mania424 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 27.09.11, 11:42 Edward. Uwielbiam te jego oczy;D Ale najlepszy jest Emmett Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Damon ! <3 01.10.11, 20:17 Te jego oczy..... Mmmmmmmm Haha Ale na serio, lubię 'Pamiętniki...', 'Zmierzch' w sumie nawet też, ale wygrywają 'Pamiętniki Wampirów' ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:09 pewnie że Damon xd on jest takii... złyy i jest ładniejszy niż Edward, haha xd ale Edwarda też kocham żeby było jasne Odpowiedz Link Zgłoś
miley0501 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 19:07 No oczywiście że Damon !!! Na początku obejrzałam zmierzch , zauroczył mnie Edward <33 Później obejrzałam Pamiętniki i zastanawiałam się czy ładniejszy jest Damon czy Stefan Ale Damon rzucił na mnie urok i powalił na kolana a szczególnie jego niebieskie oczy Powiem jeszcze tyle Edward to przy nim pikuś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
verbennaa Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:14 Damon Salvatore . dlatego że : 1. Jest sexsowny. 2. przystojny 3. uwodzicielski. 4 ma piękne oczyy. ........ Odpowiedz Link Zgłoś
bella20 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:15 Damon Salvatore,jest przystojniejszy i ma poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
dundersztyc Damon. 02.10.11, 18:15 Bez porównania. Damon przynajmniej ma jaja. Oprócz tego, że jest nieziemsko przystojny i powala swoimi niebieskimi oczami, jest powalająco zabawny. To moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rogaliczek Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:19 Raczej wolę Damona, bo ma fajne teksty, z nim się nigdy nikt nie nudzi i jest taki niegrzeczny, ale zarazem taki czuły. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaklb Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:20 Damon Salvatore. Kocham jego teksty i miny. Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Edward vs Damon 02.10.11, 18:25 Wolę Damona, jest taki bardziej wampirzasty, mrrraśny i w ogóle Taki męski A Edzio(nie obrażając nikogo) to taki pedałowaty tyran P Odpowiedz Link Zgłoś
katerrinaa Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:25 Damon bo jest dużo przystojniejszy od Edwarda, bardziej pasuję na wampira i ma taakie wspaniałe oczy Aha i te jego teksty i mimika ;* <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rob.loffe Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:26 Edward Cullen a któż by inny.? Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:33 A wolę Danonka (czyli Damona : P) Z niewiadomych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrusia_hsm Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:35 Od kiedy znam Pamiętniki Wampirów istnieje tylko Damon Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
demetria_ Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:36 Damon.Dlaczego?Jest bardziej męski. Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:42 Edward Cullen Moim zdaniem to on jest wzorcem idealnego mężczyzny i wampira wystarczy popatrzeć na jego piękną twarz i oczy i ach te włosy Team Edward forever! Odpowiedz Link Zgłoś
piki0101 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 18:50 Oh no wiadomo ze Edward Cullen . 1 . Ciacho do schrupania 2. Słodziak 3.Ogułem no poprostu kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
annice Damon! 02.10.11, 18:58 Oczywiście, ze Damon! Uwielbiam jego miny, teksty, oczy No i ogólnie jest dla mnie taki bardziej męski i sexy niż Edward.... Odpowiedz Link Zgłoś
miley0501 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 02.10.11, 19:00 belatriks napisał(a): > Który Wam się bardziej podoba? Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi. > ------------------------------------------------------------------------------- > --------------------------------- > Jeśli taki wątek już był to proszę --> kosz. > > > Edward Cullen > vs. > Damon Salvatore > No oczywiście że mi Damon !! Po 1 ma cudne oczy mhh po 2 jego uśmiech powala na kolana ;P Kocham Cię Damon <33 Odpowiedz Link Zgłoś
marta2411 Damon Salvatore 02.10.11, 19:02 I Damon Salvatore Według mnie jest przystojny i ma poczucie humoru i jest taki przystojny i wg i Damon Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś