superagniesia Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 15:36 4 exemple : LINTU Z tR..... gościu z grecji EUROVISION ten co w piosence Watch my dance ale NIE TEN od rapu Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 15:54 Freddie Mercury Odpowiedz Link Zgłoś
agulka97 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 31.05.12, 19:25 Jak wcześniej pisałam, Billie Joe Armstronga z Green Day, ale skupiłam się na odpowiedzi i zapomniałam o reszcie Oczywiście jeszcze Axl Rose (kawał gnoja, ale talent ma xD), Kurt Cobain, Freddie Mercury Najbardziej rozśmieszają mnie wpisy w stylu "Kurt Cobain i Bruno Mars" - dwa zupełnie inne style śpiewania, muzyka i teksty - jak można lubić i jedno i drugie? Może mi ktoś wyjaśnić, bo chyba nie ogarniam... Odpowiedz Link Zgłoś
paaulina. Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 06.06.12, 15:36 Czepiasz się. Uwierz, można lubić dwa tak różne rodzaje muzyki. Ja lubię czasem posłuchać np. (zależy od nastroju) System of a Down, Nirvany czy Arctic Monkeys, a innym razem jakiś jazzowych piosenek. To prawda, że Nirvana ma ambitniejsze piosenki niż Bruno Mars, ale to nie znaczy, że nie można słuchać jednego i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
paaulina. Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 06.06.12, 15:43 zapomniałam dodać, że mnie jara głos Alexa Turnera, Serja Tankiana, Kurta Cobaina, Katie Melua i pewnie jeszcze wielu innych ale nie mogę sobie przypomnieć. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vogue001ola Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 02.07.12, 17:50 Harry Styles Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 11.08.11, 14:42 Luke Pritchard ma wspaniały głos. No i jeszcze Lykke Li i Florence Welch. Odpowiedz Link Zgłoś
weraaxd Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.08.11, 19:18 Jeśli chodzi o żeński to Gagi Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 22.12.11, 11:41 Biebera ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 12.01.12, 17:33 "jara" mnie głos Kurta Cobaina (Nirvana) i Ryśka Riedla (Dżem), znalazłoby się więcej, ale to chyba najważniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
ktoss11 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 14.01.12, 17:17 Taak ! Anthony'ego Kiedis'a i Flea (basista z Red hot chili peppers! ) Odpowiedz Link Zgłoś
zydek123 Pewnie! 22.05.12, 11:27 Greyson Chance! Uwielbiam go! Znajomi po przeczytaniu mojego komentarza pewnie będą wiedzieć kto to napisał... trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Mati <3 i próbka jego głosu... 25.05.12, 21:07 pewnie nikt go nie napisał ale jara mnie głos Matt'a Bellamy'ego. dla mnie to najcudowniejszy głos na świecie. a tutaj jest również najromantyczniejsza piosenka pod słońcem i ten głos...♥ www.youtube.com/watch?v=i9LOFXwPwC4&ob=av2n Odpowiedz Link Zgłoś
vamp777 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 02.06.12, 22:04 Axl'a Rose oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czy jara cie głos jakiegoś wokalisty XD? 17.05.11, 16:27 Matthew Murphy z Wombats ma okropnie cudowny głos. Tom Meighan z Kasabian z resztą też... Odpowiedz Link Zgłoś
anty_twilight Re: Czy jara cie głos jakiegoś wokalisty XD? 11.08.11, 14:33 Michael Jackson & Eminem anty-twilight.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:34 Może być wokalistka? ;D Sharon Del Adel z Within Temptation ma prześliczny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:40 Jakub Kawalec z Happysadu Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:42 no oczywiście, i to nawet nie jednego. ale że potrafię szybko zmieniać swoje decyzje i w ogóle, to napiszę że obecnie "jara" mnie głos Takanori Nishikawy z abingdon boys school i T.M.Revolution - niesamowita, charakterystyczna i przyciągająca barwa głosu. aż chce się go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.emily11 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 02.07.12, 18:42 Tak. Głos Matta Bellamy z MUSE, jego głos jest niezwykły, wręcz seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka00 wokalistki 05.06.11, 09:15 tak -rihanny -lady gagi -taylor swift -katy perry Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 11.06.11, 20:04 jared leto zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:38 owszem Marco Hietala * - jest wprost zajebisty ! i też kocham głos sharon den adel Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:39 Marco Hietala z nightwish jeśli ktoś nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
milcia24 Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 25.12.11, 16:53 Bardzo fajny głos ma Reik, który śpiewa po hiszpańskuJest BOSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachel13 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 04.06.11, 22:43 hmmm wokalista z Eneja wokalista z Rotten bark wokalista z Kumki Olik Bruno Mars Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 05.09.11, 00:05 Wokalista to wokalista: Alex Max Band i Marc Anthony Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 16:43 Jeff Buckley, anielski głos Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;))) 17.05.11, 17:03 Jared Leto ma niesamowity,przenikliwy głos . Brian Molko z Placebo ma też świetny . Nie słucham ich na co dzień,ale wokalista ma bardzo charakterystyczny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 17:14 Jamesa<stary wokal> Kurta Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl @creeping_death 17.05.11, 22:32 Tak, James'a szczególnie na Black Album i Master Of Puppets. Ale jego głos na Death Magnetic też jest zajebisty Diametralnie się zmienił, ale jest świetny. Kuba Kawalec z Happysad, Robert Plant z Led Zeppelin i Joey Ramone z The Ramones (oczywiście xd). Axl Rose z Guns N' Roses - głos spalony papierosami, zapity trunkiem marki Jack Daniel's i przysmarzony narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: @creeping_death 18.05.11, 17:46 a ja własnie wole z Kill'em all albo z Ride The Lightning ; p na DM mi się wgl nie podoba własnie jak napisałas zmienił sie jego głos. Roberta Planta również mi się nie podoba może to jeden z lepszych wokali tej muzyki ale zdania swego nie zmienię. Axl ma fajny głos ale nie cierpię tego gnoja : ) Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 ADELE!!!! I... 17.05.11, 17:19 jeszcze Lea Michele, Naya Rivera, Chris Colfer, Darren Criss. I ostatnio też Florence Welch z Florence + The Machine. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 17:21 Bez zastanowienia: Freddie Mercury Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoe Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 17:33 Miku (Akiharu Tsukiyama) z An Cafe. Jin Akanishi, Kazuya Kamenashi i Yuichi Nakamura z KAT-TUN. Kazuya i Naoya Sakamoto z On/Off. Na prawdę strasznie lubię głosy tych wokalistów, nawet kiedy nie śpiewają. Mam przyjemne dreszcze kiedy ich słucham ^^ Nyappy ! (kolejność PRZYPADKOWA) Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoe Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 20.05.11, 18:36 A niech to diabli wezmą, zapomniałam wspomnieć (jakim cudem T.T?!) o cudownym głosie Yamashity Tomohisy vel. Yamapi'ego ;3 Bym mogła słuchać i słuchać ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoe Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 08.06.11, 20:55 I sruuu! Siostrzyczka mi przesłała ostatnio piosenkę One Ok Rock- "Break My Strings"<br /> I absolutnie zakochałam się w głosie Taki ^o^ I kocham też, kiedy Alex rapuje <3! Ich głosy są na prawdę cudowne i dodaję je do listy moich ulubionych x3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 17.05.11, 18:05 no chyba nick drake ale też jim morrison i lordi [ ksywa wokalisty zespołu żeby nie było ] Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 19:23 Głos Michała Szpaka z X factor. I Gienka Loski. Obaj śpiewają nieziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 02.06.11, 13:55 katsuumi_17 napisał(a): > Głos Michała Szpaka z X factor. I Gienka Loski. Obaj śpiewają nieziemsko. Tak, oni są genialni ale jeszcze oczywiście Michaela Jacksona, ten anielski głos, mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 19:34 Josh z YMAS, Luke z The Kooks, Krzysiek z Cool Kids of Death. zajebiste wokale. Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 21:21 Chester Bennington - Linkin Park - jak go słyszę to mnie ciary przechodzą. Kocham Go! Jared Leto ma też fajny wokal ale ja wolę 17- sekundowy krzyk Chestera w "Given Up" (Minutes To Midnight) Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 21:26 Haha, tak, "jara mnie" głos Michała Szpaka. A jeśli chodzi o płeć żeńską, to "jara mnie" głos Gagi xd Odpowiedz Link Zgłoś
aggg Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 29.07.11, 19:58 Caleba Followilla z Kings of leon xd Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 17.05.11, 21:56 Alex Band, wokalista z The Calling Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 20.05.11, 17:58 jasne "jara" mnie pełno głosów wokalistów czy wokalistek jednak nie chce mi się wszystkich wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
cooma ;> 20.05.11, 18:42 Rysiek Riedel z Dżem, Jared Leto z 30STM, Piotr Rogucki z Coma, Joakim Brodén z Sabaton ;P Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;> 20.05.11, 22:32 Z facetów to raczej Jared Leto a z dziewczyn to również Sharon Den Adel Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 20.05.11, 22:58 Ed Westwick - zespół The Filthy Youth - głos ma wspaniały, seksowny, męski ; * Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 20.05.11, 23:36 Jeju, jest cała masa wokalistów o cudownych głosach, hahaha, trudno kogoś wybrać. Ale ostatnimi czasy mam Nightwishomanię więc powiem - Tuomas i Marco *.* Niesamowici mężczyźni, niesamowite głosy. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 21.05.11, 07:40 Jeżeli chodzi o mężczyzn to Szpak , Jared Leto ,Bruno Mars A jeżeli chodzi o drugą płeć to Gaga , Adele , Rihanna Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 21.05.11, 09:34 taaak - głos Kuta Cobaina - Jareda Leto - Ryśka Riedela - Jima Morrisona Odpowiedz Link Zgłoś
mushi. Re: Czy jara cie głos jakiegoś woklaisty XD? 31.05.11, 21:55 Kyo z Dir En Grey, Miyavi i Adam Gontier z Three Days Grace. Odpowiedz Link Zgłoś