kotek.bieberka Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 21.07.11, 23:39 nogi, konkretniej łydki, zrobiłabym wszystko, żeby mieć je chudsze, albo z kimś sie zamienić Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 21.07.11, 23:40 + nos -.-* Odpowiedz Link Zgłoś
adorable Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 25.07.11, 20:42 duże czoło, usta , oczy, nos, włosy, małe cycki , a ogólnie to wszystko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bbika Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 02.08.11, 23:56 Raczej nic. Wszystko zależy od dnia. WIem, że się nie zmienię, więc się akceptuję. Raz mi się ubzdura, że mam dziwne paznokcie, raz, że dziwne ułożenie twarzy, grube uda czy coś. Ta. Grube to one są jak siedzę. Choć babcia jak zobaczyła jedne rurki z H&M to spojrzała na mnie i powiedziała, że za chude te nogawki ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Mi przeszkadza... 03.08.11, 13:51 1. Nos ( mam za duży ) 2. Włosy ( jestem blondynką, a wolałabym mieć brązowe ) 3. Usta. Nieproporcjonalnie za małe w porównaniu do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
zabciaxxddd Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 03.08.11, 13:57 moje nienaturalnie długie nogi tak jak u Mai Sablewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 03.08.11, 13:59 Cera, nos, nogi -.- Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 03.08.11, 15:04 o matko, to może powiem co mi się podoba będzie krócej - jedynie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 06.08.11, 22:14 nie będę wymieniać bo chyba nie da się wysłać tak długiej wypowiedzi . W S Z Y S T K O . Odpowiedz Link Zgłoś
katy_13 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 09.08.11, 17:53 nos, no i.....jestem płaska Odpowiedz Link Zgłoś
exemplar Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 11.08.11, 20:31 chciałabym miec proste włosy i być niższa . Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.08.11, 10:37 Brzuch , wzrost niska jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.08.11, 23:53 nie sądzę, zeby forum publiczne było odpowiednie do tego typu wyznań. Co więcej, uważam, iż fakty jak te powinny pozostać, dla mnie i tylko dla mnie, ponieważ, nie zawsze ludzie zauważą twój mankament dopóki im o nim nie powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.08.11, 11:34 włosy -siano o.o figura-nie najgorsza ale przydała by sie troche zrzucić cera-trądzikowa noi tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś