Dodaj do ulubionych

Zakaz noszenia szortów TERAZ?

04.06.11, 18:13
Czy w waszych szkołach też tak jest? TERAZ zabronili nosić spodenek krótszych niż do kolan i bluzki muszą mieć rękawek nie mogą być na ramiączkach! Szaleństwo zwłaszcza że temperatury już sięgają 30stopni (mieszkam na południu polski). Nie czepiali się na początku roku gdy były cieplejsze dni, w zeszłym roku nosili spódniczki ledwo tyłek zakrywające i też nic nie gadali... aż do teraz bo niby "chłopaki zamiast się uczyć to się patrzą co dziewczynom wystaje" taaa a jak przez cały rok się nie uczyli to było dobrze, a teraz oceny wystawione i mają się uczyć!
Obserwuj wątek
    • alice087 ________________________________ 04.06.11, 18:19
      też tak mam i to jest okropne!
      jeżeli jakaś dziewczyna przyjdzie w spódniczce/ spodniach wyżej niż kolana, to dają fartuszek ( taki jak dla sprzątaczek) albo wpisują uwage...
      • sims Re: ________________________________ 13.06.11, 21:33
        Serio -chore !
        Ale u mnie można nosić .No bo po prostu nie da się już wytrzymać w dł spodniach .
      • ola363 a u mnie nie 15.06.11, 12:32
        u mnie nie tyko nie możemy mieć pomalowynych paznokci < chyba że są bezarwnym>
    • watka9 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:24
      mam tak, ale chyba dlatego, że jestem w szkole katolickiej.
      • kawaiikimie Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 20:08
        U mnie tak nie ma. Każdy chodzi ubrany tak jak chce. Można się malować, farbować włosy na wszystkie kolory tęczy, ubierać wyzywająco i nosić kolczyki we wszystkich częściach ciała. big_grin
        Bo w mojej szkole, w ogóle peracują dziwni nauczyciele- facet od wf- ledwo chodzi, ma straszną nadwagę i kulawą nogę. Facet od ang. chodzi codzienie w kolorowych sweterkach ma chyba każdy kolor. Baba od fizy gada nam ciągle o swojej papużce, a na próbnym egzaminie gim. na mat. - przyr. pozwoliła mieć kalkulatory. Wszyscy naucziele są nienormalni dlatego nie patrza na wygląd.
        • ladygaga2010 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 16:23
          U mnie też tak niema.
      • dzisas 13.06.11, 16:28
        ja też jestem w szkole katolickiej i teoretycznie nie można nosic krótkich spodenek, lub na ramiączka .
        ale i tak wszyscy noszą .tongue_out
        raz tylko dyro przyszedł do nas i powiedział żę to nie plaża.big_grin

a wogule to u nas jest tak świetnie(słowa dyra) ' że chłopaki to muszą chodzic w spodniach dłuższych od kolan , a dziewczyny dluższych niż półuda . ' big_grindevil
        więc nam(dziewczynom) to lotto.
      • stina Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 20:13
        U mnie nie ma problemu. Ludzie noszą baardzo krótkie szorty i miniówy i nikt się nie czepia. Sama próbowałam tongue_out
      • olunia99 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 21:00
        Ja tak samo jak ,, watka9 " chodze do katolickiej szkoły i nawet bizuterii nie mozemy nosic tongue_outP
    • eurodont Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:28
      o fuck ale zjebana szkoła .
      • natip11 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:30
        eurodont napisał(a):

> o fuck ale zjebana szkoła .

no dokładnie o.O
        my tak na szczęście nie mamy ;d
        • anek1996 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 14:44
          Nam w sumie to wolno.. ale mamy taką babkę od historii, ze się czepia. "nie jesteś na plaży" itp.
          Dlatego albo się ją omija szerokim łukiem, albo nie przychodzi się do szkoły w którtkich spodenkach, kiedy ma się z nią lekcje
        • calineczka1999 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 28.06.11, 19:56
          MY MAMY MUNDURKI!!!BIAŁE POLO,GRANATOWA BLUZA Z LOGIEM SZKOŁY I SPÓDNICA.TEŻ KATOLIK
      • dominikax3 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 20:59
        u mnie można nosić co się chce, nie ma żadnych zakazów, przerąbane macie.
        • easy_me Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 15:49
          większość osób nosi, ale nauczyciele się krzywo patrzą;pp ;]]
      • julcia284 -----{}-------{}-------{}-------{} 13.06.11, 15:36
        U mnie też nie można , jak ktoś ma za krótkie szorty czy bluzkę to dostajemy uwagi , czasami wychodzimy na zewnątrz i jak ktoś ściągnie mundurek bo jest mu gorąco to też dostaje, a jest tak cholernie gorąco i mundurki do tego czarne są sciana
    • koniara8 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:33
      My tak nie mamy.
    • sad_girl Co?! 04.06.11, 18:35
      U nas wszyscy mogą chodzić jak chcą, chociaż to taka porządna szkoła i nauczyciele są surowi!
      • roxy11 Re: Co?! 04.06.11, 18:41
        u nas w regulaminie, czy czymś podobnym określającym prawa i obowiązki uczniów niby jest coś o tym, że nie można chodzić w szortach, bluzkach na ramiączkach i innych takich.
        ale niezbyt nauczyciele zwracają na to uwagę, zwłaszcza, że podczas tych upałów sami ledwo żyją.

tylko ostatnio facet od matmy coś nieśmiało wspomniał, że się teraz tai problem pojawia w związku ze strojem i żeby szczególnie dziewczyny nie przesadzały :3
    • marsjanka115 x__x 04.06.11, 18:39
      też tak u mnie w szkole jest ale w szortach jak ... orka wyglądam więc mi to lotto.
    • mickey.mouse Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:43
      u nas tak niema i chłopcy gdzie chcę tam i paczają ;D
    • estrellaa Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:50
      u mnie na razie nic nie mówili .
      • karolqa Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 18:42
        o kuzwa big_grin to zjebanie masz uncertain u mnie mozna wszystko robic z wygladem.kolczyki(nie tylko w uchu)mini czy szorty,ostry makijaz,farbowane wlosy nie sa problemem u nas:p

tylko gum nie mozemy zuc xd
      • suvani Ale nie fart! 13.06.11, 20:37
        U nas nic takiego niema.Nauczyciele są przynajmniej normalni ale babka od matmy i polskiego nie jest za takimi ciuchamisuspicious.
    • trufla Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 18:54
      Nie ma czegoś takiego u mnie w szkole. Każdy ubiera się w to co chce...
    • koniara13 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:10
      co? niech ci ludzie zobaczą ile stopni jest na dworze. dobrze że u mnie nie ma takiego rygoru mimo mundurków !
      • zal Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 13.06.11, 15:39
        U mnie też tak nie masmile możemy nosić co chcemy
    • sybilla_ sybilla_ 04.06.11, 19:28

https://img96.imageshack.us/img96/4227/47257097.jpg

u mnie nie można nosić spodni, spódnic przed kolana, kolorowych spodni, no i do tego jeszcze mundurki -.- oszaleć można!
    • minka95 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:34
      u mnie w szkole niby jest zakaz...ale niektóre dziewczyny ubierają krótkie spodenki i bluzki na ramiączkach, ale ja nigdy do szkoły bym się tak nie ubrała...nie wiem, mam jakieś opory...bo to jest przecież szkoła.... trochę powagi, pomieszczenia nie są aż tak gorące...da się wytrzymac... to jest moje zdanie...też mieszkam na południu
    • pwe Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:38
      U mnie gadają ale uczniowie i tak olewają to...smirk
      • karmel_ Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:41
        Katolicka szkoła, ale nam nie zabraniają.
        chociaż bluzek na ramiączka tak nie można w samych na lekcję, bo są mundurki. ale na przerwach i wf, możemy chodzić na ramiączkach. a krótkie spodenki mogą być, niektóre dziewczyny noszą jeszcze takie mega króciutkie, jak majtki, ale nic im nie mówią.
        jest dobrze.
        • i_love_jasper Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:43
          ja czegoś takiego w szkole nie mam...
          i naprawdę współczuję...
    • good..way Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:49
      Szaleństwo.
      U nas na szczęście można się tak ubierać
      • elinternado re;szorty 04.06.11, 19:55
        ja chodzę do szkoły katolickiej i na szczęście można nosić szorty,tylko nie można nosić mini
      • morphine_ Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:56
        U nas też niby jest zakaz, ale dziewczyny to jakoś zlewają. I tak chodzą jak chcą, tylko przed dyrką się chowają pod sweterkami big_grin
      • klaudia_25 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 05.06.11, 09:31
        U nas nikt nie chodzi w szortach! Ha! xd
        Bluzek na ramiączka nie mozna nosić! :C
    • ashley141 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 19:55
      U nas tak nie ma. Dyrektor czepia się tylko dekoltów i za krótkich spódniczek . : ) ale ja tego nie rozumiem bo w lato w golfach chodzić nie będziemy X DD
    • ruda24 U mnie też nie wolno! masakra.. 04.06.11, 20:25

• kiwi u mnie też! 04.06.11, 20:42
      nagle zamieszanie się robi i w ogóle, że w bluzkach na ramiączkach nie można chodzić. to trochę nie fair, bo jest gorąco, a oni każą nam się ubierać jak zakonnice >.<
    • lace Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 20:55
      U mnie niby nie można... ale nauczyciele przymykają na to oko.
    • ann_eta Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 20:57
      u mnie tego nie ma, aczkolwiek, jeśli dziewczyna ubierze bardzo krótkie spodenki lub spódnicę, albo tylko jakąś tunikę też krótką to nauczyciele, zwłaszcza panie, lubią im dociąć ;/
    • linda Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 21:21
      W mojej szkole są utworzone tylko 3 klasy gim. ( 1 , 2 i 3 ) reszta to licealiści , więc nauczyciele są przyzwyczajeni do wszystkiego i nawet nie zwracają bardzo uwagi na to wszystko.
      • crazyviky Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 23:18
        U mnie na szczęście tak nie jest. Choć już w gimnazjum nie można koszulek na ramiączkach i szortów. Ale ja i tak bym nie poszła do szkoły w bluzce na ramiączkach. Tak jakoś nie wypada, nie wydaje wam się? W szortach, to owszem, ale w bluzce na ramiączkach - bez przesady!
    • vaniney re:Zakaz noszenia szortów TERAZ? 04.06.11, 23:58
      ale masz popie...ną szkołę
    • arasha boze?!!! 05.06.11, 00:26
      u nas nie mozna tylko za duzych dekoltow zeby stanikow nie bylo widac, ale nawet jak widac to sie tyak nie czepiaja
      wspolczuje cie kobieto ;/
    • meredith. Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 05.06.11, 00:33
      u mnie na szczęście tak nie ma. co prawda niektórzy nauczyciele czasami powiedzą coś w stylu 'to nie plaża', ale wtedy dziewczyny mają popodwijane bluzki aż po cycki, a chłopacy na przerwach paradują bez koszulek. ale nauczyciele nie mają nic przeciwko krótkim spodenkom i bluzką na ramiączka, bo w większości przypadków sami się tak ubierają. ;d
      • jessicakaulitz Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 05.06.11, 09:54
        Totalny idiotyzm. Do szkoły ponoć chodzimy, żeby się uczyć. Dlaczego w takim razie, ingerują w nasz wygląd, który z nauką ma tyle wspólnego, co piernik z wiatrakiem? Jeśli ktoś wie po co przyszedł do szkoły, to głupoty go nie będą rozpraszać. Jeśli nie wie, to jego strata, poza tym, nawet jak dziewczyny będą przychodzić w kombinezonach, nie zmieni swojego nastawienia. Wciąż nie mogę się nadziwić, że dopuszczają takich idiotów, do stanowisk dyrektorów itd. Zamiast zająć się czymś naprawdę pożytecznym, nie wiem, zorganizować w szkole jakieś kółka, czy coś, żeby tę młodzież czymś zająć, aby nie siedziała tylko przed telewizorem, to wolą wymyślać durne zakazy, przez co tylko ją buntują. Potem się dziwić, że dzieci nie mają szacunku do nauczycieli...
    • caterina97 Re: Zakaz noszenia szortów TERAZ? 05.06.11, 11:56
      u mnie też nie można. minimum 10 cm przed kolano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka