gossip_girl_fan 24.05.11, 15:45 Hej Mam pytanie. Gdzie mogę znaleść pełny pierwszy sezon (ok, wystarczy od 5 odcinka) Pamiętników Wampirów z polskimi NAPISAMI nie lektorem ? Pomocy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola103 Re: tu 25.05.11, 20:55 iitv.info/ serialelove.pl/online/pamietniki-wampirow-vampire-diaries/ www.seans-online.pl/vampire-diaries--pamietniki-wampirow.html itvshows.pl/vampire-diaries-pamietniki-wampirow/ videob.pl/online-download-opis/pamietniki-wampirow-vampire-diaries/ eseriale.pl/Pamietniki-wampirow-The-Vampire-Diaries,85c.html Uwielbiam ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re:Pamiętniki Wampirów z napisami! 27.08.11, 17:35 Tu: iitv.info/the-vampire-diaries/ świetny serial ^^ tylko teraz te pierwsze są już z lektorem ;/ Też wolę z napisami xd Kocham ich głosy! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowyludz Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 15:51 iitv.info/the-vampire-diaries/ proszę Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 17:22 dzięki, ale tam na tej stronie narazie (do 6 odc) wszystkie są z LEKTOREM a ja chce napisy Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 17:28 Hmmm, znam tylko na iitv.pl,ale tam chyba jest lektor w całym,pierwszym sezonie ... No niestety nie mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 18:15 nie.eee tam jak wejdziesz w okno to najpierw Ci się pokazuje z lektorem jak jest, ale niżej jak zjedziesz to naciskasz 'pokaż' i masz z napisami, przyjrzyj się Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 21:05 @cooma, pomocy <3 sprawdzam i sprawdzm i nie widzę tego "pokaż" Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 21:06 tzn. wybieram odcinek i nic nie widze ( Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 21:18 wybierasz odcinek i pokazuje Ci się wideo z lektorem, tak? możesz puścić albo nie, ale jedziesz niżej i tam powinnaś mieć, np. [ pokaż ] Napisy PL (Megavideo): Link do megavideo.com: www.megavideo.com/?v=34JVICAZ [ pokaż ] Mirror, Napisy PL (Megavideo): naciskasz 'pokaż' i masz wideo z napisami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 24.05.11, 21:19 i tak w każdym odcinku, sierotko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 18:59 @cooma, mam tylko tak jak wejde na dany odcinke. pewnie robie to źle ale nie wiem gdzie szukać tego pokaż. wiem jestem głupia przepraszam, że zadręczam . imageshack.us/photo/my-images/11/91689245.png/ Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 19:17 imageshack.us/photo/my-images/833/beztytuuwaw.jpg/ zjeżdżasz niżej i.... imageshack.us/photo/my-images/837/61169403.jpg/ taaadaaaaam... ;P ooo widać jakie fajne strony aktualnie przeglądałam i jaki mam fajny motyw przeglądarki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ;d 25.05.11, 19:28 też próbowałam sposobem jakim napisała cooma,ale też mi coś nie wychodzi. Kurde, daj mi chwilę, może to rozpracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ;d 25.05.11, 19:32 O, teraz widzę,ale to jest chyba tylko w niektórych odcinkach,bo wzięłam odcienk 5 -nie było opcji z napisami. Wzięłam odcinek pierwszy i tam już była. Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: ;d 25.05.11, 19:35 wszędzie na pewno są napisy, bo sama oglądałam z nimi tylko po prostu po wejściu w odcinek, zamiast włączać to wideo które się jako pierwsze pokazuje, jedziemy niżej, naciskamy 'pokaż' tam gdzie jest napisane, że z napisami i już jest, na pewno jest, bo sama sprawdzałam! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ;d 25.05.11, 19:38 Kurde,rzeczywiście Dziwne ,że tego nie zauważyłam. gossip - przyjrzyj się, napewno też to zauważysz. Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 19:35 iitv.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
markizo Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 19:43 wujek google np wpisujesz pamiętniki wampirów sezon 1 odcinek ....... lub na serialeifilmy.pl albo ekino.pl ja tam obejrzałam oba Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 19:47 jeszcze raz: 1. imageshack.us/photo/my-images/687/19810754.jpg/ 2. imageshack.us/f/17/49270072.jpg/ 3. imageshack.us/photo/my-images/19/25428942.jpg/ )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 19:50 hm... chociaż faktycznie, jak teraz patrzę to nie wszędzie są napisy, czasem jest sam lektor, ja oglądałam jak jeszcze w tv nie leciało, więc były same napisy, a teraz nie wiem czemu to pousuwali, a dali same z lektorem, no ale... w większości są napisy Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 20:04 www.kreskoweczki.pl wszystkie odcinki VP z napisami tam są. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 20:08 kreskoweczki.pl iitv.info Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan @cooma - dziękuję :* 25.05.11, 20:16 znalazłam już próbowałam poprostu na 6 odcinku, a tam nie ma. przepraszam za to, że straciłaś na mnie czas i dziękuję <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: @cooma - dziękuję :* 25.05.11, 20:26 spoko, kocham ten serial, więc moim obowiązkiem jest zachęcanie ludzi do jego oglądania! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karola103 Re: Pamiętniki Wampirów z napisami. POMOCY ! 25.05.11, 20:56 iitv.info/ serialelove.pl/online/pamietniki-wampirow-vampire-diaries/ www.seans-online.pl/vampire-diaries--pamietniki-wampirow.html itvshows.pl/vampire-diaries-pamietniki-wampirow/ videob.pl/online-download-opis/pamietniki-wampirow-vampire-diaries/ eseriale.pl/Pamietniki-wampirow-The-Vampire-Diaries,85c.html Uwielbiam ten serialserceserceserce Odpowiedz Link Zgłoś