,że tam jest spoko,więc co innego być i widzieć,a co innego usłyszeć.Jakoś w LA kreowany jest zupełnie inny styl,powiedz na ulicy w LA Justin Bieber to idiota to pojawi się tłum małolat wyzywających cię od satanistów i chorych psychicznie ludzi(sprawdziłam na własnej skórzewink).Byłam w Paryżu i też jest nieco inaczej.Tam raczej podąża się za modą,nie oryginalnością.Berlin też widziałam,to owszem coś jak NY-tu masz rację.Według mnie nauczenie się tekstu na pamięć nie jest jakimś wielkim wyczynem,on po prostu sobie to olewa.To widać!Większy nacisk stawia na stroje i show niż prezentację wokalną swojego występuconfused.Nie wiem,nie czytałam żadnego wywiadu z nim,ale widziałam jego FB i moim zdaniem jest zarozumiały.W końcu jego koleżankę z programu,Adę Szulc można normalnie zaprosić do znajomych,a u niego tylko kliknąć,,lubię to".Taki detal,można powiedzieć,a jednak dużo mówi o człowieku...Nie chcę się z tobą kłócić,ale mnie Michał-Michelle czy jak mu tam,jakoś nie porwał swoimi występami.Moim zdaniem Gienek Loska dużo lepiej poradzi sobie w show-biznesie,między innymi dlatego,że jest starszy.Michał ma jeszcze czas na bycie gwiazdą,w końcu ile on ma lat,16?Ma jeszcze sporo czasu,uważam że to zwycięstwo w X Factor tylko by go zniszczyło,jeżeli przegra będzie się bardziej starał,a z takim głosem powiem wprost,może podbić nasz amerykański rynek muzyczny.Życzę mu z całego serca powodzenia i trzymam kciuki,ale w tej edycji powinien wygrać Gienek.
                  • jessicakaulitz Re: Jessicakaulitz 12.05.11, 22:26
                    Co innego usłyszeć coś o kraju na forach internetowych, a co innego od zaufanych źródeł. Co do tekstu, to cóż, ma taką tendencję. Poza tym, najważniejsze jest wykonanie piosenek i show, więc przykłada uwagę do najważniejszych rzeczy. Nie każdy ma taką pamięć, to tak jak niektórzy do dat. Ile by się nie uczyli, to i tak zapomną. Ehm, ty chyba nie byłaś na jego facebooku, bo wyobraź sobie, że mam go w znajomych xd Chyba pomyliło Ci się z fan page. Michał ma 20 lat. I to jest najlepszy wiek na robienie kariery, im się jest młodszym, tym lepiej dla artysty, bo zaczyna i np, kiedy będzie miał już 30 lat i będzie wydawał swoją 3 płytę, już dużo się nauczy i będzie coraz więcej eksperymentował z muzyką. Pozna show biznes i nie będzie zielony. Myślisz że dlaczego, wszystkie gwiazdy z zachodu, zaczynają sowją karierę jak najwcześniej? Na artystę nie składa się tylko wokal, bo wokal może być przeciętny, a artystą można być wielkim. Na to składa się: talent muzyczny, wizerunek i osobowość. Michał ma to wszystko. A twierdzenie, że jest zarozumiały, wynika tylko z tego, że ktoś nie przeczytał wywiadów, ani nic związanego z nim, tylko ocenia po kilku urywkach z x-factor. Często też mylona jest pewność siebie, z zarozumialstwem. On zna swoją wartość, a swoją wartość trzeba znać. Pozwolę sobie zacytować jeszcze raz: "W przeciwieństwie do innych on nie jest tylko śpiewakiem, ale również artystą. Jest doskonały w tym, co robi i bardzo cieszy mnie, że nie zgrywa się na skromniaka. Nie udaje, że nie zna swojej wartości. Bycie kimś polega również na samoświadomości, bo tylko będąc świadomym siebie, swoich umiejętności można sobą kierować i coś osiągnąć". No więc, wracając do cech artysty, Michał ma je wszystkie. A Gienek? Stoi na tej scenie, jakby łaskę robił, odezwie się raz na 5 min. Stoi jakby miał wszystko w dupie, jakby miał w dupie, jak się uśmiechnie to jest święto, a żeby coś od siebie zagadał, albo zażartował, to już się raczej nie zdarzy. Bez przesady, jakąś osobowość trzeba mieć. Co do barwy głosu, to Michał potrafi zaśpiewać praktycznie każdą piosenkę, nawet głosem operowym www.youtube.com/watch?v=b1Yq8XBTKt8&feature=player_embedded natomiast Gienek śpiewa wszystko na jedno kopyto i to co powiedział Kuba w ostatnim odcinku, to były święte słowa. Ale to tylko moje wrażenia i opinia na jego temat. Lubię ludzi z kolorową duszą, kreatywnych, takich, którymi się nie nudzę i którzy imponują mi nie tylko głosem, ale także odwagą, pewnością siebie i osobowością ogólnie. Ja trzymam kciuki za Michała, ale znając nasze społeczeństwo, wygra Gienek. No cóż, nawet jeśli, to i tak, jestem przekonana, że Michał zrobi większa karierę. I możesz mi wierzyć bądź nie, ale nawet jeśli nie wygra, jeszcze nieraz nas zaskoczy i wniesie coś na polski rynek muzyczny.

• mileymandy Jessicakaulitz 20.05.11, 00:27
                      Ja nie powiedziałam nigdzie,że on brzydko śpiewa czy coś.Po prostu uważam że Michał poradzi sobie świetnie bez X factor .A dla Genka ta wygrana może być przepustką do kariery . A z tego co mówisz odnoszę wrażenie że Michał karierę już ma (wywiady etc) dlatego ta wygrana nie jest mu aż tak potrzebna . Zresztą on mógłby bardzo szybko się wypalić albo spocząć na laurach po wygranej . Jeżeli przegra to doda mu jeszcze więcej motywacji i energii do działaniabig_grin.Ah tak rozumiem nie wierzysz że tu również są nietolerancyjni ludzie . Owszem mniej ich tu niż w Polsce ale też są .Mam pytanie byłaś kiedykolwiek w Lodynie NY LA Berlin Paryżu Mediolanie etc ?To są te wielkie miasta które tak wszyscy wychwalają a wcale nie jest tak magicznie. Nie wiem dla mnie przyjaciółka poznana przez Face czy TT nie jest najlepszym źródłem informacji ale to już jak uważasz. Wszak gdy kiedyś będziesz w NY chociażby to z przyjemnością mogę cię oprowadzić po tych mniej kolorowych i cudownych dzielnicach bo uwierz takie też tu są ...On ma 20 latshock?Nie pomyślałabym wygląda na młodszego byłam przekonana że 16 góra 18 shock . Mam konto na FB i wpisałam z ciekawości to może był to fanpage ale niewiele obchodzi mnie on i jego życie prywatne bardziej liczy się dla mnie prezentacja wokalna jego występu a nie jakieś pierdoły za przeproszeniem z jego życiaconfused Też uwielbiam ludzi oryginalnych indywidualnych i jego styl szczerze bardzo przypomina mi kogoś ale na śmierć nie mogę sobie przypomnieć kogo angry.Pojawiły się już porównania do Freddie Mercury ale mnie on przypomina inną osobę nie pamiętam...Tak też trzymam za niego kciuki bardziej za karierą za granicą nie w Polsce wybić to się wybije ale ani się nie obejrzymy a skończy w Tańcu z gwiazdami tak niestety show business działa na polskie gwiazdeczki confused.Tu mógł by zostać prawdziwym artystą zresztą ma tu już fanówwink Moje znajome wręcz go ubóstwiają ja też uwielbiam jego muzykę i mam nadzieję że szybko przyjedzie do nas i zagra Madison Square Garden bo jak najbardziej na ten prestiż zasługujekiss
                      • jessicakaulitz Re: Jessicakaulitz 20.05.11, 22:23
                        Ja wiem, że on świetnie śpiewa. A Gienek? Ma talent, ale zgadzam się akurat tutaj z Hołdysem, "A Loska? Po prostu fałszował niemiłosiernie, nie panuje nad improwizowanymi obiegami, to jest nadal uliczny wokalista z przebłyskami geniuszu, ale też ze śmieciami nieprofesjonalizmu. I z nimi nie zajedzie daleko" . Ja nie twierdzę, że wszyscy są tam tolerancyjni, ale że jest tam z tym lepiej niż w Polsce i odmienny wygląd nie jest dla nich jakąś totalną nowością. Jezus, a kto Ci powiedział, że to koleżanka poznana przez Face'a ? Nie nadinterpretuj moich słów, bo nic takiego nie powiedziałam. Normalni znajomi z relala, których dobrze znam i którzy nie mieliby powodu, by kłamać. Przy okazji, z tych większych miast, które wymieniłaś, nie byłam tylko w Ameryce, ale akurat tam mam bardzo, naprawdę bardzo wiarygodne źródło informacji. I nigdzie nie napisałam, że wszyscy są tam wspaniali i tolerancyjni, ale akurat jest tam lepiej, dużo lepiej. Na pewno poradzi sobie świetnie bez x-factor, ale ten program polega na wybieraniu najlepszego, a nie tego, który sobie nie poradzi. Każdy mógłby się wypalić, nie ma na to reguły. Ale sam mówił i widać po nim, że nie jest osobą, która da o sobie zapomnieć, wierzę w niego. Bo tylko on z uczestników X-Factor tak naprawdę mógłby zrobić rewolucję na rynku muzycznym. No to musiałaś wejść na złe, bo można go normalnie zaprosić do znajomych. Jeśli się nie interesujesz, to się nie wypowiadaj i sprawdź, zanim coś powiesz, bo go niesłusznie oskarżasz. A jeśli nadal sądzisz, że jest nadętym gburem, to porozmawiaj sobie z fankami, które były na spotkaniu w Warszawie, one wiedzą więcej ode mnie. Mi on w sumie nikogo nie przypomina, jest Michałem Szpakiem i tyle. Ja też chciałabym, aby zrobił karierę na zachodzie, ale Miszel mówił, że chce najpierw uszczęśliwić Polaków, a kiedy mu się to uda, to spróbuje swoich sił za zachodzie. Oj, uwierz mi, on nie jest typem artysty, który skończy w tańcu z gwiazdami, akurat o to jestem zupełnie spokojna. Ale też sądzę, że w Polsce się zmarnuje, bo nawet jeżeli zrobi rewolucję na rynku muzycznym i wniesie coś nowego, to uważam, że o tak świetnym artyście powinien usłyszeć cały świat, a nie tylko jedno, małe państwo. I mam wielką nadzieję, że kiedyś zdobędzie tę światową sławę, bo ma ogromny talent i potencjał.
                        • mileymandy Jessicakaulitz 20.05.11, 23:07
                          Kto to jest zbigniew hołdys ? krytyk muzyczny?Moim zdaniem genek absolutnie nie fałszuje !Według mojej nauczycielki ze szkoły też nie zresztą aby coś takiego wypowiedzieć trzeba mieć doprawdy tupet założę się że ten pan wcale lepiej nie śpiewa confused z natury to wie się wiele o międzynarodowych relacjach z Face jeżeli w twoim przypadku tak nie jest to bardzo dobrze wink. Ah byłaś ok ale chodziło mi głównie o us bo o tym akurat się głośno nie mówi (chyba że masz tu mamę albo tatę to co innego) raczej ludzie tu tolerują absolutnie wszystko ! I to jest najgorsze ! toleruje się tu przemoc agresję biedę choroby cierpienie głód analfabetyzm bezdomnych absolutnie wszystko! I to mnie najbardziej wkurza confused Nikt nigdy nie zwraca na to uwagi ludzie tu patrzą tylko tam gdzie można dobrze zarobić słowo bezinteresowność już dawno wyszło ze słownika amerykanów(w większości chociaż są ewenementy) . Ja jeszcze tak tym nie przesiąkłam bo mieszkałam troszkę w polsce ale moim zdaniem polska pod tym względem jest dużo lepsza od us . . . Owszem tacy ludzie jak Michał są tu szanowani ale jest ich też dużo dlatego chyba ciężko byłoby się mu przebić chociaż z jego talentem wokalnym i pewnymi znajomościami wiele by mógł tu osiągnąć smile on nie zmieni polski trzeba by było zacząć od podstaw edukacji przedszkolnej jak w us etyka i wprowadzenia eutanazji to dopiero by zmieniło polskę niestety uncertain . Ale ja go o nic nie oskarżam po prostu źle trafiłam moja pomyłka sory ! mimo to bardzo chciałabym go tu zobaczyć ludzie już go znają także z pewnością gdyby do nas przyjechał zdziwiłby się jak sławny jest wink Nieskromnie mogę dodać iż w gronie jego wielbicieli w us jest też parę sławnych osób także jak tylko tu będzie z pewnością się wybije bo występ na Broadway ma już zagwarantowany wink . Masz go w znajomych ? to znacie się osobiście jeżeli tak to pozdrów go od nas wszystkich od szkoły LaGuardia High School trzymamy kciuki za jego karierę u nas i wygraną w x factor kiss
      • kasia200495 Re: Mam podzieloną opinię na jego temat 19.05.11, 17:17
        Podoba mi się jego głos, ale to jak on się zachowuje nie świadczy o oryginalności tylko zachwianiu psychicznym... On miał ostatnio założone obcasy! a nawet wysokie SZPILKI!!! Z tego co się orientuję nie produkują butów na szpilkach dla chłopaków... więc miał po prostu damskie buty i pomalowane cieniem do powiek oczy, pomalowane paznokcie! a jego pozy? on jest po prostu niemęski... to jest obraza dla płci męskiej... może lepiej czuje się jako dziewczyna, jest transwestytą? tu by się zgadzał heteroseksualizm.. dziewczyna + chłopak... to s t r a s z n e! Jeszcze tylko sukienki nie założył... może na finał? czemu nie?! i Miszel by się zgadzało.... nie życzę mu źle, ale nie ma się co zachwycać nad jego wyjątkowością -.- za mało testosteronu? kropka.
    • zuzka11 !~!~! 03.05.11, 07:38
      A więc powiem tak:Ma fajny głos i o to chodzi w tym programie.Natomiast mam wraże nie,że on może nie wygrać programu poprzez to,że jest inny.Dokładnie nie wiem kim on jest,ale chodzi mi o to,że np.homo itp.Ludzie nie są tolerancyjni,a to jest wielki błąd.Gdyby on wygrał cieszyłabym się i zarazem śmiała z tych ludzi,którzy nie tolerują.Pokazałoby to,że każdy człowiek ma równe sobie prawa.Oj,trochę się rozpisałam.A co do niego to mam podzielone uczucia.
    • inna_xd Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 09:03
      On jest beznadziejny .
    • ewell555 Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 09:50
      Uwielbiam go za głos i za to ze jest orginalny
      • jessicakaulitz Re: On po prostu zna swoją wartość. 03.05.11, 17:15
        Miszel, Miszanel... Więc powiem krótko, uwielbiam go. Totalnie zwariowałam na jego punkcie. Jest wspaniałym artystą, początkującym co prawda, ale i tak wspaniałym. Ma fenomenalny głos, świetny styl i osobowość. A co do niektórych komentarzy, odnośnie tego, jakby Michał miał być zarozumiały, mogłabym się długo rozpisywać, ale ktoś pod jego występem na youtube, zrobił to idealnie, więc pozwolę sobie zacytować:

"W przeciwieństwie do innych on nie jest tylko śpiewakiem, ale również artystą. Jest doskonały w tym, co robi i bardzo cieszy mnie, że nie zgrywa się na skromniaka. Nie udaje, że nie zna swojej wartości. Bycie kimś polega również na samoświadomości, bo tylko będąc świadomym siebie, swoich umiejętności można sobą kierować i coś osiągnąć."
    • stokrootka Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 17:24
      uwielbiam go. I chciałabym żeby wygrał sercekiss
      • karmel_ Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 17:33
        nie lubię go.
        robi się za gwiazdę na siłę.
    • dorothy. Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 17:37
      Moim zdaniem jest okropny.Robi z siebie gwiazdę,mizdrzy się i jęczy jakby był wytapetowaną lalunią z milionami sprzedanych płyt na koncie.I to jak on wygląda...jest obleśny.Wydaje mi się że tak jak Kesha-wygląda jakoś tak brudno uncertain///// Ogólnie to nie życze mu źle ,niech sobie robi co chce,ale MI zwyczajnie on się nie podoba.Mógłby wyglądać jak facet.Spodnie normalne,żadnych cekinów i obcasów.!Absolutnie jestem na nie!!!!
    • flo. Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 17:43
      Wokaliści wybrani do odcinków na żywo (poza Gienkiem, Williamem i (może) Szpakiem) to jedno wielkie JA PIERDOLE. Wojewódzki się stoczył. I przepraszam za wyrażenie.
    • light Re: Michał Szpak "Miszel";P 03.05.11, 18:18
      Myślałam, że jest inny.
      Nie życzę mu wygranej. Prawda jest taka, że gdyby zabrać mu makijaż, te ubrania i pozbawić jego występy efektów specjalnych, to pan Gienek - prosty, skromny, ale genialny facet - pobiłby go o głowę [chociaż dla mnie już to zrobił]
    • deedee ^_^ 03.05.11, 18:22
      też go lubię ale wg mnie trochę przesadza ze swoimi ubiorami ; )
    • julka_18 no to tak.. 05.05.11, 19:40
      głos ma ciekawy, nawet bardzo, ale jego pedalskie
      ruchy dłońmi mnie nie jarają. smile
    • coldprincess Re: Michał Szpak "Miszel";P 07.05.11, 16:30
      żałosny, denny przypomina geja, mówi jak gej, ma dobry głos, ale go nie cierpię.
      zarozumiały, gwiazdorzy myśli, że już wygrał.
      Jestem za Panem Gienkem kwiat jest świetny, podziwiam go.
    • kropeczka23 Re: Michał Szpak "Miszel";P 07.05.11, 22:34
      Cóż.. głos ma naprawdę świetny, tylko denerwuje mnie w nim to że zachowuje się już jak gwiazda. Wydaje mi się że jest lekko przemądrzały i zarozumiały.. :<
      A z wyglądu też negatywnie.. Nie podoba mi się tak styl ubierania u chłopaków. :]
    • anulka Re: Michał Szpak "Miszel";P 10.05.11, 11:51
      nie przepadam za nim ale w ostatnim odcinku mnie pozytywnie zaskoczył

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka