Dodaj do ulubionych

Jan Paweł II

01.05.11, 14:30
Wstyd Kotku, wstyd !
Dzisiaj odbyła się beatyfikacja, kiedyś rocznica śmierci, a na żadne z tych wydarzeń nie było wątku, a nie wiem czy był chociażby na rocznicę wyboru na papieża 16 października.. jesteśmy POLAKAMI !
Wesele Kate & Williama było, Selena Gomez i Justin też, a o Janie Pawle II ani słowa, wstyd.
Obserwuj wątek
    • sweeeet_life15 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 14:44
      Całkowicie popieram . O takich "bzdurach" każdy pisze a o dzisiejszym święcie to nic ;/
      • partyinthe_usa Popieram 01.05.11, 14:49
        Piszecie o wakacjach durnego Biebera, a o wielkim Polaku zapominacie? Chyba przestanę tu zaglądać...
        • klaudynka008 Re: Popieram 01.05.11, 14:51
          Kotku byś sie wstydził . ! ; (
          • dominikax3 Re: Popieram 02.05.11, 10:06
            jak najbardziej popieram, kotek powinien o tym napisać.
      • music_is_life Zgadzam sie ! 02.05.11, 10:15
        Pisza tylko o tej srelenie i justynce ;/
        a o tym że odbyła się beatyfikacja naszego papieża-Żadnego wątku ;/

WSTYDZ SIE KOTKU !
    • elena98 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 15:19
      Zgadzam się! Kotek mógł napisać coś o beatyfikacji. Jest to przecież bardzo ważne wydarzenie!!!
      • weard_girl chańba ci kotku! 01.05.11, 16:04
    • klaudiau11 ;d 01.05.11, 15:25
      Całkowita racja . Dla świata a szczególnie dla nas polaków ten dzień jest jednym z najważniejszych dni w historii naszego kraju . Może zbyt to wyolbrzymiam, ale dla osoby wyznającej chrześcijaństwo tak jest .
      • psota_21 >:( 01.05.11, 15:27
        Ale, o Dżostinie co spermę we włosach napiszą....-,-
    • kingella24 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 15:37
      zgadzam się. powinieneś kotku pisać o takich ważnych wydarzeniach dla naszego narodu angry
    • cally Re: Jan Paweł II 01.05.11, 15:42
      Borzuu... Podniecacie się jak cholera, a połowa z was nawet by na to nie wpadła, żeby założyć ten temat i pewnie ma tą cała sytuację w głębokim poważaniu, a gada tak tylko żeby gadać... Dajcie sobie ludzie siana.
    • hera.xd Re: Jan Paweł II 01.05.11, 15:43
      Zgadzam się z wami, dzisiaj tak samo się zastanawiałam nad tym czemu nie nic napisane, ale może jeszcze napiszą ... nwm .
    • star_is_best Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:19
      popieram
    • linda Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:19
      Oj przestańcie ! trąbią o tym wszędzie , więc niemożliwością było by o tym nie wiedzieć ! Zostawcie kotka w spokoju.....
    • fantvd Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:21
      nom racja smile
      • norrmalna Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:26
        Tak, trąbią o tym wszędzie, ale Kot powinien i tak o tym napisać.
        Na pewno beatyfikacja jest ważniejsza od wakacji Selenki i Justinka czy podobnych bzdur z Kota.
        • clevermisia Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:30
          No i co że otym trąbią ?
          Taki portal społecznościowy jak kotek.pl powinien też 'trąbić' albo chociaż wspomnieć słowo..
    • szatynka Jesteście śmieszni. 01.05.11, 16:31
      Obchodzi Was artykuł w wirtualnym świecie, na kolejnym portalu społecznościowym? A może warto zamiast tego wybrać się do kościoła, bądź w swój własny sposób oddać cześć dumie Polaków - aż tak Was boli brak jakiegoś wątku?

• uga0 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:34
      No kotku tracisz użytkowników
    • kamila_1355 nie przesadzajmy,ale... 01.05.11, 16:38
      mała wzmianka powinna się pojawić. smile
      • mickey66 .... 01.05.11, 16:51
        raczej powinno być .
    • ashley148 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 16:55
      popieram! robią nam tylko wodę z mózgu dodając ciągle newsy co zrobiła selenka bądź justinek, itd sciana
      żałosne jest to, że nie napisali o naszym ukochanym Janie Pawle II serce
    • katsuumi_17 Re: Jan Paweł II 01.05.11, 17:07
      Wątek był, ale dobra ;D
      • charlotte__ Re: Jan Paweł II 01.05.11, 18:39
        No tak kotek powinien chociaż mały artykuł napisać.
    • rasberry Re: Jan Paweł II 01.05.11, 18:52
      Zgadzam sie smile Kot powinien o tym napisać, a nie o jakiś bzdetach typu, "dżustinek i selcia wybierają się na wakacje <lofff> <3<3<3 "

Nie wiem jak wam, ale mi wydaje się że kotek pisze tylko o mało prawdopodobnych plotkach i wgl. o bzdurach scianasciana
    • yourbadream No i? 01.05.11, 20:11
    • mileymandy Niestety 01.05.11, 21:51
      Na żadnym polskim serwisie poświęconym gwiazdom nie było nic,a nic o Błogosławionym Janie Pawle II.Według mnie to jedno z najważniejszych wydarzeń dla Polski w XXI wieku,o ile nie najważniejsze.A jeżeli ktoś nie potrafi docenić tego,że wśród nas żył tak fantastyczny człowiek to niech się wali,za przeproszeniemconfused.Ja miałam to szczęście widzieć beatyfikację na żywo i według mnie to powinno być w Polsce bardziej promowane,a nie ślub Kate i William,w końcu to ważne wydarzenie dla Anglii,nie dla Polski.W amerykańskim Time widziałam artykuł na ten temat,jak i również w tamtejszych serwisach,a w Polsce tylko w wiadomościach...To naprawdę smutneuncertain
      • milus Re: Niestety 02.05.11, 09:24
        mileymandy napisał(a):

> Na żadnym polskim serwisie poświęconym gwiazdom nie było nic,a nic o Błogosławi
        > onym Janie Pawle II.Według mnie to jedno z najważniejszych wydarzeń dla Polski
        > w XXI wieku,o ile nie najważniejsze.A jeżeli ktoś nie potrafi docenić tego,że w
        > śród nas żył tak fantastyczny człowiek to niech się wali,za przeproszeniemconfused.J
        > a miałam to szczęście widzieć beatyfikację na żywo i według mnie to powinno być
        > w Polsce bardziej promowane,a nie ślub Kate i William,w końcu to ważne wydarze
        > nie dla Anglii,nie dla Polski.W amerykańskim Time widziałam artykuł na ten tema
        > t,jak i również w tamtejszych serwisach,a w Polsce tylko w wiadomościach...To n
        > aprawdę smutneuncertain

To miłe, że istenieja osoby w tak młodym wieku, które kochają Jana Pawła II i interesują sie naprawdę ważnymi wydarzeniami w naszym życiu. Dziękuję ;* smile
    • koniara8 Re: Jan Paweł II 02.05.11, 09:56
      No właśnie! Co to ma być ?! Takie ważne wydarzenie, a na kotku zero! Jestem zdegustowana . ; [
    • miley347 Re: Jan Paweł II 02.05.11, 10:00
      Zgadzam się. Miałam nadzieje, że dzisiaj będzie jakaś notka, że kotek wczoraj dodał wieczorem coś o Janie Pawle II. Dzisiaj wchodzę na kotka a tu Justin Bieber obrzucony jajami, psy są niesamowite, ślub Kate i Williama?!!!shock Po prostu wielki szok nie sądziłam, że kotek może tak nisko upaść. Żeby nie dodać nic o Janie Pawle II to już naprawdę mi się w głowie nie mieści! Najwidoczniej dla kotka ważniejszy jest ślub Kate i Wiliama niż beatyfikacja JPII. WSTYD I HAŃBA!
      • song Re: Jan Paweł II 02.05.11, 10:04
        Kota obchodzi tylko Zjeber,który dostał jajkiem w łeb. confused
    • madalena Re: Jan Paweł II 02.05.11, 10:33
      na kotku to tylko o Bimberze można poczytać i o niczym więcej. popieram.
    • nessy96 Re: Jan Paweł II 02.05.11, 11:00
      popieram. wstydziłbys się kotku!
      • answer :C 02.05.11, 11:12
        Niestety, kotek wykazał się kompletnym brakiem wyczucia. To był NASZ papież, i chyba nawet niewierzący lub wyznawcy innych religii czują do niego respekt i szacunek.
        Wypadało dam chociażby najmniejszą wzmiankę o beatyfikacjisad

A tu wszytkiego dużo : Bieber, Selenka, Moda
        <br />
        A niczego innego, o Janie Pawle II, nie było.

HAŃBA!

Rozpisałąm się, ale to naprawdę ważny problem. Bo to nie nastolatki zapominają o własnej religii, ale media każą nam o niej zapominać.
    • zmierzchowka Porady na Gady 02.05.11, 11:13
      Zgadzam się z Tobą. O weselu było o innych rzeczach również, ale dla nas taka ważna chwila jak ogłoszenie Jana Pawła II błogosławionym nie było poruszone oj będzie bicie devil
    • mweezy . 02.05.11, 13:38
      Aha, no i? Ważne, że ty pamiętasz. Kotek nie ma obowiązku o tym pisać. Skoro tak bardzo chcesz o tym poczytać to, no nie wiem, wejdź sobie na onet, albo sama napisz notkę o tym i wyślij kotkowi, proste.
      • jonasfan Re: W sumie... 02.05.11, 13:45
        Milus ma w sumie racje... Wiele mniej ważnych informacji / plotek znalazło sie na kotku a o Beatyfikacji Jana Pawła II nie było nic... To jest ważne wydarzenie zwaszcza dla Polaków.
    • theklaudia Re: Jan Paweł II 02.05.11, 13:42
      popieram wink)
      wstyyyd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka