Dodaj do ulubionych

Facebook ;/ ;d

26.05.11, 20:01
mam do was pytanko smile
zaprosiła pewną osobę na fb ., no i ona mi nie odpowiedziała, na zaproszenie , więc teraz chcę unąć to zaproszenie i wysłać ponownie smile bo mi na tej osobie zależy , aby ją mieć w znajomych smile : >
Proszę .pomóżcie ! to dla mnie ważne kiss
Dziękuję z góry za odpowiedzi smile kiss***
Proszę nie usuwajcie sad , bo to dla mnie ważne smile : >
Obserwuj wątek
    • natip11 ciekawe . 26.05.11, 20:06
      aha .. czyli teraz jak ci na kimś zależy, to najlepiej zaprosić/zaczepić [niepotrzebne skreślić] na facebooku ? -,-
      • karolcia4 Re: ciekawe . 26.05.11, 20:13
        nie ;/ , nie o to mi chodzi , tylko poprostu potrzebuje ją mieć na fecebooku ,czy to takie ważne ,po co ?
        jak wiecie jak to zrobić to piszcie , a nie komentujcie , bo to was nie powinno obchodzić po co mi to ;/
        • niemampomyslu _ 26.05.11, 20:18
          nie znam się na mordoksiążce, miałam konto miesiąc czasu. nigdy więcej.
          nie odpowiedziała, tzn. ani nie odrzuciła, ani nie przyjęła, czy odrzuciła? jak pierwsze, to poczekaj, jak drugie-nie kojarzy lub nie lubi i daj sobie spokój.
        • estrellaa Re: ciekawe . 26.05.11, 20:18
          jeśli nie odpowiada na twoje zaproszenie to może nie chcę cię przyjmować do grona znajomych ?
        • roxy11 Re: ciekawe . 26.05.11, 20:21
          wchodzisz na profil 'tej osoby', zjeżdżasz na dół i pod kolumna ze znajomymi bądź rodziną po lewej stronie jest opcja 'anuluj zaproszenie do grona znajomych'.

to takie trudne nie było, wystarczyło tylko trochę poklikać.
          poza tym, jeśli zadajesz pytanie z prośbą na forum, mogłabyś być trochę milsza.

nie rozumiem też po co to całe owijanie w bawełnę, 'pewna osoba' - napisz, że ci się chłopak podoba i już. byłoby prościej.
          • karolcia4 Re: ciekawe . 26.05.11, 20:32
            Dzięki za odpowiedż roxy11 ;*

Sory za to że tak nie mile napisałam ,ale jak tak zobaczyłam ,to sie troszke wkurzyłam ; / , sory kiss* <br />
            dzięki jeszcze raz wink
            no mogłam odrazu napisać, żę to o chłopaka chodzi ; / .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka