myoshi 20.08.11, 17:30 no właśnie. czy są wśród nas perfekcjonistki? a może znacie kogoś z taką właśnie cechą? zaliczacie to do wad, czy może zalet? myoshi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
song Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:36 Ja chyba jestem w wielu rzeczach perfekcjonistką. Oczywiście, nie chodzi o to, że wszystko robię perfekcyjnie, tylko denerwują mnie najdrobniejsze błędy i potrafię dużo czasu poświęcić czemuś, żeby wyszło perfekcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:36 Aha i jeszcze: jak dla mnie to ni wada ni zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
bedgerl Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:36 twoje zajebane gó... dziwko Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:38 bedgerl: idź się potnij... Będzie z pożytkiem dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Zaliczam do cechy 20.08.11, 17:37 To jest czasem wada, czasem zaleta. Jeśli chodzi o wszystko poza szkołą, to ja też jestem perfekcjonistką. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Zaliczam do cechy 20.08.11, 17:54 Ja na Ciebie znam dużo wiele gorszych określeń, jednakowoż wolę posługiwać się kulturalnym językiem, inteligentnych ludzi, którego ty, bedgerl, za nic w świecie nie zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:50 Znam wielu perfekcjonistów. Sama nie jestem perfekcjonistką do końca. Wydaje mi się, że to zaleta czasami działająca na nerwy. Nie wszystko może być przecież idealne... Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:56 ja w wielu kwestiach jestem pierfekcjonistką . trudno powiedzieć czy to wada czy zaleta , ni to ni to. ale wiem że czasem działa na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 17:58 Czasem wada, czasem zaleta. Muszę mieć wszystko idealne, a nie byle jak bo wtedy szybko wybucham kiedy nic nie idzie po mojej myśli. To raczej wada, a zaleta jest taka, że jestem porządna w wielu sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:00 Nie jestem perfekcjonistką, ale podziwiam takich ludzi. Ja jestem po prostu zbyt leniwa, żeby wszystko dokładnie przypilnować. ;p Tylko wszystko z umiarem! Ludzie, którzy za bardzo przejmują się naprawdę nieważnymi szczegółami są nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:15 Czasem wada,a czasem zaleta.Ja jestem perfekcjonistką.Muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik.Jak coś nie idzie po mojej myśli zaraz się wściekam.A wadą jest to,że niektórzy ludzie są za bardzo perfekcyjni przejmują się najmniejszym szczegółem to wkurzające... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:39 magda12340love: Ekhem, to chyba nie do tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
bedgerl Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:48 twoja ci... zajebana oru...a fiutem jogudku Odpowiedz Link Zgłoś
bedgerl Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:48 macie fiuta?????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:53 wydaje mi się że w pewnym sensie jestem perfekcjonistką, kiedy coś robię staram się żeby było zrobione to dobrze, zdarza mi się też zwracać uwagę na szczegóły i poprawiać je. znam kilku dosłownych perfekcjonistów i nie wiem czy zaliczyć to do ich wad czy zalet. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:58 Co do twojej pierwszej wypowiedzi, przeczytaj moją pierwszą i drugą odpowiedź do Ciebie i tak, w kółko, kiedy będziesz mi coś pisać, a co do drugiej to już brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:59 jagoda1602 napisał(a): > Co do twojej pierwszej wypowiedzi, przeczytaj moją pierwszą i drugą odpowiedź d > o Ciebie i tak, w kółko, kiedy będziesz mi coś pisać, a co do drugiej to już br > ak mi słów. To było do bedgerl, tak jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:55 ja jestem perfekcjonistką, czasami jest to wada, ale ogólnie to zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 18:56 chciałabym być perfekcyjna w tym, co robię. czyli zaleta ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ : 20.08.11, 18:57 cóż, według mnie, to zależy od okoliczności. czasami dobrze jest zrobić coś perfekcyjnie, bo potem jesteśmy usatysfakcjonowani naszą pracą, ale nie warto przeginać i za wszelki sposób być perfekcyjnym. : ) ani nie wada, ani nie zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 19:05 Według mnie to zaleta Ja jestem perfekcjonistką, chociaż nie we wszystkich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
cold_ Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 19:09 I wada i zaleta.Ja należę do perfekcjonistek i dobrze się z tym czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 19:28 Chyba jestem perfekcjonistką .. Czasem wada, czasem zaleta .. Odpowiedz Link Zgłoś
hitoshi. Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 19:29 Jak dla mnie to jest wada. Odpowiedz Link Zgłoś
bedgerl Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 19:31 jebana jagodo ru... sie Odpowiedz Link Zgłoś
squash jestem perfekcjonistką. 20.08.11, 19:42 to zaleta, chociaż czasami denerwuję innych. Staram się, wtedy, gdy oni już odpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 20.08.11, 20:37 Cóż ja tak pół na pół. Niby jestem strasznie chaotyczna, ale zawsze chcę, że wszystko było poukładane i perfekt. Jestem dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 22.08.11, 19:01 perfekcjonistą nie jestem, chociaż często chciałabym. jednak z drugiej strony trzeba też mieć jakiś umiar, bo gdy spotka cię porażka możesz się nie pozbierać. ciężko powiedzieć czy to wada, czy zaleta. ja perfekcjonizm umieściłabym tak pomiędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Perfekcjonizm- wada czy zaleta? 23.08.11, 10:03 moim zdaniem to może być i wada i zaleta. zależy od sytuacji i stopnia tego perfekcjonizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Zdecydowanie wada. 23.08.11, 17:42 Perfekcjonizm prowadzi do takich chorób psychicznych jak anoreksja. Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Re: Perfekcjonizm - wada czy zaleta? 23.08.11, 17:44 Ja zaliczam się do perfekcjonistek Wada czy zaleta - trudno powiedzieć,zależy od stopnia perfekcji Odpowiedz Link Zgłoś