Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!

11.06.11, 18:53
Od dawna nie grałam w simsy 3. Mój ostatni dodatek to Po Zmroku,resztę mam. A teraz,po aktualizacji wyskakuje mi: Twoja gra jest niezgodna z najnowszym dodatkiem. Zaktualizuj grę w panelu start. A tam mam,że gra jest aktualna.uncertainuncertainsciana I co mam zrobić? Czy wy tak macie? Co zrobiłyście? Pomóżcie!!!!uncertainuncertainuncertaincrying
Obserwuj wątek
    • malowana505 Haloooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! 12.06.11, 09:34
    • glamour Re: Pomocy!!!! 12.06.11, 10:08
      odśwież komputer, nie możesz w czasie instalowania mieć włączonej gry sims 3 ani innej
      • malowana505 Re: Pomocy!!!! 12.06.11, 10:38
        Ale ja odświeżyłam komputer.Po prostu go włączam i wkładam grę i potem w oknie startowym pojawia mi się komunikat. A wszystko robię normalnie.uncertain
    • malowana505 Proszę!!!!!!!! 12.06.11, 16:38
    • sim_ekspert Re: Pomocy!!!! 16.06.11, 10:19
      Kiedy niedawno robiłem reinstalację swoich simów, miałem bardzo podobny problem. Instalowałem dodatki nie pokolei, instalowałem losowo aktualizacje... przez to wszystko się popsuło i gra wyświetlała mi taki sam komunikat jak tobie, rozwiązanie jest jedno.

Usuń obecnie zainstalowane The Sims 3 i zainstaluj je od początku. Pamiętaj by nie instalować aktualizacji pobranych z internetu (te zawarte na płytach z grami instaluj bez zastanowienia) do czasu zainstalowania ostatniego, posiadanego dodatku. Powinno być OK wink
      • malowana505 Re: Pomocy!!!! 16.06.11, 17:36
        Ale w tym problem,że zrobiłam tak samo jak ty i nic.uncertainuncertain Ciągle to samo!!scianasciana
        • klaudia_25 Re: Pomocy!!!! 19.06.11, 20:31
          Może Simsy panienka ma nieoryginalne? Hmmm? ;> Albo chociaż dodatek? Jest to niemożliwe to co teraz opisujesz! :C
          • malowana505 Re: Pomocy!!!! 21.06.11, 13:52
            Wszystko mam kupowane w empiku,a jeden dodatek w merlinie. Więc chyba jednak są oryginalne.angry A to co opisuje jest możliwe,bo poszperałam w internecie i dużo osób ma ten problem. sciana
            • green_alien Re: Pomocy!!!! 21.06.11, 14:09
              To spróbuj jeszcze raz zainstalować.
              • malowana505 Re: Pomocy!!!! 22.06.11, 09:14
                Instalowałam wszystko już 3 razy i nic... uncertain uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka