Dodaj do ulubionych

wasze jesienne MUST HAVE

• invisible_to_u Re: wasze jesienne MUST HAVE 26.08.11, 15:09
      A ja zawsze wpadam do sklepu i biore co mi się podoba ; D
    • dominikaxq moje jesienne MUST HAVE 29.08.11, 13:21
      Jakiś czas temu wyruszyłam na zakupy. Zważywszy na to, że w sklepach powoli pojawiają się wyprzedaże, można znaleźć wiele ciekawych rzeczy za naprawdę dobrą, nie wygórowaną cenę. W cubusie znalazłam kurtkę czarną, taką w stylu ramoneski za niecałe 25 zł. W house znalazłam dwie bluzki z krótkim rękawem. Kupiłam też dwie pary spodni. W mojej szafie również zawitał czerwony sweterek. Kupiłam również granatowe leginsy oraz zegarek. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, na chwilę obecną zaopatrzyłam się we wszystko co było mi potrzebne. smile
      • misia21 Re: moje jesienne MUST HAVE 29.08.11, 14:33
        Ja na wyprzy obkupiłam się starsznie 30 rzeczy kupiłam a teraz kupię dzinsy zimowe buty, Polecacie Emu ? bo nie wiem czy są modne w tym sezonie. i futerko
    • lovestorypage28 Re: wasze jesienne MUST HAVE 29.08.11, 15:54
      Chyba kupię ciuchy trochę inspirując się stylem Taylor Swift wink Ona zawsze wygląda super. Jej styl a' la retro zawsze mnie rozbraja wink
      + do listy dodać jeszcze camelowy płaszczyk ( Szukam go już dobre pół miesiąca i ani widu a ni słychu ) : plus botki ( Chce sobie kupić 2 pary jedne sznurowane na konturnie z ramoneska będą się fajne komponować a drugie sznurowane na obcasie dobre do płaszyka wink Mam nadzieję że kasy wystarczy wink
    • wilkolak Re: wasze jesienne MUST HAVE 30.08.11, 21:07
      botki i sukienka do kostek
    • kasiakasiula Re: wasze jesienne MUST HAVE 30.08.11, 23:16
      czarne koronkowe body z długim rękawem takie jak ma irina shayk tutaj
    • slodkiporanek Re: wasze jesienne MUST HAVE 31.08.11, 21:20
      Torba i sweter ze skandynawskim wzorem ;3
    • antoninaa Re: wasze jesienne MUST HAVE 21.09.11, 12:04
      nie wiecie co będzie modne tej jesieni koniecznie przeczytajcie ten artykuł wink Must Have!

www.stylomierz.pl/artykuly/wpisz-tytul-artykulu-jak-sie-ubierac-moda-porady-1011

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka