Dodaj do ulubionych

Fryzura - blond włosy...

06.05.11, 14:19
Mam 13 no można powiedzieć że 14.
Idę za tydzień do fryzjera i nie wiem jaki fryz sad
Twarz bardziej owalna ale bardzo delikatnie pyzata.
Włosy ciemny blond, są za łopatki ale nie do pasa tak na równi między łopatkami a pasem, proste.
Oczywiście (niestety) mam skórę trądzikowatą sad Więc gruba grzywka nie będzie najlepsza bo wtedy na czole będzie jeszcze gorzej ...
Noszę okulary - takie prostokątne ...
Obecna fryzura - podobna nocoty.pl/title,Sablewska-zzera-trema-Czemu,wid,13101812,wiadomosc.html

Proszę nie usuwajcie tego wątku. Chociaż niech dzisiaj pobędzie to godziny 19 PLIS
Nikt nie uwzględniał że nosi okulary, ma takie problemy ze skórą...
Obserwuj wątek
    • rikkki zostaw jak jest 06.05.11, 14:40
      a i możesz grzywkę na bok. długie włosy są super i później będziesz żałować, ale jak tak bardzo chcesz podciąć to standardowo do szyi smile jesteś 'jeszcze' młoda i głupie są takie krótkie (oczywiście wg mnie) suspicious
    • indianaa Tu! 06.05.11, 14:44
      Włosów nie ścinaj! Podetnij końce,możesz je wycieniować .
      Jeśli masz trochę pulchną twarz nie rób grzywki [mam koleżankę która ma mniej więcej takie same problemy ,ścieła sobie tak włosy i nie wygląda to dobrze,bo ma stan zapalny na czole,a twarz się jej jeszcze pogrubiła)
      Możesz poeksperymentować z rozjaśnieniem - np . Henna
      Sądze jednak,że na nową fryzurę nie ma sensu,bo ta któą masz jest naprawdę odpowiednia big_grin
    • love_r.h.c.p. Na twoim miejscu... 06.05.11, 14:47
      obciełabym sobie grzywkę na bok. Po tej stronie, gdzie będziesz miała grzywkę, zrób przedziałek (przedziałek na boku wyszczupla). Co do reszty włosów ostatnio ja zrobiłam ekspryment: wycieniowałam włosy, ale tylko z przodu. to daje super efekt. polecam. jak będziesz spinać włosy, noś długie, wiszące kolczyki. pozdrawiam. mam nadzieję, że pomogłamkiss
    • love_r.h.c.p. Re: Fryzura - blond włosy... 06.05.11, 14:48
      ps przez grzywkę na boku czoło nie będzie ci się pociło.
      • pola16 Re: Fryzura - blond włosy... 06.05.11, 16:16
        Hennę ktoś Ci tutaj doradzał, a ja wręcz przeciwnie! Koleżanka mówiła, że spróbowała, efekt nawet fajny, ale później masę czasu minęło zanim włosy wróciły do swojej kondycji, pomimo stosowania różnych odżywek.
    • lovelena Re: Fryzura - blond włosy... 06.05.11, 17:46
      uwazam, ze majac grzywke zaslonisz pryszcze na czole. mialam tak przez jakis czas. mam grzywke na bok i nie bylo widac tych na czole
    • scarrlet Wejdz tu.. 28.05.11, 22:31
      Byłaś u dermatologa, ? fryzjer nie załatwi twoich problemów skórnych, a dermatolog tak, i może przydałyby się jakieś zabiegi kosmetyczne?> znacznie poprawiają wygląd skóry. Jeśli na twarzy masz bóg wie jakie niespodzianki żadna fryzura nie zaćmi tego szczegółu
      • klama_kcmil # 28.05.11, 22:37
        NIE DO SZYJI! Bo optycznie pogrubisz twarz. Dłuższe trochę, o ile je podcinasz.
    • seneka4 Re: Fryzura - blond włosy... 29.05.11, 19:52
      Nie podcinaj ich za bardzo! Kiedyś miałam włosy do pasa i głupia ścięłam za łopatki. Najgorsza decyzja w moim życiu później długo tego żałowałam. Lepsze są długie włosy. Najlepiej wycieniuj dół i grzywkę. Będziesz mogła ją nosić na bok, ale wystopniowana lepiej wygląda. Po za tym lepiej jak przyjdziesz do fryzjera i będziesz wiedziała dokładnie czego chcesz i czy nowa fryzura jest Ci koniecznie potrzebna. Najlepiej iść ze zdjęciem. Wtedy fryzjerka obetnie Cię tak jak będziesz chciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka