Dodaj do ulubionych

Ada Szulc - fani & antyfani

11.06.11, 20:14
Fani i antyfani Ady Szulc, łączmy się!

Watęk dla fanów i antyfanów Ady Szulc, z programu X-Factor, która ma również własny zespół - Chilltoy wink
Na początku programu nie byłam do niej przekonana (po pierwsze wyglądała mi na rozwydrzoną szesnastolatkę mimo jej dojrzałego wieku, bo jest dwudziestojednolatką) a jej głos wydawał się być bez barwy, bez jakiegokolwiek wyrazu...Jednak potem czymś mnie zauroczyła, że się w niej prawie zakochałam tongue_out Nie mówiąc już o jej zespole. Najbardziej ulubione piosenki w wykonaniu Ady które śpiewała w programie i które w jej wykonaniu słucham na okrągło to Rollin in the Dep, Ironic i A gift. Do Ironic i A gift linki poniżej;

Ironic
Tekst linka

A gift
Tekst linka

Moim zdaniem np. A Gift popsuła jej Basia Trzetrzelewska uncertain A pozatym ja uważam, że nie Michał, a Ada zasłużyła na drugie miejsce bo Gienkowi pierwsze bym przyznała.

Piszcie wszystko o Adzie co chcecie, pytajcie, wypowiadajce się. Jak byłoto wiecie co tongue_out
Obserwuj wątek
    • ozzy Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:20
      mam tak samo jak ty.
      tez na poczatku mnie drazniła i czekałam tylko jak odpadnie, ale teraz uwazam, ze spiewa fantastycznie i szkoda, ze zajeła 3 miejsce

jest oky ^^
    • autre Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:21
      nic do niej nie mam. od początku podobało mi się to jak śpiewa, ale moim zdaniem zasłużyła na trzecie miejsce, bo nie była lepsza od Gienka i Michała. Ona i tak ma własny zespół, jak już wspomniałaś, i rzekomo wydała już własną płytę.
      • squelly Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:32
        No w sumie wydała już płytę, ale co by jej szkodziło wydać jescze jedną tongue_out Może wydałaby solową, a nie z zespołem i możnabyłoby wysłuchać ją nie tylko w rockowych piosenkach jakie śpiewa w zespole, tylko takie delikatne jak np. A Gift na płycie smirk Ja tam czekam na jej solową płytę smirk
    • alexis69 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:30
      jest mi obojętna.
    • glamour Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:44
      uwielbiam ją . !
      kupię jej płytę, ma na serio odlotowy głos i wydaje mi się że nawet farne przebiję albo będą na tym samym poziomie ;D
      • squelly Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 20:53
        Zaczyna dorastać Ewce, na serio, chociaż chyba jej nie dogoni, to kocham jej głos i będę zawsze za nią wspierać ją w karierze wink
    • katsuumi_17 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 11.06.11, 22:13
      Ona jest mi neutralna. Osobowością do mnie nie trafia, jest troszkę bezbarwna moim zdaniem... jednak głos ma dobry.
    • magicaleks Hmmm... 12.06.11, 10:48
      Mi też Ada z początku wydawała się rozwydrzoną egoistką, ale teraz ją bardzo lubię, uważam, że jest skromna i ma wielki talent. wink Szkoda, że zajęła tylko III miejsce.
    • anulka Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 11:23
      nie słyszałam jej piosenek ale ją bardzo lubie
    • ladyy13 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 11:40
      nie mam nic do niej . fajna nawet jest wink i głos ma super .!
      • dunjaa Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 11:50
        Michała w to już nie wtrącaj. Moim zdaniem Ada powinna wygrać, ktoś powinien się nią zająć. Wole oglądać telewizji ją i niż wiecznie pijanego Gienka. Jest śliczna, utalentowana i chociaż czasem wydaje mi się fałszywa lubię ją.
    • beemazzy :D 12.06.11, 11:49
      jej osobowość nie jest według mnie do szołbiznesu. jest delikatna, wrażliwa. i mimo, że bardzo podoba mi się jej głos i technicznie była najlepsza z całej trójki, to jednak nie jestem pewna, czy poradzi sobie z tym wszystkim. jak maja kiedyś powiedziała ' w szołbiznesie trzeba mieć twardy tyłek ' XD a gdybym ja miała przyznawać miejsca, to pierwsze miałby michał, drugie ada, a trzecie gienek XD moje zdanie.
    • seneka4 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 12:05
      Jest mi całkiem obojętna. Cieszę się, że Gienek Loska wygrał X Factor. wink
      • crazyviky Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 12:40
        Ja od samego początku lubię Adę. Od razu spodobał mi się jej głos, charakter. Według mnie powinna zająć bynajmniej II miejsce, a najlepiej I, bo moim zdaniem była najlepsza. Bardzo ją lubię. wink

Jaki tytuł ma płyta Ady i jej zespołu? tongue_out
        • squelly Re: Ada Szulc - fani & antyfani 12.06.11, 12:56
          Płyty jeszcze nie wydali tongue_out

A Gienek nie był pijany, sam powiedział, że kiedyś BYŁ alkoholikiem, ale już nie jest bo ma kochającą córkę i żonę confused
    • roksanaroxana Re: Ada Szulc - fani & antyfani 16.06.11, 19:52
      Wg mnie jest totalnie nudna i bezbarwna. Ale podoba mi się A gift, Ironic, Sound of silence i Fields of gold w jej wykonaniu
    • domciaxdnika Re: Ada Szulc - fani & antyfani 16.06.11, 19:58
      ja jej głos lubię ale charakteru i zachowania nie znoszę
    • wiki3113 Ja... 18.06.11, 13:16
      uważam,że ma bardzo fajny głos i ogólnie ją lubię.
      • diamond_girl12 Re: Ja... 19.06.11, 13:03
        Głos ma dobry, ale... Jakoś nie jestem do niej przekonana.
    • karmel_ Re: Ada Szulc - fani & antyfani 19.06.11, 13:07
      wku...ająca jest, taka sztuczna.
    • diabolusxxx Re: Ada Szulc - fani & antyfani 19.06.11, 13:09
      ja od początku do końca nie byłam do niej przekonana, w ogóle grupa Kuby mnie nie przekonywała. jednakże wykonanie 'a gift' spodobalo mi się.
    • ashley141 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 19.06.11, 19:04
      Ada jest spoko nie przeszkadza mi smile
    • chocolatte Re: Ada Szulc - fani & antyfani 19.06.11, 19:54
      moim zdaniem ma przeciętny głos . Najbardziej ubolewałam nad tym,że wzięli ją zamiast Adrianny Styrcz sad
      • szalona12345 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 23.06.11, 18:18
        Głos ma przeciętny i według mnie piosenkę Adele - '' Rolling In The Deep '' zmasakrowała uncertain. Śpiewała tak jakby miała się za chwilę udusić tongue_out . Poza tym ona mi na 21 lat nie wygląda tylko właśnie na 16 - ście xp. Cieszę się , że wygrał Gienek kiss !!! On ma wspaniały głos serceserceserce. Od początku był moim faworytem wink.
        • olivencja19 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 01.02.12, 12:47
          prawdziwaprawda.pl/artykul,920,ada-szulc-zmienila-image-.html
          a co powiecie na to ?shock
          • klara.1 Re: Ada Szulc - fani & antyfani 03.02.12, 15:40
            olivencja19 napisał(a):

> prawdziwaprawda.pl/artykul,920,ada-szulc-zmienila-image-.html
            > a co powiecie na to ?shock
            OMG wygląda jat stara maleńka ochyda....scared
    • frydka antyfanka :) 09.02.12, 21:06
      myślę, że oszukała troche widzów. grała sierotkę marysię, już grając z zespołem. hm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka