Dodaj do ulubionych

"Cień wiatru" - wasze opinie??

28.04.11, 13:07
"Cień wiatru" znalazłam niedawno w necie i bardzo mnie zainteresowała. Czytałam kilka pojedynczych recenzji, jednak nie jestem pewna czy ją kupić. Czy książka ta podobała się wam? Jakie są jej pozytywy i negatywy? Proszę o pomoc, bardzo zależy mi na udanym zakupie.
Pozdr.
~wildfirewink
Obserwuj wątek
    • salivia Re: "Cień wiatru" - wasze opinie?? 28.04.11, 13:58
      ja zaczęłam czytać i mi się średnio podoba. nie wciągnęła mnie. ale moja nauczycielka z dodatkowego angielskiego czytała i stwierdziła, że książka super, a ja po prostu jestem jeszcze za młoda. powiedziała żebym te ksiażkę przeczytała za 4 lata to mi się na bank będzie podobać
      • ania117 Re: "Cień wiatru" - wasze opinie?? 28.04.11, 14:15
        hej ; ) ja mam 16 lat prawie.. do dobra 15 i 5 miechów <lol2> ale przechodząc do tematu. jestem na 213 str i czytam wieczorami po 2 może 3 rozdziały. Mnie osobiście bardzo wciąga i bardzo mi się podoba. Polecam książkę jak najbardziej ; )
    • katiediamond Re: "Cień wiatru" - wasze opinie?? 29.04.11, 12:16
      Jest fajna, ale momentami była trochę nudnawa. Ja raczej bym jej nie kupowała tylko pożyczyła w bibliotece.
    • dizziness Cień wiatru 29.04.11, 13:55
      Kup koniecznie! To genialna książka! Chociaż na początku mało wciąga, to kiedy akcja się rozkręca, nie da się oderwać od czytania. Naprawdę polecam. kiss
      • wonka Więc... 29.04.11, 14:35
        Przykro mi ja Tobie raczej nie pomogę bo tej książki nie czytałam smile big_grin
    • milkkaa Re: "Cień wiatru" - wasze opinie?? 06.05.11, 18:41
      Oooo tak musisz to przeczytać, ta książka jest GENIALNA, po prostu GENIALNA. tongue_out Momentami jest zaskakująca, przerażająca i zmuszająca do refleksji. Tylko wiadomo, że nie jest to książka dla 12,13,14 latek. Ja mam własny egzemplarz i nie żałuje wydanych pieniędzy na tą książkę i nieprzespanych nocy na przeczytanie jej. xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka