Dodaj do ulubionych

Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :)

• kubala80 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 23.07.11, 13:50
      Tutaj można pobrać Harry Potter i Insygnia Śmierci 2 Dubing PL bez limitów i czekania!

Pobierz Harry Potter i Insygnia Śmierci 2 Dubing PL

Miłego oglądania smile
    • aleksandra25 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 23.07.11, 14:04
      moją ulubioną jest hermiona nie wiem dlaczego ale jakos ją polubiłam wink
    • cocomaroco Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 16:30
      Harry oczywiście big_grin
    • fire_in_my_soul Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 16:48
      Ginny wink
      nie wiem czemu ją lubię tongue_out
      • mabmouldheel Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 17:01
        chyba severus snape. od trzeciej ksiazki ;x
        i draco ;d

i luna @_@
        i fred <3
        i georgie <3
        i syriusz [ nazwalam tak psa ;d Syriusz Remus xD ]

I HARRY JAMES POTTER serce
    • kubala80 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 24.07.11, 19:19
      Kto chce do ściągnięcia mam wszystkie części Harrego Pottera wraz z Insygnia Śmierci 2.
      Pobierz Kolekcja Harry Potter
    • ika94 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 12:01
      Syriusz, bliźniaki i Ron, no i także nie zapominajmy o Hagridzie big_grin
      Dlaczego? Nie wiem... Jakoś tak po prostu wzbudzają moją sympatię tongue_out
    • nikuchova. Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 13:00
      1. przede wszystkim nasza przemądrzała i wręcz irytująca swą inteligencją, ale niezwykle wyrozumiała Hermiona.
      2. nieudolny, ale uroczy Ron smile
      3. zdziwaczała Luna
      4. Zgredek, po prostu fantastyczna postać big_grin
    • wiktusss Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 17:27
      SKRAT ZGREDEK , ALE NIE W 2 CZĘŚCI BO TO CHYBA TYLKO NA KONIEC 2-I . ALE POZA 2 TO ZAWSZE serce
    • catsy16 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:13
      Nimfadora Tonks, Syriusz Black, Remus Lupin, ale nie wiem dlaczego
    • niebieskooka123 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:27
      Bliźniaki wink
      Fred i Georg, ZA TO ŻE MAJĄ WIELKIE POCZUCIE HUMORU, ALE TEŻ POTRAFIĄ ZACHOWAĆ POWAGĘ I Z TYCH POWAŻNYCH SPRAW NIE ROBIĄ ŻARTÓW.
      • niebieskooka123 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:30
        Sorry, przez pomyłkę wcisnęłam Caps Lock.
    • iamlegend Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 19:46
      bracia bliźniacy Weasley- poczucie humoru, uroda
      Syriusz Black- charakter
      oczywiście Draco Malfoy - osobliwość
      Remus Lupin i dużo dużo innych

• pauu26 Snape 25.07.11, 22:12
      głównie przez to, że przez wszystkie lata szczerze go nienawidziłam i myślałam, że jest zły (chyba większość ludzi tak miała). Dopiero po przeczytaniu ostatniej części zobaczyłam jakim wspaniałym człowiekiem był. Uczy nas, alby nie oceniać innych zbyt pochopnie.
    • kleosiaxp ;););) 25.07.11, 23:20
      Zdecydowanie jest to Hermiona zawsze była dla mnie wzorem dziewczyny mądra z poczuciem humoru i do tego śliczna.
      Oprócz niej lubię jeszcze bardzo braci bliźniaków Rona są świetni
      "Koniec psot" xpbig_grin
    • jonasfan Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 25.07.11, 23:39
      Zdecydowanie Hermiona Granger... czemu ? Bo jest podobna do mnie xd
    • phraine Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:21
      wszystkich ale najbardziej to chyba Lunę c:
    • julka_18 Ron i Draco ♥ 26.07.11, 16:25
    • katherinetvd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:30
      Nie wiem czy umiem wskazać ulubioną postać. Szczególną sympatię darzę Bellatriks, Snape'a, Kruma, Trio, James'a i Syriusza wink
    • lenisis Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 16:44
      Syriusz Black <3 Bliźniacy Weasley, Remus Lupin, Tonks, Bellatriks, Draco Malfoy.
    • blackchokeberry Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 26.07.11, 18:56
      Fred i George Weasleyowie big_grin Z pewnością .
    • miss.sugar22 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 30.07.11, 18:01
      lucjusza malfoya i draco <---
    • kaasia808 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 30.07.11, 19:04
      dla mnie ... Ginny i Hermionasmile
    • wicia15 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 31.07.11, 22:42
      Nevill Luna Fred George Ron i Hermiona
      Nie przepadam za H P
    • nnaattaallaa Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.08.11, 14:12
      Hmm. Draco Malfoy ? nie wiem, smile zawsze pociągały mnie złe charaktery. wink
      tak samo Bellatrix, ta to jest dopiero. big_grin

Ale ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkich.
    • polamaniec Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.08.11, 18:58
      Harry Potter! Ponieważ imponuje mi jego odwaga,lojalnosc wobec przyjaciół i w ogóle.
      Syriusz Black! I oczywiście reszta huncwotów.Ich poczucie humoru,żarty są genialne
      big_grin
      Severus Snape! Chociaż go nienawidziłam,po przeczytaniu siódmego tomu,od razu zmieniłam zdanie serce
    • lililine Snape, bo jest jaki jest ;d 07.08.11, 19:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka