Dodaj do ulubionych

Chlopak :D

10.08.11, 16:43
Cześć
Chodzi o to że poznałam chlopaka który od razu wydawal się byc interesujący (Patryk) okazało się że sie znamy od przedczkola i w dziciństwie dobrze się znaliśmy .Moja naj...naj...najlepsza koleżanka Natalia tez go znała przedtm ponieważ są bardzo daleką rodziną .Jego ojczym to jej wujek wiec nie są ze sobą spokrewnieni i też się dobrze znali .Na feriach świątecznych Patryk zaczą do mnie startować ale ja mialam ciężki okres w życiu i nie miałam na takie rzeczy ochoty choć przyznaje miałam coś do niego .Po pewnym czasie on mi wyznal miłość a ja się speszyłam .Przez dłuższy czas nie utrzymywaliśmy kontaktu ale cos do niego miałam , aż w końcu zaczą kręcić z moją najlepszą koleżanką .Udawalam że wszystko jest w pożądku ale nie bylo , pod moją nie obecność mocno między nimi zaiskrzyło aż Natalka się w nim zakochala . Gdy wrociłam i zaczelam spędzać czas z nim to wszystko wrociło do normy.On znowu zarywał do mnie a Natalke olał , i znowu poraz drugi wyznal mi milość .Bardzo było mi milo ale też było mi szkoda Natali . Też cos do niego ma .Nie wiem co mam robić bo jednak naprawde mi na nich (obojgu) zależy.
Proszę o pomoc !!! sad
PSsmirkory za błędy i że tak dużo napisałam....
Obserwuj wątek
    • czess Re: Chlopak :D 10.08.11, 16:50
      Urzekła mnie twoja historia jak Moda na sukces ;]
    • not4u_boysxd Re: Chlopak :D 10.08.11, 16:51
      ten chłopak to jakiś pomylony-to po pierwsze..a po drugie-jeśli się "kochacie" to Twoja przyjaciółka powinna to zrozumieć i uszanować..
    • caterina97 Re: Chlopak :D 12.08.11, 13:09
      ee hahaha spoko gość ;d ja na Twoim miejscu bym sb takiego odpuściła xd
    • kc_m Re: Chlopak :D 12.08.11, 13:37
      sraj na niego tongue_out przyjazn jest wazniejsza niz jakikolwiek chlopak smile
    • alexis69 Re: Chlopak :D 12.08.11, 14:28
      Na Twoim miejscu bym sobie odpuściła.
      • mary_ Re: Chlopak :D 12.08.11, 14:34
        Ja również bym go olała, przyjaciółka ważniejsza!
      • pola16 Re: Chlopak :D 12.08.11, 14:36
        Odpuść, sam nie wie czego chce. Jakby było tak jak mówił już kiedyś, nie zarywałby do Natalii (?).
    • i3theusa Re: Chlopak :D 12.08.11, 14:51
      Myślę, że on nie może Cię tak naprawdę kochać, bo inaczej nie podrywałby kumpeli. A może porozmawiasz z natalią, przecież zdaża się mnóstwo takich przypadków, ze najlepszym przyjaciółkom podoba się ten sam facet. A może ona Ci powie, że ich związek to przeszłość, albo, że wie, jak go lubisz i nie ma Ci tego za złe? Warto spróbować. Jeżeli natomiast przyjaciółka powie Ci, że nie może bez niego żyć czy coś w tym stylu, zastanów się poważnie: Wolisz stracić najlepszą przyjaciółkę czy jakiegoś chłopaka? Wybór należy do Ciebie. Warto też porozmawiać z Patrykiem. Zapytaj, co naprawdę czuje do Ciebie i Twojej przyjaciółki, przedstaw mu sytuację. Jeżeli rzeczywiście Cię kocha, przejmie się tą sprawą, a jeśli to zignoruje, to chyba tak naprawdę nie przejmuje się czy chodzi z Tobą, czy z Natalią...
    • kaja9970 Re: Chlopak :D 13.08.11, 00:05
      Porozmawiaj z nim i spytaj się czy przypadkiem nie chcę z tobą flirtować jak z twoją koleżanką?? Powiedz mu, że musi powiedzieć koleżance, że jej nie kocha tylko ciebie i że to nie twoja wina, tylko jego, że ją tak oszukał. Mi się wydaje, że tak będzie najlepiej tongue_out
      • majka04 Re: Chlopak :D 14.08.11, 20:26
        musisz z nim pogadać. powiedz mu, że tak nie może być, że raz flirtuje z Tobą, a raz z Twoją koleżanką.
    • nicola1313 Dziękuje wszystki za rday :* 14.08.11, 22:34
    • inna_xd Re: Chlopak :D 16.08.11, 10:23
      pogadaj z kumpelą, a jeśli dalej coś czuje do niego to wybierz kumpelę. ale jeśli kumpela znowu będzie zarywac z tym chłopakiem, to ... ona jest nie fair i pogadaj z chłopakiem big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka