Dodaj do ulubionych

Impreza :>

11.06.11, 21:56
hej.dokładnie za tydzień wraz z koleżanką robimy impreze...taką już na wyluzowanie po całym roku szkolnym...przyjdzie paru 18-latków a restza naszych znajomych z gimnazjum(4-5 osób)...mamy zamiar zrobić pizze,ci starsi kupują alkohol(może to dziwne że mamy 15 lat a już chcemy alkohol...ale naprawde nie będzie tego dużo:po 2-3 desperadosy i Jack Daniels i może coś jeszcze),i wogóle będziemy śpiewać bo ktoś gitare przynosi i wogóle...będą chipsy,cola i wszystko co na impreze powinno być.ale mamy też zamiar oglądać filmy...tylko mamy porblemy z tym jakie dopasować aby wszystkim się podobały...teraz poprosze was o to abyście podali po kilka fajnych filmów z każdej kategorii z której wymienie ok?
1)horrory
2)komedie
3)melodramaty
myśle że to wszystko...ale generalnie to chcemy horrory(aby móc się przytulać do starszych chłopaków(spoko znamy ich bo jeden z nich to kuzyn tej mojej przyjaciółki który zresztą mi się podoba) big_grin) i komedie aby móc się pośmiać...i jeszcze jedno:co powinnyśmy jeszcze załatwić na impreze??jedzenie i picie będzie i to bardzo dużo a nie wiemy co jeszcze trzeba...będę wdzięczna za odpowiedzi i za nieusuwanie wątka...big_grin
Obserwuj wątek
    • myszqa13 odświeżam! 11.06.11, 22:58
      • myszqa13 Re: odświeżam! 12.06.11, 12:21
    • pauu26 Re: Impreza :> 12.06.11, 06:43
      Komedia: easy a, american pie
      horror: a więc sama jeszcze na dobry nie trafiłam, bo mnie żaden jakoś specjalnie nie przeraził. weź ring, klątwę albo coś w tym rodzaju, co prawda nie oglądałam, ale znajomi tak i podobno spoczi. Gdyby ktoś doradzał ci paranormal activity, albo blair witch project - ku... nie słuchaj. dużo osób chwali, ale są nudne i nic się na nich nie dzieje.
    • kiwi Re: Impreza :> 12.06.11, 12:52
      faktycznie nie dużo: 3 piwa na osobę i jack daniels >.<

horrory weźcie x-D
      • myszqa13 no co?to mało przecież 12.06.11, 12:55
        a horrory bierzemy ale nie wiemy jakie są takie fajne
        • super_star Re: no co?to mało przecież 12.06.11, 13:39
          horrory: sierota, szept, noc Halloween, letni domek, ring!, lustra, 7 dni, egzorzyzmy emily rose
          komedie głupi i głupszy, legalna blondynka 1,2 , sposób na teściową
          melodramaty: może blach swan?
        • kiwi Re: no co?to mało przecież 12.06.11, 18:20
          na 15-latkę to BARDZO dużo właśnie. nawet tak małą ilością (3 desperadosy) można się trochę upić. do końca nie wiesz jak twoja głowa to wytrzyma.

poza tym: powodzenia w przytulaniu się do chłopaków. i nie piszę tego ironicznie c;
          • myszqa13 Re: no co?to mało przecież 12.06.11, 20:59
            oj tam...nie upijemy się...ja się nie upijam po tylu...gdybym wypiła z 5 butelek desperadosa,do tego kilka kieliszków wódki czy Jacka Danielsa właśnie a potem jeszcze zwykłe piwa to jasne...wtedy może tak...ale po 3 desperadosach,1 zwykłym piwie,cytrynówce i Jacku Danielsie się nie upije
            • kotek.bieberka Re: no co?to mało przecież 12.06.11, 21:14
              horror - diabeł, strach, ring, egzorcyzmy dorothy mills, krzyk 4, nieodebrane połączenie, zemsta po śmierci, zabójcze ciało

I tylko tyle moge Ci powiedzieć, bo horrorów oglądałam już dużo, ale szczerze mówiąc żaden mnie nie przestraszył . z komedii i melodramatów nie znam aż tak dużo dobrych xd .
            • pauu26 Re: no co?to mało przecież 14.06.11, 19:52
              jak wymieszasz piwo z wódką to na pewno cię chwyci.
              poza tym życzę miłego rzyganka po pomieszaniu cytrynówki, jacka i piwa.
              • pauu26 Re: no co?to mało przecież 14.06.11, 19:57
                chyba, że to dla wszystkich, a nie na głowę.
                jeśli tak to inna sprawa xd
    • kamila.misiek Re: Impreza :> 13.06.11, 08:19
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....
      taa, a ten 18-latek to pewnie jakieś dziecko neo, czyli do siebie pasujecie. Myślisz, że po 3 piwach się nie opijesz? Pewnie masz głowę słabą jak 2-letnie dziecko. Chociaż przy takiej wadze i tak niskim wzroście alkohol zamiast ,,wejść" ci w krew, ,,wejdzie" w twój tłuszcz, którego objętość z pewnością się nie kończy. piwo
      horrory- możecie zobaczyć twoje zdjęcia
      komedie- zobaczcie twoje posty i wszystko co na kotek.pl piszesz
      melodramaty- niech spojrzą na ciebiebig_grin sciana
      • kotek.bieberka kamila.misiek 13.06.11, 13:04
        Ejj, piz.do . Zamkniesz w końcu jadaczke ? . Bo kur.wa do Cb nic nie dociera ;/ . i Wez wgl odwal sie od niej, bo ty jesteś jakaś ja nie wiem . Jak nie masz co robić to sie zajmij nauką .
        • koloorowa. Re: kamila.misiek 13.06.11, 13:13
          popieram zdanie kotek.bieberek wink weź się zamknij, bo nie wiesz już co pie...sz. nie najadłaś się czy coś. patrz lepiej na sb bo nawet strach na wróble się przestraszy. a może ma słabą głowe? i co ci do tego? nie powinno cię to interesować. jesteś żałosna, hahahahhahahhhahhahaha. serdecznie cię pozdrawiam. ;]
          • kamila.misiek a ty, koloorowa. masz to samo 14.06.11, 14:44
        • kamila.misiek kotek.bieberkA 14.06.11, 14:43
          Nie dziwie sie ludzion którzy nienawidzą ciebie, a wiem że wiwlu ich jest. Musisz mieć straszne promlemy ze sobą skoro tylko piszesz jak to wszyscy sa żli i co się nie podoba. Wez się zamknij raz na zawsze, nie mam ochoty patrzeć na to co piszesz, bo tylko zaśmiecasz ta strone swoimi gó...anymi poglądami "jaka to ty jesteś fajna, a inni są zli i okropni". Wisz co jak widzę twoje profilowe mam ochte zeżygac sie na komputershock
          • kotek.bieberka Re: kotek.bieberkA 15.06.11, 16:48
            to sie zerzygaj <lol2> . bynajmniej nie bd pisać takich głupot piz.do ! <lol2>.
      • myszqa13 wypier****j!tyle ci powiem 13.06.11, 22:29
        • kamila.misiek nie masz parwa tak do mnie mówić... 14.06.11, 14:46
          dalaś to na forum, żeby wszyscy wyrażali na ten temat swoja opinię, więc ja też napisałam co myslałam hahah
          • myszqa13 a ty nie masz prawa mówić o mnie takich rzeczy 14.06.11, 14:54
            bo wybacz ale to ty aczęłaś na mnie najedżać...ja ci nic nie zrobiułam idiotko...i poprosiłam o WARTOŚCIOWE komentarze a nie o jakies twoje wypociny
            • kamila.misiek Mam takie prawo, to nie ja deję takie poje.. posty 14.06.11, 14:59
              A ja tylko wyrażam swoja opinię
              • myszqa13 nikt ci nie każe ich czytać idiotko! 14.06.11, 15:29
                • kamila.misiek Nikt nie każe ci pisać takich postów idiotko! 14.06.11, 18:42
                  A jak już wstawiasz takie gó...ane teksty, które zresztą pokazują twój nad wymiar wysoki poziom intelektualny, to licz się z tym, że oprócz takich sweet dziewczynek, które cie kochają, znajdą się też takie normalniejsze, jak ja, które widzą, że rozmawiają z nienormalnym, upierdliwym bachorem, który jest zakochany w innym dziecku neo, którego na dodatek nie może miećsciana
                  Żal mi ludzi jak ty. A wchodzić i czytać mogę każde posty, które tylko mam ochotę. Więc przyzwyczaj się, że jak już wstawiasz takie gó..., to nie będą ci wszyscy lizać dupy jaka to ty jesteś fajnabrawo
                  • myszqa13 Re: Nikt nie każe ci pisać takich postów idiotko! 15.06.11, 11:20
                    nie mów tak o nim!nie życze sobie tego!on nie jest jak to mówisz "dzieckiem neo" i ja też nie jestem kimś takim...weź zajmij się może swoimi sprawami...nie masz co robić innego??
    • luuluu tutaj. :) 14.06.11, 18:47
      na taką imprezę polecam komedie ,, Kac Vegas " big_grin i ,, Kac Vegas w Bangkoku ". tongue_out a z horrorów to może : ,,ills" big_grin albo ,,nieproszeni goście".
      polecam te filmy serdecznie!
      miłej imprezy kiss
    • clevermisia Kamila.Misiek 14.06.11, 19:27
      No i co niech sb pije !
      A zresztą3 desperadosy i Jack Daniels na (z tego co policzyłam) ok. 10 osób. (bo nw ile tych 18 bd) to masz dużo ?
      Przecież tego nawet nie starczy -.-
      Ogar koleżanko. Ogaar !

A co do filmów to może Amtivile ? A do takich nie strasznych ale teżpod nazwą 'horror' to wpół d ośmierci ; ) nie jest to o duchach ani nic ale w tym filmie gra Steven Sigall a to mój ulubiony aktor wink ;pp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka