Ogląda ktoś z Was ten serial? Podobno fajny. Chciałam zacząć oglądać, ale wszyscy mi mówili, że nie powinnam. Pytałam się, czy jest bardzo krwawy, ludzie mówili, że nie, ale jest wiele nagości. Tyle że nagość akurat mnie nie rusza. Bardziej krwawe i brutalne sceny itd. Więc gdyby ktoś mógłby mi doradzić, byłabym wdzięczna
O czym jest fabuła? Tak więc, wampiry już nie piją krwi 'prosto z człowieka', więc ludzie i ci drudzy się bratają

Sookie, główna damska bohaterka, grana przez Annę Paquin, jest człekiem czytającym w myślach. Spotyka Billa, którego myśli odczytać nie umie, co ją intryguje. Kochają się itd. (coś na kształt pary Elena-Stefan w "TVD"). No i tu się pojawia Eric, który jest w pewnym sensie wersją Damona w "True Blood" i który zakochuje się w Sookie (tak zrozumiałam przynajmniej). No i zaczyna się trójkącik. Są bohaterowie drugoplanowi. Znam jednego, Lafayette'a i wiem, że jest gejem (dobrze zrozumiałam?). To jest moje wolne tłumaczenie jakichś opisów z piekła rodem. Mogą być błędy itd., wybaczcie.
A więc, szukam pomocy. Liczę, że znajdzie się jakaś osoba, która oglądała chociaż kilka odcinków i może mi pomóc, ładnie proszę?
Pa!