Dodaj do ulubionych

Wlosy na...

03.07.11, 13:14
plecach! masakra jakas! mam 14 lat i mam takie dluzsze wlosy na plecach, a scislej mowiac nad pupa. Co zrobic zeby one zniknely?? mam isc do lekarza czy co?? to jest normalne? crying
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:44
      ja też troszkę mam, ale to nic.

na wosk idź i już.
    • hera.xd Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:44
      Musisz mieć coś z hormonami ... możesz mieć za dużo testosteronu czyli męskiego hormonu bo ja też mam 14 lat i nie ma włosów w takich miejscach , nmw może pójdź do lekarza albo pogrzeb trochę o tym w necie [ albo ostatecznie depiluj tam się ] smile
    • mary_ Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:46
      Tak, to normalne. Ja również mam, ale krótkie i jasne, więc prawie w ogóle ich nie widać. Jeśli Ci przeszkadzają, zastosuj krem rozjaśniający do włosków i pamiętaj: POD ŻADNYM POZOREM ich nie depiluj!
      • hera.xd Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:52
        normalne ... ? nigdy się nie spotkałam z tym żeby dziewczyna miała włosy na plecach ... rozumiem taki delikatne jakie są np. na rękach ale jak są one większe [ takie jakie mają faceci ] to coś jest nie tak .. uncertain
        • mary_ Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:57
          Każdy ma włoski, niektórzy krótkie, niektórzy długie, u niektórych są niezauważalne. Ja np. mam krótsze, niż na rękach i jest ich mało. Rozmawiałyśmy kiedyś o tym z koleżankami i każda je ma, choćby malutkie. smile Oczywiście, że jeśli są one ciemne i długie to może być powód do zmartwień, ale chyba nie aż taki, żeby iść do lekarza (który prawdopodobnie nie pomoże i powie, że to naturalne).
    • lady.roza Re: Wlosy na... 03.07.11, 13:55
      no chyba coś nie tak bo kobiety nie powinny mieć dużych włosów na np. plecach moze masz za dużo męskiego hormonu
    • basket_girl Re: Wlosy na... 03.07.11, 14:09
      Normalka ja też mam włosy na plecach. Mam też na brzuchu i strasznie się tego wstydzę
    • nicoole Re: Wlosy na... 03.07.11, 15:01
      wg mnie to jest normalne, ale osoby z ciemną karnacją mają je bardziej widoczne
      • klaudia_25 . 16.08.11, 19:36
        Nie wiem xd
    • vaniney Re: Wlosy na... 16.08.11, 19:59
      pogódź się z tym,bo to normalne i nic z tym nie zrobisz.tylko czasem nie depiluj maszynką czy coś,bo będzie jeszcze większa tragedia.
    • basket_girl Re: Wlosy na... 16.08.11, 20:24
      Też mam 14 lat i też mam włosy na plecach...mam nawet na brzuchu. Nic nie rób,zostaw je w spokoju.
      To jest (chyba) normalne bo niektóre kobiety maja za dużo męskich hormonów(lub czegoś innego) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka