kubala80 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 23.07.11, 13:50 Tutaj można pobrać Harry Potter i Insygnia Śmierci 2 Dubing PL bez limitów i czekania! Pobierz Harry Potter i Insygnia Śmierci 2 Dubing PL Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 23.07.11, 14:04 moją ulubioną jest hermiona nie wiem dlaczego ale jakos ją polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroco Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 16:30 Harry oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
fire_in_my_soul Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 16:48 Ginny nie wiem czemu ją lubię Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 17:01 chyba severus snape. od trzeciej ksiazki ;x i draco ;d i luna @_@ i fred <3 i georgie <3 i syriusz [ nazwalam tak psa ;d Syriusz Remus xD ] I HARRY JAMES POTTER Odpowiedz Link Zgłoś
kubala80 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 19:19 Kto chce do ściągnięcia mam wszystkie części Harrego Pottera wraz z Insygnia Śmierci 2. Pobierz Kolekcja Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
ika94 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 12:01 Syriusz, bliźniaki i Ron, no i także nie zapominajmy o Hagridzie Dlaczego? Nie wiem... Jakoś tak po prostu wzbudzają moją sympatię Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 13:00 1. przede wszystkim nasza przemądrzała i wręcz irytująca swą inteligencją, ale niezwykle wyrozumiała Hermiona. 2. nieudolny, ale uroczy Ron 3. zdziwaczała Luna 4. Zgredek, po prostu fantastyczna postać Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 17:27 SKRAT ZGREDEK , ALE NIE W 2 CZĘŚCI BO TO CHYBA TYLKO NA KONIEC 2-I . ALE POZA 2 TO ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
catsy16 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:13 Nimfadora Tonks, Syriusz Black, Remus Lupin, ale nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka123 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:27 Bliźniaki Fred i Georg, ZA TO ŻE MAJĄ WIELKIE POCZUCIE HUMORU, ALE TEŻ POTRAFIĄ ZACHOWAĆ POWAGĘ I Z TYCH POWAŻNYCH SPRAW NIE ROBIĄ ŻARTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka123 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:30 Sorry, przez pomyłkę wcisnęłam Caps Lock. Odpowiedz Link Zgłoś
iamlegend Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:46 bracia bliźniacy Weasley- poczucie humoru, uroda Syriusz Black- charakter oczywiście Draco Malfoy - osobliwość Remus Lupin i dużo dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Snape 25.07.11, 22:12 głównie przez to, że przez wszystkie lata szczerze go nienawidziłam i myślałam, że jest zły (chyba większość ludzi tak miała). Dopiero po przeczytaniu ostatniej części zobaczyłam jakim wspaniałym człowiekiem był. Uczy nas, alby nie oceniać innych zbyt pochopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kleosiaxp ;););) 25.07.11, 23:20 Zdecydowanie jest to Hermiona zawsze była dla mnie wzorem dziewczyny mądra z poczuciem humoru i do tego śliczna. Oprócz niej lubię jeszcze bardzo braci bliźniaków Rona są świetni "Koniec psot" xp Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 23:39 Zdecydowanie Hermiona Granger... czemu ? Bo jest podobna do mnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:21 wszystkich ale najbardziej to chyba Lunę c: Odpowiedz Link Zgłoś
katherinetvd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:30 Nie wiem czy umiem wskazać ulubioną postać. Szczególną sympatię darzę Bellatriks, Snape'a, Kruma, Trio, James'a i Syriusza Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:44 Syriusz Black <3 Bliźniacy Weasley, Remus Lupin, Tonks, Bellatriks, Draco Malfoy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackchokeberry Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 18:56 Fred i George Weasleyowie Z pewnością . Odpowiedz Link Zgłoś
miss.sugar22 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 30.07.11, 18:01 lucjusza malfoya i draco <--- Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia808 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 30.07.11, 19:04 dla mnie ... Ginny i Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 31.07.11, 22:42 Nevill Luna Fred George Ron i Hermiona Nie przepadam za H P Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.08.11, 14:12 Hmm. Draco Malfoy ? nie wiem, zawsze pociągały mnie złe charaktery. tak samo Bellatrix, ta to jest dopiero. Ale ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
polamaniec Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.08.11, 18:58 Harry Potter! Ponieważ imponuje mi jego odwaga,lojalnosc wobec przyjaciół i w ogóle. Syriusz Black! I oczywiście reszta huncwotów.Ich poczucie humoru,żarty są genialne Severus Snape! Chociaż go nienawidziłam,po przeczytaniu siódmego tomu,od razu zmieniłam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś