Dodaj do ulubionych

Muzyka japońska i koreańska

12.08.11, 22:01
Chciałam zapytać się was co sądzicie o muzyce japońskiej i koreańskiej.Macie jakiś swój ulubiony zespół? Ja na pewno mam smile,a i chciałam poprosić Kotka aby więcej pisał o nich.Czekam na wasze odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • smileyy776 Re: Muzyka japońska i koreańska 13.08.11, 18:43
      nie lubię takiej muzyki...
    • lace Re: Muzyka japońska i koreańska 14.08.11, 20:16
      Miałam krótki okres czasu, że słuchałam Ayumi Hamasaki.To tyle ode mnie o muzyce japońskiej.
      • noruwei Re: Muzyka japońska i koreańska 17.08.11, 10:34
        A ILE JESZCZE TAKICH TEMATÓW POWSTANIE, HUH? klik!

a tak wracając do tematu, to preferuję japońską (koreańska po prostu mi zbrzydła, bo tam właściwie nic nowego, wszystkie boysbandy/girlsbandy są do siebie bardzo podobne + byłam fanką Dong Bang Shin Ki, ale fanki mi skutecznie obrzydziły chłopaków), jedynie w k-indie można znaleźć coś ciekawego. a japońska mimo że też powoli kostnieje (za dużo tych słitaśnych girlsbandów, gdzie jest w cholerę dużo członkiń - kto mądry zapamiętałby np. aż 48 dziewczyn? ja ledwie cztery mogę zapamiętać, a co dopiero tyle), ale w sumie przynajmniej na japońskiej scenie muzycznej jest dużo świeżości.
        co do gatunków to lubię visual kei i ogólnie j-rock, oraz j-pop (fanka Johnny's Jimusho!!  - gdybym była facetem, chciałabym być w takim boysbandzie), ale jeśli ktoś chce konkretnie wiedzieć czego słucham, to odsyłam na mojego lasta : klik!
    • coldprincess Wolę Japońską :3 17.08.11, 11:06
      I kocham zespół Flow.
      Za openingi do Naruto i opening do Beelzebuba <3
      Acid Black Cherry, Ayumi Hamasaki i Sambomaster <3
      • gasia333 Re: Wolę Japońską :3 18.08.11, 19:13
        Ha! ja kocham japońska muzykę...pop i rock...zawsze i wszędzie xD The GazettE, Alice Nine, ale też KAT-TUN, Hey!Say!JUMP, NEWS...AKB48, SCANDAL itp... A koreańską też (SS501, F.T.Island) a poza tym to co wpadnie w ucho ;P ;D
    • xamodernmythx Re: Muzyka japońska i koreańska 24.08.11, 01:29
      Wolę muzykę koreańską !

Ulubiony zespół Shinee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka