cullen_ka 01.08.11, 14:18 Było już Psyche: autograf, a teraz pytam: dlaczego ludność (głównie nastolatki) nie może obsesyjnie rozstać się z komórką??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Psyche: komórka 01.08.11, 19:26 bo tak łatwiej. ciągły kontakt ze znajomymi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blood Re: Psyche: komórka 01.08.11, 21:02 po co sobie utrudniać życie bez komórek, skoro są to trzeba z nich korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Ja to.. 01.08.11, 21:06 no wiesz ;] Ja tam bez komórki czuję się jakoś tak.. Nie wiem nieswojo.. Po prostu komórka mnie łączy ze światem :p A poza tym uwielbiam słuchać muzykę i pisać SMS'y xD Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Psyche: komórka 01.08.11, 21:09 Można szybko do kogoś napisać sms z pytaniem czy wyjdzie, albo ustalić coś. Po za tym teraz w komórkach jest wiele różnych "bajerów". Możesz mieć swoją ulubioną muzykę przy sobie, masz internet, aparat i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lililine Traktuję to jak uzaleznienie. 06.08.11, 22:05 Niestety albo stety nie potrafię się oduczyć. Bez komórki czuję sie jakby nie kompletna. I zawsze pojawia sie pytanie ' A co jeśli ktoś napisał mi Sms'a lub zadzwonił' Hah. Przede wszystkim chodzi o kontakt, drugą sprawa jest uzależnienie od muzyki a koma = odtwarzacz mp3 ;d Odpowiedz Link Zgłoś