22.08.11, 10:09
Witam

Mam problem.Chciałabym używać już tamponów.W tamtym roku już chciałam,ale nie dało rady ;/ sciana Teraz chce używać ale nie wiem czy dam radę.Czytałąm ze pawidłowo włożony tampon jest nie wyczwalny.Czy możecie mi cos jesszcze doradzic?? cos z wiazane z tamonami? no i jak go mam włozyc?????????????sciana
Obserwuj wątek
    • pinky33 Re: Tampon 22.08.11, 10:11
      ?????????
      • ciasteczkowaa Re: Tampon 22.08.11, 10:16
        o jezus ale tragedia. wkładasz go do cipy i już ;/
        • pinky33 pojebana jest i tyle 22.08.11, 10:21
          obejdzie sie bez towjej pomocy ;/sciana
          • ciasteczkowaa no dobra przepraszam ;)) 22.08.11, 10:38
            przepraszam wink)

Przeczytaj instrukcję dodawaną do opakowania, pamiętaj by całkowicie się rozluźnić, no i oczywiście zaaplikować go po umyciu (higiena :]), jedną nogę wystaw np. na wannę. Gdy rozpakujesz tampona (pamiętaj żeby nie dotykać czubka), rozwiń sznureczek, i pociągnij sprawdzając czy jest mocno przymocowany. Tampona wkładasz palcem środkowym,na głębokość CAŁEGO palca
    • dusssia Re: Tampon 22.08.11, 10:47
      kup sobie najlepiej z ob. ja zawsze ich używam, nie lubie tych z aplikatorem, na początek kup sobie moze te najmniejsze różowe, i nie stresuj sie bo to nic strasznego, w opakowaniu jest ulotka wiec przeczytaj ją i rób tk jak tam pisze.\wink
    • jagoda1602 Re: Tampon 22.08.11, 11:05
      Przepraszam, ale wątki tego typu zawsze mnie śmieszą. Te z aplikatorem łatwiej się wkłada. A prawidłowo włożony, jest naprawdę niewyczuwalny. Ja za pierwszym razem cała się trzęsłam (teraz sama się sobie dziwię) i się nie udało, a potrzebowałam na już, bo to pierwszy dzień wakacji nad morzem (takie już moje szczęście). Więc się wyluzuj, bo to nic strasznego.
      • pinky33 dzieki ale... 22.08.11, 13:36
        jak działa aplikatro? sorry za pytanie ale no jestem troche zacofana w tych sprawach ;/ scared ciasteczkowa przeprosiny przyjęte wink
        • jagoda1602 Re: dzieki ale... 22.08.11, 13:40
          Aplikator- to się najpierw naciąca, tak jak strzykawkę, później wyciskawink To coś takiego, żebyś palcem pchać nie musiała.
          • jagoda1602 Re: dzieki ale... 22.08.11, 13:58
            Aha, jeszcze muszę dopisać- Ob są bez aplikatora, ale możesz się od razu takimi posługiwać, to kiedy tych z aplikatorem nie będzie (w sensie, że w sklepiewink)będziesz miała łatwiej.
    • bexboop878 ;) 22.08.11, 13:50
      najlepiej kup tampony Ob, w środku będzie instrukcja użycia , przeczytaj ją uważnie ,tam są wszystkie porady .
    • andzelunia7 Re: Tampon 23.08.11, 23:45
      Na pewno się tym nie stresuj smile Zrób to powoli na początku może być ci trochę dziwnie, ale potem nie będziesz go wyczuwała ;P
      Ja używam Ob i uważam że są najlepsze
      • inna_xd Re: Tampon 24.08.11, 10:14
        po jakie gó... ci tampon? nie lepiej podpaski? tampony są niehigieniczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka