laleczka. Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 16:56 Nie rozumiem czemu dodajecie tu Rihannę, Selenę i Biebera. W czym ni sobie zasłużyli żeby tutaj na liście popsutych gwiazd być. Nie są chamscy wobec ludzi i nie traktują ludzi jak popychadła. Dal mnie jedną z popsutych gwiazd jest: Sophie Watson - dziewczyna, która ma 14 lat w ciągu jednego tygodnia spała z 4 mężyczyznami, ma 2 tatuaże, 9 kolczyków, farbowane włosy, może pić alkochol, nie chodzi do szkoły. Hugh Hefner - myślę, że jest popsutą gwiazdą ponieważ traktuje dziewczyny ja popychadła, maskotki. Nienawidzę takich mężczyzn, a ich na świecie robi się coraz więcej ;/ Paris Hilton - dziewczyna, która nie zarabia a ma wszystko dzięki rodzicom, sory zarabia rozbieając się w Playboyach i nakręcając durne i płytkie programy tj. "Paris Hilton - kumpela na zabój" Odpowiedz Link Zgłoś
mufffinkaaa Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 17:12 Według mnie to Miley Cyrus i Paris Hilton ale to tylko jedne z wielu gwiazd które sie "zepsuły"... Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 21:35 ja napisałam, że Rihanna się "zepsuła", ponieważ na początku swojej kariery była w miarę normalną osobą. nie uważała się za nie wiadomo kogo, nie ubierała się wyzywająco, nie miała takich pustych piosenek i teledysków. a teraz to co? żałosne teksty w których śpiewa o seksie itp., a przecież ona ma niektóre fanki w wieku 10 lat, albo i młodsze -,-' wgl. co ona nosi za stroje. robi sb rozbierane fotki, a później ma pretensje, czemu to jest na internecie -,-'' kiedyś nawet czytałam, że weszła do restauracji z chyba pięcioma ochroniarzami, nikt nie mógł się na nią patrzeć, nikt nie mógł do niej nawet słowa powiedzieć, a jak koleś chciał zadzwonić do znajomego, to mu telefon zabrali, bo niby chciał jej fotkę zrobić -,-' a nawet jak chciał, to przecież to jest "gwiazda" no to chyba można ... uważa się za nie wiadomo jak wielką osobę, a na początku swojej kariery taka nie była, chociaż ja to jej od początku nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Zepsute gwiazdy 28.06.11, 08:46 nickiminaj - przepraszam, pomyliłam się, nie wiedziałam, że Rihanna jest, aż tak popsutą gwiazdą. Dopiero gdy przeczytałam Twój tekst zrozumiałam dlaczego ją wypisywaliście na tej liście. Skoro się o tym dowiedziałam to umieszczam jeszcze ją na mojej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Zepsute gwiazdy 05.07.11, 00:44 wierz plotkom to daleko zajdziesz.. to działa tak samo jakbym powiedziala|: a nickiminaj ma zielone gacie.. -.- ku..., wierzysz ? no heloł. ogarnij sie laska. napisze, ze doda mi zabrala mp3 bo chcialam muzyki posluchac i cala polska bd o tym pisac a to byly moje wymysly więc serio ogarnijcie swoje chore dupska. nic nie wiesz o rihannie, jaka jest prywatnie więc serio powstrzymaj się od takich komciow bo jej nie znasz a twoja nicki minaj tez nie ubiera sie jak dziewica i cnota niewydyma tylko ubiera jeszcze bardziej wyzywające stroje więc serio radzę .. luz albo przetrzyj oczy,.. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Zepsute gwiazdy 05.07.11, 01:34 @bad_alexa od Nicki Minaj to sie akurat odpier*ol bo ona jest normalna... A to, że się ubiera jak ubiera, to nie znaczy że jest pusta -.-" i w ogóle ch*j ci do tego, czy ona jest dziewicą czy nie O.O nie twoja sprawa, gó*niaro.... -.-" nawet jakby to robiła z kazdym z YMCMB to NIC ci do tego... pewnie jej po prostu ZAZDROŚCISZ. i to ty sie ogarnij dziewucho, bo to co napisała nickiminaj to sama prawda... w ogóle tak naprawdę NIKT z nas nie wie jaka rihanna jest prywatnie, bo ani ja ani ty jej nie znasz, więc sie tak nie spinaj -.-" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Zepsute gwiazdy 05.07.11, 22:24 że co ty pie...sz ? ogarnij bo chyba ty się właśnie spięłaś po ch...u fest emo dziewczynko. o żadnej dziewicy nie pisałam i nie mówiłam, że jest pusta więc nie wymyślaj historyjek bo z tym to do disneja leć, może wyprodukują ci bajke. żadna z nas nie zna tych lasek, a skoro oceniacie rihanne po plotach i wyglądzie to życzę powodzenia. to działa w dwie strony. i do tej twojej i do wszystkich innych gwiazd. i nie mam czego zazdrościć tym słit dupiastym lalom bo to nie mój styl pro elo lasko. a od gó...ar to możesz wyzywać swoje koleżaneczki na podwórku więc ku... wara ode mnie.. emo gó...aro Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Zepsute gwiazdy 05.07.11, 23:47 nie jestem emo :] nie każdy, kto ma/miał (w moim przypadku ta druga opcja) pofarbowane włosy na czarno jest/był emo -.-" weź się ogarnij gówn*aro. ;] w ogóle z idiotkami nie dyskutuję, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Zepsute gwiazdy 06.07.11, 00:00 ojć, ojć.. innych tekstów nie masz nie ? <chlip chlip> smuuutne ( raczej ty jesteś idiotką, bo ani czytać ze zrozumieniem nie umiesz, ani sensowniejszych argumentów podać też, tak więc. wróć do podstawówki słodziaczku Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj do bad_alex 22.07.11, 16:52 hahahhaha, śmieszna jesteś dziewczyno. na prawdę powodzenia z takim tokiem myślenia : * ja stwierdzam fakty, plotkom nie wierzę. przejrzyj na oczy, a dowiesz się prawdy o rihannie, bo ona na prawdę jest popsuta i nikt, ani nic nie zmieni mojego zdania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia ja znam taką która zawsze była zepsuta ;)) 28.06.11, 10:18 Chyba się domyślacie ! to Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj14 Re: Zepsute gwiazdy 04.07.11, 23:20 Lovato, Gomez, lubiłam na początku trochę bibera ale już przesadza z tą światową " karierą ". Odpowiedz Link Zgłoś
georgie Re: Zepsute gwiazdy 04.07.11, 23:57 Przepraszam bardzo, ale czy wy znacie osobiście te gwiazdy? To jakim prawem je oceniacie? Kierujecie się plotkami? Wątek bez żadnego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex hmm.. 05.07.11, 00:36 troszeczkę ch... wiecie skoro mówiecie, że rihanna nigdy nie była normalna. bo na koncercie w polsce była zajebiście dziewczęca, naturalna, bawiła się i wygłupiała. ludzie śpiewali za nią piosenki a ona cieszyła się i wygłupiała jak 6 letnia dziewczynka więc nie pie...ie głupot skoro nie macie pojęcia jaki ktos jest na zywo, nawet na scenie.. nie wierze by teraz cos sie zmienila.. moze tylko po tych przejsciach z chrisem brownem.. Odpowiedz Link Zgłoś
determinatex3 Zdecydowanie .. 05.07.11, 00:56 SELENA GOMEZ ! Plastikowa panienka -.- przy okazji .. proszę o pomoc .. www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,126730188,126730188,Pomocy_Chodzi_O_Psa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Zepsute gwiazdy 21.07.11, 12:34 Selena Gomez - przez Biebera Joe Jonas - przykra prawda.. Na razie nikt inny nie przychodzi mi do głowy. .. Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Zepsute gwiazdy 22.07.11, 10:44 z przykrością muszę stwierdzić że mam obawy iż chłopcy z TH mogą dać się ponieść sławie i całkowicie stać się pustymi gwiazdami. lubię ich i nie chcę aby się stoczyli chciałabym żeby zostali normalni tacy jacy byli kiedyś . ale jestem dobrej myśli. uważam że zepsuta jest miley nie wypowiem się na temat tego że kupuje ciągle nowe szczeniaki a gdy dorastają już jest o nich cicho bo wypowiedziałam się przy tym już przedtem i pewnie jestem tam teraz mocno krytykowana. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdreamdream TO... 22.07.11, 17:11 DEMCIA LOVATO, którą po prostu nie cierpię!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś