Dodaj do ulubionych

Skąd taki a nie inny nick na kotku..

• rose_alie Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:01
      Mój nick zawdzięczam mojej byłej obsesji na punkcie Zmierzchu... pamiętam szalałam gdy usłyszałam "Cullen' owie"... ale mi przeszło... Pamiętam ,że najbardziej uwielbiałam Rosalie... i imię jej mi sie podobało... więc wyszło Rose... alie... od skrótu jej imiona... rose_alie... tylko żałuję ,że nicku już nie można zmienić... bo tera to troche się wstydzę tej nazwy... Jakby szło zmienić to bym chciała... Lurieni, kathleene, albo chociaż sallie!!
    • sumimasen Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:09
      sumimasen oznacza "przepraszam" w języku japońskim. Japonią intreresuje się od lat uczę się języka, nie nie zmieniłabym tego nick'a to cała ja, japoński i moja skłonność do przepraszania smile
    • dolores_love115 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:14
      Z mojego kąt korzystają różne koleżanki. Jednej szalenie podobała się imie Dolores. Wszysktie się zgodziłyśmy. "Love" tak sobie... ,a 115 też tak sb.
    • kitty222 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:37
      Mój nick to moja ksywa. Nie licząc klasówek i sprawdzianów podpisuje się ksywą.big_grin
    • fioletovia Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:38
      ja swój nazwałam tak bo uwielbiam kolor fioletowy . a dlaczego fioletoVIA , ? ponieważ jestem pół polką pół czeszką smile
    • dosia321 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:40
      dosia - tą ksywkę wymyślił mi kolega od imienia Dominika wink i po prostu dodałam 21 smile
    • plombrng_mary Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:41
      mój nick ma dosyć dziwną historyjkę wink to w 1 serii serialu "JONAS" Kevin mówi że plobrng to znaczy mega super spodobało mi się ale poknociłam i wyszło plombrng .

mnie się podoba ale czasami chciałabym go zmienić na coś takiego jak "lubie_placki" czy coś wink
    • tinkerbellka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:42
      a ja oglądałam z siostrą cioteczną bajkę o wróżkach i imię Tinkerbell bardzo mi się spodobało wink
    • wicia15 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:44
      Mój wicia15 zawdzięczam przyjaciołom rodzinie i mojemu trenerowi. Po prostu tak do mnie mówią.wink Wicia to skrót od Wiktorii. Coś podobnego do Wiki Wisia Wiktorka itp.
      A 15 to po prostu jedna z moich ulubionych cyfrsmile
    • ilolita YEA. 20.06.11, 14:46
      PO pierwszę- taki wątek już był.
      Po drugie- akyrat słuchałąm piosenki jakiejś tam babki gdzie w refrenie było Moi Lolita coś tam ćoś tam tam .... a, że z niewiadiomych powodów Kotok nie pozowlił mi mieć pseudo moilolita więc moi zamieniłam na I. Ot, historia mego życia
      Pozdro, ilolita kiss
    • lina... Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:46
      Ja mam Lina ponieważ przyjaciółki tak na mnie mówią.
      A mówią tak bo jak kiedyś były na moim treningu gimnastycznym to zaczęły mnie
      rozśmieszać i w skutek czego spadłam z liny.....hehsmirk
      Miały niezły ubaw.....Ale trener był strasznie wkurzonysmirk
    • miley112 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:51
      nie ja wymyślałam nick , lecz moja młodsza siostra .
      na początku miało być to jej konto ale nie wchodziła a mi się nie chciało zakładać nowego konta ;D
    • ladygaga2010 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:51
      Lady gaga dlatego że uwielbiam gagę a 2010 dlatego że jak sobie zakładałam konto to był 2010 rok.
      Dziwne wiem.
    • miki_jackson Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:52
      [i]Od Michaela Jacksona serce
      Zakładając konto, tak jak teraz uwielbiałam go smile A żeby tak zdrobnić ten nick napisałam : miki_jackson big_grin
      p.s. Mam inne konta, i tak jak twój, ich nicki odnosiły się do H2O-również bardzo lubiłam ten serial wink
      [/i]
      • schokoboms Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:57
        Schokoboms.
        Dlaczego? Lubię cukierki schokobons.I kiedyś leciała reklama schokobons.Spodobało mi się to "schokobons", tylko lepiej moim zdaniem brzmi "schokoboms".big_grin Przeważnie to moja ksywa, ale inni i tak zwracają się do mnie " Majlena" { to od imienienia. i wcale NIE mam na imię Marlena...tylko Milenawink } lub "kocie".tongue_out
    • kasia_lala Re re re re 20.06.11, 14:53
      Mój nick Kasia_lala od imienia i tego że chłopaki krzyczą do mnie lala smile
    • abbey_girl Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:54
      Mój jest od "Abbey Dawn" - linii odzieżowej Avril Lavigne (kiedyś jej przezwisko). Wyszło mi Abbey Girl smile
      • abbey_girl Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:56
        Aha, raczej nie chciałabym go zmienić, a jeśli już to nie wiem na jaki.
    • zmierzchowaaaaa Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:02
      Bo jestem `zakochana` w zmierzchu wink

Nie chciala bym go zmieniac smile
    • alice_bela Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:04
      Ja wzięłam swój pomysł na nick na kotku z sagi ZMIERZCH smile chciałam połączyć dwie fajnie postacie alice_bela i tak powstał mój nick smile bardzo go lubie,bo zawsze miło wspominam ten film ...brawobrawobrawobrawo Nie zamierzyłabym go na inny ;* KOCHAM GO !sercekissserce
    • tenshikiryuu Witaj :) 20.06.11, 15:13
      Mój nick TenshiKiryuu jest dwuczłonowy.
      "tenshi" oznacza "anioł" z japońskiego. Wymyślili go dla mnie wirtualnie przyjaciele, z którymi pisałam opowiadania. To było jakieś 4 lata temu smile.
      Kiryuu to nazwisko jednego z moich ulubionych postaci z Anime: Vampire Knight - Zero Kiryuu.

Bardzo lubię mój nick. Tenshi używam w całej internetowej sferze - na moich blogach i kontach na portalach. Kiryuu dodaję, gdy Tenshi jest zajęte wink
    • slim_shady_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:15
      Uwielbiam Eminema i wszystko co z nim związane
      dlatego mam taki nick
      zreszta wołaja na mnie Shady ♥
      serce
    • sara297 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:20
      Sara bo to moje imię a 297 tak sobie .
    • maniaczka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:22
      Dlaczego maniaczka?? Bo konto zakładałam z przyjaciolka, ktora mowila, ze jestem maniaczka rocka/muzyki, ktorej slucham wink No i ogolnie jestem dziwna...mam kilka manii. Aaaa i nie chcialabym zmienic mojego nicku. Uwielbiam Go. Szczerze smile
    • mushi. ◕ ◡ ◕ 20.06.11, 15:22
      Od mojej ukochanej piosenki Dir En Grey. Zakochałam się w niej już po pięciu sekundachsmile Nie zamieniłabym go.
    • pusiooooo Kotkowy nick 20.06.11, 15:23
      Ja mam taki nick, ponieważ mam strasznie puszące się włosy i koleżanki mówią do mnie Puszek lub Pusio big_grin Ale nick Puszek był zajęty więc wzięłąm oryginalne Pusiooooo smile
      • torresowa_ Re: Kotkowy nick 20.06.11, 15:28
        Ja mam torresowa_, bo lubię piłkę nożną (kocham),
        a jednym z moich ulubionych piłkarzy jest
        FERNANDO TORRES, grający w Chelsea Londyn
    • marsjanka115 x__x 20.06.11, 15:25
      od 30SecondsToMars .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka