Dodaj do ulubionych

problem z mamą ; /.

30.05.11, 16:32
otórz mój problem polega na tym że moja mama dla mnie i dla siostry jest nie do wytrzymania -.-. poprostu przychodzi z pracy i o wszystko się czepia -.-. mam już tego serdecznie dosyć! codziennie po nas sie wydziera jak by nie wiadomo kto co jej zrobił uncertain codziennie psuje mi humor. wy też tak macie? sciana
kociaki pomózcie...co mam z tym zrobić żeby tak nie było?
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: problem z mamą ; /. 30.05.11, 17:03
      Staraj się nie dawać jej powodów do czepiania wink na pewno też nie jestes bez winy, chociaż może ci się tak wydawać.
    • avril1028 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 09:51
      u mnie codzienna kłótnia z mama to normalne .
      i nie dążę do tego by sie poprawiły relacje
      przyzna się że czasem robię jej na złość
    • koniara8 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 13:53
      "otóż mój problem polega na tym że moja mama dla mnie i dla siostry jest nie do
      wytrzymania" A może to ty i twoja siostra jesteście nie do wytrzymania dla twojej mamy ? To Ci nie przyszło do głowy, co ? suspicious
    • seneka4 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 14:19
      Tak jak mój ojciec - o wszystko się czepia, nawet bez powodu. xD Ale ja już jestem przyzwyczajona. ^^
    • dominikax3 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 14:58
      mam podobną sytuację, moja matka też się o wszystko czepia nawet jak to nie jest z mojej winy, czasem ma odpały i tyle, ale ja to teraz już olewam.
    • natusia445 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 16:47
      Też tak czasem mam,że jest np. tydzień czy może nawet więcej i dosłownie codziennie o coś nam idzie.Może jak dziś bd się Ciebie czepiała,to powiedz jej co się stało że ciągle się na Ciebie wydziera i wiecznie jej coś nie pasuje.Albo jeśli masz już tego dość i chcesz żeby poprawił jej się humor to zrób coś w domu:posprzątaj coś itp. ,lub przynieś do domu dobrą ocenę.Może jej to minie smile
      Mam nadzieję że jej przejdzie i trzymam za Ciebie kciuki kiss
    • elisss92 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 18:42
      Może jest zestresowana lub wraca z pracy do kolejnej "pracy" i jest przemęczona? W sensie obowiązków domowych itp. Przygotujcie jej kiedyś jakąś fajną kąpiel lub spróbujcie ugotować obiad, na pewno się ucieszy.
      • truuu Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 19:15
        elisss92 ma całkowitą rację smile
    • karolinaaks Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 19:33
      Ja mam podobny problem z tatą tylko ze on wydziera sie i jescze kaze mi wszystko w domu robić nie wiem co by mi zrobił gdybym go nie słuchała czasami go olewam może tez tak sprubójwink rodziców sie nie wybiera
    • gomezka2222 A ja mam taki problem z tatą ;\ 31.05.11, 19:49
      Codziennie się na mnie drze crying
      Wydziera się,że nic nie robię itp
      Wygania mnie od kompa kiedy chcę i daje szlabany wydziera się,że jestem dziecinna bo lubię Selenę nawet muzyki jak słucham to ukrywam przed nim bo by gadał,że małe dzieciaczki słuchają muzyki .uncertain

masz szczęście ,że wydziera się też na twoją siostrę bo mój tata to tylko na mnie a moja młodsza siostra to księżniczka sciana
      • lissa. Re: A ja mam taki problem z tatą ;\ 31.05.11, 19:55
        Dziwisz się jak haruje po kilka godzin dziennie?
        a ty kisisz się w ławce w szkole i też PEWNIE narzekasz
        postaw się na jej miejscu
    • alexis69 Re: problem z mamą ; /. 31.05.11, 23:07
      Grrr też tak mam ! Ja pier*ole tak mnie ona wk*rwia, ale k*rwa nie wiem co zrobić do ch*ja sciana Je*ane czepianie sie o je*ane byle gó.wno. I k*rwa wk*rwiłam się zajebi*cie przez to że przeczytałam ten pieprzony wątek xd
    • nena228 Re: problem z mamą ; /. 01.06.11, 13:27
      Zbyt mało wiem o twojej sytuacji.Bo jeśli ty i siostra macie w domu swoje obowiązki których nie wypełniacie to ma racje że się wydziera. Wasza mama pracuje, troszczy się o was, pewnie ma swoje małe nie powodzenia. Zatroszczcie się o nią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka