Dodaj do ulubionych

EURO 2012 - zdążymy ?

01.05.11, 12:53
Wiem , że były już taki wątki , ale już dawno w 2010 r. . Zostały one zarchiwizowane , a w sprawie stadionów , dróg , kolejach itp. coś się jednak zmieniło . Więc jak myślicie zdążymy ze wszystkim ?

Ja myślę , że jeśli chodzi o stadiony to raczej się wyrobimy , ale z resztą to już nie za bardzo , ale wiara czyni cuda smile
Obserwuj wątek
    • estrellaa Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 12:58
      nie nie zdążymy . może i stadiony uda się wybudować ale w resztę wątpię . ;d
    • trufla Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 13:01
      Stadiony są już prawie wybudowane wiec z tym na pewno sobie poradzimy. Gorzej z drogami...
    • linda Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 13:03
      Sorki , możesz sobie o mnie pomyśleć , ale nie bardzo wiem o co ci dokładnie chodzi. O poprawę sytuacji w Polsce ? Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to bo wyjeżdrzam do kraju gdzie takich problemów nigdy nie było i jak narazie nie ma. Polska to dno , od którego nie łatwo jest się odbić. Nie będzie lepiej .....ceny wszystkiego idą w górę i ludzie nie dają sobie radę. Najlepsze jest to , że wypłat w górę nie podnoszą !! A gdzie indziej by to nie przeszło. Jak ci biedni ludzie mają przeżyć co dzieci mają i wszystko rośnie. Czynsze , opłaty , jedzenie ......a wy wierzycie , że się ze stadionami wyrobią ???
      • linda Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 13:05
        A drogi też mamy o dupe rozbić. Jak wjechałam wczoraj na autostradę to wgl nie wiedziałam , że to jest autostrada. Śmiesz na sali.
        • majka04 @linda 01.05.11, 14:56
          ja akurat wierzę, że ze stadionami się wyrobią, bo przecież Poznański jest już oddany do użytku, a te we Wrocławiu, Warszawie i Gdańsku mimo, że nie są jeszcze wykończone zadowalająco, to idą do przodu. jeśli chodzi o resztę to jest kiepsko ...
          • linda Re: @linda 01.05.11, 16:17
            aaaa ! mnie to tak w sumie nie obchodzi. Nigdy mnie nie obchodziło , ważne żeby jedzenie było wink
    • angie2 Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 15:00
      No pewnie, że nie
      • psota_21 Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 15:11
        Jasne ,że nie.
        Nie wiem co rząd robi z pieniędzmi,że ciągle nam ich brakuje.No kurde, nasz kraj ma takie długi,że ja pierdz.iele ,pożyczają tyle kasy na odbudowę dróg , pomaganie powadzian itp. itd.,ale jakoś efektów nie widać!
    • cally Zalezy gdzie... U mnie całkiem idzie... 01.05.11, 15:05
      Stadion już dawno jest oddany do użytku, drogi w remoncie, termy w październiku zostaną otwarte. Niedługo zabiorą się za peron: Poznań Główny, więc jakoś to będzie... W każdym razie w Pń.
    • clevermisia Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 16:52
      Wątpie .. xd
    • ashley148 Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 17:00
      pewnie smile wierzę w Polskę wink
    • katsuumi_17 Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 17:07
      Damy radę, stadiony najwazniejsze smile
    • jane_ Re: EURO 2012 - zdążymy ? 01.05.11, 20:51
      ach, dajcie spokój z tymi drogami, przecież nie jest tak źle. cały czas wręcz kręcę się tam i z powrotem po południowej polsce i wszystko gra, nie ma odcinka, który byłby jakoś mega tragiczny. dbają o to, odnawiają. nie wierzcie aż tak bardzo mediom, to może być czasem zgubne. warto mieć własne oczy i własną opinię.
    • yourbadream Ze wszystkim? Oczywiście, że nie. 01.05.11, 21:39
      Nie ma szans, aby Polska zdążyła ze wszystkim, z każdą rzeczą, którą zaplanowała. Nie ma na to pieniędzy.
    • mweezy . 02.05.11, 13:48
      Hahaha, obawiam się, że to Euro 2012 albo zabiorą nam w ostatniej chwili, albo to będzie jedna wielka porażka. Ale no cóż, zobaczymy jeszcze. Będzie zabawnie.
      • shadow_ Re: . 02.05.11, 18:34
        Jeśli chodzi o stadiony, to są bardzo ładne, tzn widziałam jak budują stadion w Gdańsku, jak dla mnie wygląda już ładnie, chociaż jeszcze niedokończony jest. <: Co do reprezentacji, to jedna wielka kicha. Jak oglądałam tych patałachów w meczach towarzyskich, to mi się rzygać chciało. (: Jeśli mam być optymistką, TO ZDĄŻYMY, TAAAK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka