rose_alie Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:01 Mój nick zawdzięczam mojej byłej obsesji na punkcie Zmierzchu... pamiętam szalałam gdy usłyszałam "Cullen' owie"... ale mi przeszło... Pamiętam ,że najbardziej uwielbiałam Rosalie... i imię jej mi sie podobało... więc wyszło Rose... alie... od skrótu jej imiona... rose_alie... tylko żałuję ,że nicku już nie można zmienić... bo tera to troche się wstydzę tej nazwy... Jakby szło zmienić to bym chciała... Lurieni, kathleene, albo chociaż sallie!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumimasen Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:09 sumimasen oznacza "przepraszam" w języku japońskim. Japonią intreresuje się od lat uczę się języka, nie nie zmieniłabym tego nick'a to cała ja, japoński i moja skłonność do przepraszania Odpowiedz Link Zgłoś
dolores_love115 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:14 Z mojego kąt korzystają różne koleżanki. Jednej szalenie podobała się imie Dolores. Wszysktie się zgodziłyśmy. "Love" tak sobie... ,a 115 też tak sb. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty222 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:37 Mój nick to moja ksywa. Nie licząc klasówek i sprawdzianów podpisuje się ksywą. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletovia Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:38 ja swój nazwałam tak bo uwielbiam kolor fioletowy . a dlaczego fioletoVIA , ? ponieważ jestem pół polką pół czeszką Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:40 dosia - tą ksywkę wymyślił mi kolega od imienia Dominika i po prostu dodałam 21 Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:41 mój nick ma dosyć dziwną historyjkę to w 1 serii serialu "JONAS" Kevin mówi że plobrng to znaczy mega super spodobało mi się ale poknociłam i wyszło plombrng . mnie się podoba ale czasami chciałabym go zmienić na coś takiego jak "lubie_placki" czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:42 a ja oglądałam z siostrą cioteczną bajkę o wróżkach i imię Tinkerbell bardzo mi się spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:44 Mój wicia15 zawdzięczam przyjaciołom rodzinie i mojemu trenerowi. Po prostu tak do mnie mówią. Wicia to skrót od Wiktorii. Coś podobnego do Wiki Wisia Wiktorka itp. A 15 to po prostu jedna z moich ulubionych cyfr Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita YEA. 20.06.11, 14:46 PO pierwszę- taki wątek już był. Po drugie- akyrat słuchałąm piosenki jakiejś tam babki gdzie w refrenie było Moi Lolita coś tam ćoś tam tam .... a, że z niewiadiomych powodów Kotok nie pozowlił mi mieć pseudo moilolita więc moi zamieniłam na I. Ot, historia mego życia Pozdro, ilolita Odpowiedz Link Zgłoś
lina... Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:46 Ja mam Lina ponieważ przyjaciółki tak na mnie mówią. A mówią tak bo jak kiedyś były na moim treningu gimnastycznym to zaczęły mnie rozśmieszać i w skutek czego spadłam z liny.....heh Miały niezły ubaw.....Ale trener był strasznie wkurzony Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:51 nie ja wymyślałam nick , lecz moja młodsza siostra . na początku miało być to jej konto ale nie wchodziła a mi się nie chciało zakładać nowego konta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:51 Lady gaga dlatego że uwielbiam gagę a 2010 dlatego że jak sobie zakładałam konto to był 2010 rok. Dziwne wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:52 [i]Od Michaela Jacksona Zakładając konto, tak jak teraz uwielbiałam go A żeby tak zdrobnić ten nick napisałam : miki_jackson p.s. Mam inne konta, i tak jak twój, ich nicki odnosiły się do H2O-również bardzo lubiłam ten serial [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
schokoboms Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:57 Schokoboms. Dlaczego? Lubię cukierki schokobons.I kiedyś leciała reklama schokobons.Spodobało mi się to "schokobons", tylko lepiej moim zdaniem brzmi "schokoboms". Przeważnie to moja ksywa, ale inni i tak zwracają się do mnie " Majlena" { to od imienienia. i wcale NIE mam na imię Marlena...tylko Milena } lub "kocie". Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_lala Re re re re 20.06.11, 14:53 Mój nick Kasia_lala od imienia i tego że chłopaki krzyczą do mnie lala Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:54 Mój jest od "Abbey Dawn" - linii odzieżowej Avril Lavigne (kiedyś jej przezwisko). Wyszło mi Abbey Girl Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:56 Aha, raczej nie chciałabym go zmienić, a jeśli już to nie wiem na jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowaaaaa Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:02 Bo jestem `zakochana` w zmierzchu Nie chciala bym go zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
alice_bela Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:04 Ja wzięłam swój pomysł na nick na kotku z sagi ZMIERZCH chciałam połączyć dwie fajnie postacie alice_bela i tak powstał mój nick bardzo go lubie,bo zawsze miło wspominam ten film ... Nie zamierzyłabym go na inny ;* KOCHAM GO ! Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Witaj :) 20.06.11, 15:13 Mój nick TenshiKiryuu jest dwuczłonowy. "tenshi" oznacza "anioł" z japońskiego. Wymyślili go dla mnie wirtualnie przyjaciele, z którymi pisałam opowiadania. To było jakieś 4 lata temu . Kiryuu to nazwisko jednego z moich ulubionych postaci z Anime: Vampire Knight - Zero Kiryuu. Bardzo lubię mój nick. Tenshi używam w całej internetowej sferze - na moich blogach i kontach na portalach. Kiryuu dodaję, gdy Tenshi jest zajęte Odpowiedz Link Zgłoś
slim_shady_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:15 Uwielbiam Eminema i wszystko co z nim związane dlatego mam taki nick zreszta wołaja na mnie Shady ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:20 Sara bo to moje imię a 297 tak sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:22 Dlaczego maniaczka?? Bo konto zakładałam z przyjaciolka, ktora mowila, ze jestem maniaczka rocka/muzyki, ktorej slucham No i ogolnie jestem dziwna...mam kilka manii. Aaaa i nie chcialabym zmienic mojego nicku. Uwielbiam Go. Szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
mushi. ◕ ◡ ◕ 20.06.11, 15:22 Od mojej ukochanej piosenki Dir En Grey. Zakochałam się w niej już po pięciu sekundach Nie zamieniłabym go. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Kotkowy nick 20.06.11, 15:23 Ja mam taki nick, ponieważ mam strasznie puszące się włosy i koleżanki mówią do mnie Puszek lub Pusio Ale nick Puszek był zajęty więc wzięłąm oryginalne Pusiooooo Odpowiedz Link Zgłoś
torresowa_ Re: Kotkowy nick 20.06.11, 15:28 Ja mam torresowa_, bo lubię piłkę nożną (kocham), a jednym z moich ulubionych piłkarzy jest FERNANDO TORRES, grający w Chelsea Londyn Odpowiedz Link Zgłoś