Dodaj do ulubionych

Kolczyk w wardze

26.05.11, 16:42
Mam 14 lat i we wakacje chciałabym zrobić koczyka w dolnej wardze. Taką malutką srebrną kuleczkę ;D Do szkoły będę wyciągać. Z tego co słyszałam to chłopakom nie za bardzo się to podoba. A Wy co o tym sądzicie? wink
Obserwuj wątek
    • elisss92 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 11:13
      Nie rób, skoro do szkoły chcesz wyciągać. 2 miesiące nie świadczą, że będzie do końca zagojone a od ciągłego wyciągania i wkładania bardzo podrażni Ci się dziurka i, jako że przebicie będzie jeszcze świeże, może nawet zacząć zarastać. Potem przy ponownym przekładaniu kolczyka może występować ból. Lepiej poczekaj na szkołę średnią gdzie nikt nie zwraca uwagi na to jak wyglądasz.
      Ja zrobiłam sobie dopiero po osiemnastce.
      • paulina88 Re: Kolczyk w wardze 28.05.11, 20:26
        Ja tez chcę tylko, że gdzieś w czerwcu 2012 ze wzgędu na to że kończę wtedy gimnazjum i będę już mogła . wink
    • klama_kcmil # 27.05.11, 11:28
      Chłopcy są różni, niektórym sie spodoba, innym nie. Ja Cie nie polecam ciągłego wkładania i wyciągania, bo będzie ropiec. Wiem, co mówię.
      • kingella24 Re: # 28.05.11, 21:03
        a kiego grzyba ci kolczyk w wardze??? tongue_out mnie tam odstraszają ludzie obkolczykowani i obtatuowani confused co do chłopaków to nie wiem.
    • pauu26 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 12:50
      każdemu podoba się co innego, więc nie możesz powiedzieć, że chłopakom się to nie podoba. a nawet gdyby to co z tego ? liczy się czy tobie się podoba.

• rikkki hemm 27.05.11, 14:14
      nie podoba mi się u takiej młodej.. a zresztą wolę kółko od kulki jak już.
    • maryskaaa Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 17:18
      moj kolega ma big_grin Mi sie to bardzo podoba, ale jak ma kuleczke taka jak ty chcesz a nie podokowe ( a'la kolko) A do szkoly nisi taki gumowy ktorego prawie nie widac big_grin
    • seneka4 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 17:20
      Może poczekaj aż będziesz całkowicie przekonana do tego kolczyka. (:
    • roxana09 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 17:52
      ja tez sb mam zamiar zrobic kolczyka w wardze i nie patrza na to czym im sie podoba czy niee . big_grinbig_grin
    • pwe kretynizm 27.05.11, 17:57
      i bez komentarza....
    • dominikax3 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 17:58
      takie coś jest obrzydliwe, nie rób tego !
    • justine1495 Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 18:47
      Co to ma za sens, skoro do szkoły będziesz wyciągać? A poza tym 14 latka z kolczykiem nie wygląda fajnie, tylko raczej żałośnie. Poczekaj parę lat albo w ogóle odpuść. Fajniejsza przez to nie będziesz.
    • klaudiau11 ;d 27.05.11, 19:03
      w wardze wygląda ochydnie. Już lepiej małą koleczkę w nosie .
      Poza tym . Ja jestem jeden czy dwa roczniki starsza i sama o takich rzeczach nie myślałam .
    • katyk ja tam lubię modyfikacje ciała :D 27.05.11, 21:20
    • lovelaas Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 21:33
      Po co będziesz wyciągać ? podoba ci sie to se zrób a nie przejmuj się tym czy się komuś podoba , Czy chłopaki takie laski lubią itp .
    • niedzwiadek Re: Kolczyk w wardze 27.05.11, 21:54
      nie za mloda jestes ? . No ale w sumie ok smile zalezy jaki chlopak jak styl emo to moze mu sie spodobac smile ja mysle ze to jest spoko pomysl kiss .
      • mohito_ Re: Kolczyk w wardze 28.05.11, 20:30
        mi się podoba :3
    • a_vie Re: Kolczyk w wardze 02.06.11, 19:32
      sądzę, że jesteś zdecydowanie za młoda+nie wiesz nic o pielęgnacji kolczyków, więc żaden kompetentny piercer kolca Ci nie zrobi. a jeśli pójdziesz do koleżanki, to powodzenia, nie będę kolejny raz pisać czym taka głupota się kończy.
      i po kolejne-kolczyka NIE WOLNO wyciągać póki się nie zagoi, jasne?
    • emotix Re: Kolczyk w wardze 03.06.11, 21:41
      Lepiej nie rób tej dziury w wardze moja friend ze szkoły ma teraz całe usta spuchnięteshock
    • hanisiaa Ja bym sobie tak nie zrobiła. 03.06.11, 22:05
      Oszpeciłam tylko swoje usta.

Ale to Twoje usta. smile
    • chocolatex Re: Kolczyk w wardze 03.06.11, 22:21
      Ja nie zrobiłabym takiej krzywdy moim ustom, ale o gustach się nie dyskutuje, tak? Jednym się podoba piercing a drugim nie. Jeśli dobrze to przemyślałaś [nie jest to tylko kaprys], masz zgodę rodziców, podoba ci się to, to idź i zrób sobie.
    • mary_ Re: Kolczyk w wardze 03.06.11, 22:26
      Najważniejsze jest to, żeby ci się podobał, nie koleżankom, czy kolegom. Moim zdaniem ładnie to wygląda, ale tylko u niektórych osób. Sama chciałabym mieć, czarną kuleczkę, ale nie jestem na tyle odważna, żeby dać sobie przekłuć wargę.
    • anaesthesia Kolczyk w wardze 04.06.11, 00:07
      Dla mnie kolczyk w wardze, języku czy gdzieś poza uchem jest nie do przyjęcia.
      Nie podoba mi się i obrzydza mnie.
      Jesteś jeszcze bardzo młoda, nie oszpecaj się. Za pare lat Ci się odwidzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka