Dodaj do ulubionych

voice of poland

19.07.11, 22:02
Hej,
słyszałyście już o nowym programie Voice of Poland? Podobno w usa to wielki hit i teraz będzie tam jurorem Christina Aguilera. Ktoś tu już wziął udział w castingu? Znalazłam ich fanpage<br />
http://www.facebook.com/voiceofpoland<br />
jak macie znajomego, który wział udział lub same brałyście i chcecie by może mieć dobre oceny to wpisujcie! Pomagajmy sobie nawzajem smile)<br />
Ja myślę, że też na fanpage'u można poreklamować czyjś występ.

piszcie co sądzicie o tym programie.
smile
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Po co nam milion programów o tym samym... 20.07.11, 14:18
      • ukkesz Re: Po co nam milion programów o tym samym... 21.07.11, 11:49
        no niby masz rację, ale to, który według Ciebie jest najlepszy? Bo może okaże się, że voice będzie ciekawsze od must be the music.
        • niemampomyslu a może 26.07.11, 11:55
          zrobiliby w końcu jakiś program muzyczny z polską nazwą? nie rozumiem, oni myślą, że są przez to bardziej światowi i w ogóle, czy jak?
          • estrellaa Re: a może 26.07.11, 12:05
            była walka na glosy czy coś w tym stylu . i nawet polska nazwa nie pomogła temu 'programowi rozrywkowemu ' . podczas oglądania jednego odcinka szczerze nie wiedziałam , czy śmiać się czy płakać .
            • ukkesz nergal 26.07.11, 20:42
              to jest program na licencji więc pewnie nie mogą smile tak samo by śmiesznie brzmiało chyba fabryka x zamiast factor x... wink))<br />
              A co sądzicie o tym, że jednym z jurorów będzie nergal??? facebook.com/voiceofpoland bo na ich fanpagu można znaleźc taką info
    • kiciawka Re: voice of poland 27.07.11, 12:34
      Nie wiedziałam, że tu jest temat. Ja to się zastanawiam czy wziąć udział bo na fanpagu ich na facebooku pojawiła się wczoraj informacja, że można od 17 lat się rejestrować przez najbliższe dwa dni.

To może spróbuję. Ktoś tu już próbował?
      Jak to wygląda? Może już ktoś dalej przeszedł?
    • moulin Re: voice of poland 27.07.11, 17:19
      czy jednym z juroró jest Rogucki?
      • ukkesz nie wiem 27.07.11, 22:17
        wiem, że jeszcze nie wybrali 4 smile ogolnie to wszystko mowia na facebook.com/voiceofpoland z tamtad biore wiadomosci smile)))
    • madalena Re: voice of poland 27.07.11, 22:38
      jak dla mnie jest to świetne show, oglądałam filmiki na YouTube i tu naprawdę liczy się talent, a nie to jak ktoś wygląda czy ma ładną figurę, jaki ma styl itp. itd. na bank będę oglądała smile
      • morelka227 Re: voice of poland 27.07.11, 23:38
        Myślę, że wreszcie pojawi się jakiś sprawiedliwy program muzyczny. Bo w tych typu x factor czy mbtm ciągle ktos zwracał uwagę na wygląd, ruchy itd. a przecież nie trzeba być pięknym żeby pięknie śpiewać. Ja nie biorę udziału, nie mam tego w planach big_grin Ale biorącym udział życzę sukcesów smile
    • saily Re: voice of poland 03.08.11, 21:27
      Must be the music na Polsacie mi się podobało i uważam że teraz może mieć niezłego konkurenta jeżeli będzie w tym samym czasie nagrywane co The voice of Poland. Tutaj i tutaj świetne jury. No ale zobaczymy jak w TvoP sobie poradzą. Chętnie zobaczę Nergala w akcji, bo uwielbiam sposób w jaki się wypowiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka