Dodaj do ulubionych

siatkówka.

27.07.11, 13:36
no właśnie. strasznie ciekawi mnie fakt ile z was interesuje się siatkówką?
ja np. bardzo i od dawna.
bo w końcu w świecie kotka *muszę to powiedzieć, przepraszam* pełnym dżastina, seleny i kogo tam jeszcze, osoby interesujące się sportem mogą znaleźć wspólny temat, nie?
doobra. więc zacznijmy od tego łatwego pytania : ulubiona drużyna ?
powiedzmy, że ulubiona na świecie,nie ograniczajmy się do plusligiiiii.
ja osobiście szaleje za skrą bełchatów. od x czasu w zasadzie. poprostu mam hopla na ich punkcie. a zawodnik? dla mnie to proste. CAŁA SKRA. haha, w zasadzie jednak liderem jest Wlazły, dla mnie ofcccc.
zapraszam : o

rołzzz
Obserwuj wątek
    • wiktusss Re: siatkówka. 27.07.11, 13:56
      JA TAK WŁAŚCIWIE TYLKO LUBIĘ SIATKÓWKĘ , NIE ZNAM ŻADNYCH ZESPOŁÓW CHODŹ OSTATNIO OGLĄDAŁAM MISTRZOSTWA ŚWIATA POLSKICH FACETÓW I WIEM , ŻE JESTEŚMY NA 3 MIEJSCU.
      • anulka Re: siatkówka. 27.07.11, 14:48
        to była Liga światowa nie mistrzostwa
    • anulka Re: siatkówka. 27.07.11, 14:06
      Uwielbiam siatówkę w wydaniu reprezentacyjnym i klubowym . Oglądam prawie każdy mecz który leci w tv. Moją Ulubioną drużyną jest Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna
      • rosaliee. anulka 27.07.11, 19:51
        a no to liga żeńska. a mogę spytać o męską ? c:
        o, a ulubiona zawodniczka?
        ja jakoś od zawsze bednarek-kasza jeśli o muszynę chodzi :d
    • anulka Re: siatkówka. 27.07.11, 20:08
      męskiej ulubionej nie mam ale chętnie oglądam mecze Skry. Co do ulubionych siatkarek to Aleksandra Jagieło Milena Sadurek a z zagranicznych Debby Stam-Pilon Manon Flier Destiny Hooker Neriman Ozsoy.Nie mogę się doczekać już World Grand Prix (startuje w przyszły piątek5 sierpnia) oraz Mistrzostwa Europuy mężczuzn i kobiet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka