Dodaj do ulubionych

Polska - Niemcy

• kasandra_xxx Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 18:18
      Oglądałam..
      normalnie zmoczyli dupe. ; //
      najbardziej to mi szkoda szczesnego.. chlopak tak sie staral, a pod koniec wszystko popsuli. a sedzia to tez jakis walniety. jakby czekal na gola helmutow. 3 minuta minela, a ci sobie zawodnikow zmieniali. ; //
    • meredith. Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 18:21
      wczoraj Polacy grali naprawdę dobrze. ale chyba Niemcy nie grali na maxa...
      • noruwei Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 18:39
        dobry mecz, naprawdę wyrównany (choć czasami reprezentacja Niemiec nieco odstawała od przyzwoicie dysponowanych Polaków); Szczęsny bronił bardzo dobrze, właściwie to był jeden z jego najlepszych pojedynków na boisku.
        wynik? dobry, zadowalający wg mnie, choć z początku obstawiałam porażkę naszych piłkarzy.
    • czino Biało-czerwone barwy niezwyciężone! 07.09.11, 19:13
      Jestem dumna tak czy siak z Polaków. Kocham nasz kraj i jestem z niego tak cholernie dumna, nieważne, co się dzieje.
      Chłopaki pokazali dużą klasę, a naszym jedynym błędem był.. sędzia. Specjalnie czekał i przedłużył o 1,5 min (choć nie miał prawa, bo mecz powinien zakończyć się tuż po zmianie Błaszczykowski-Pawłowski), by Niemcy mogli wyrównać. A wiecie czemu? Bo wstyd byłby, gdyby 3 drużyna w rankingu FIFA przegrał, 2:1 z 65 drużyną. Zrobili to specjalnie.
      Ogólnie mecz był na świetnym poziomie, mimo, że czasami nasza obrona się gubiła, ale zbieraliśmy się i dawaliśmy radę. smile
      Po karnym, którego nie zmarnował Kuba zaczęłam płakać ze szczęścia, ale niestety kilka sekund (je*any pech!!) i zamieniły się w rozpacz i niesamowity smutek.
      Choć powinniśmy się cieszyć! JESTEŚMY GOTOWI. smile
    • aniol1997 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 19:17
      Nie oglądałam, ale wiem od koleżanki. 10 sek. przed końcem Niemcy doprowadzili do remisu 2:2 wbijając nam bramkę. Szkoda... ale zawsze mogło być gorzej wink
    • zmierzchowka Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 19:19
      Ja ogladałam ! Super było i ciesze sie ze zremisowali coraz to bardziej sie poprawiaja. trzymam za nich kciuki smirk
    • hanisiaa Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 20:40
      oj, oglądałam kawalątek..
      żałuję, było baaardzo blisko .confused
    • chocolatte Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 20:43
      pierwszy remi z niemcami od 30 lat!! big_grin brawo.smile
    • sopwil / 07.09.11, 20:56
      i tak było dobrze, dwa gole, remis. cieszmy się że nie przegraliśmy.
      • monixx Re: / 07.09.11, 21:14
        dla mnie ten gol Cacau to jak przegrana... tak spieprzyć sprawę umieją tylko Polacy...<br />
        Wawrzyniak ginie w mych oczach, Szczęsny powinien być kapitanem reprezentacji, jeśli będzie tak dalej grał to obok Casillasa będzie najlepszym bramkarzem na świecie
      • pauli. Re: / 07.09.11, 21:14
        bardzo trudno się cieszyć z remisu jeśli trafiają w ostatnich sekundach, ja nie potrafię, dla mnie to porażka. Mecz mi się podobał dwie drużyny którym kibicuję, w większych imprezach przed wszystkim Niemcy! ale gdy grają z nami o zawsze będę kibicowała naszym! Mecz był fajny i ciekawy, z racji, że widziało się światełko w tunelu, bez tego byłoby dupnie. Spieprzyliśmy z 4 piękne akcje, co najmniej dwie powinny zakończyć się golem. Niemcy nie grali tak jak grać powinni, bo dla nich to mecz towarzyski, ale dla nas to było coś więcej, mieliśmy taką szanse, niepotrzebna zmiana na końcu, przez to mecz się przedłużył, po co robić coś takiego, zero wiary, że drużyna nie utrzyma prowadzenia przez 60sekund., tylko! Byłam wczoraj mocno zła, aż trudno było uwierzyć w te ostatnie sekundy, to najgorsze co może być w jakimkolwiek meczu.
    • missvictoria112 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 21:24
      Sędzia kalosz! Doliczył 3 minuty, a dopiero po 4 minutach (zaraz po golu Niemców) zakończył mecz! Ja uważam, że Polska i tak wygrała...
    • angi123 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 21:28
      Taak ja oglądałam ja myślę że sędzia był jakiś głupi , zamiast zakończyc mecz , to on jeszcze przez ileś tam skeund go prowadził by Niemcy szczelili, wogule on chyba głosawał na Niemcy !
    • asiasni Polska - Niemcy 07.09.11, 21:45

Mnie osobiście mecz się bardzo podobała a zwłaszcza obrony Sczęsnego : D
      Może jeszcze nasi obrońcy nie grają zbyt dobrze ale mecz fajny kiss
    • diekatja Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 21:48
      NIEMCYLOVE < 3
    • demetria0606 Re: Polska - Niemcy 08.09.11, 15:27
      Ja nie oglądałam ale moja koleżanka martwiła się wygraną Niemców sad
      • marszalinka ;D 08.09.11, 15:41
        Ten mecz byl piekny, nie spodziewalam sie ze ten mecz tak bedzie wygladal !
        Szczesny mistrz po prostu ! serce
        Nie podobalo mi sie ze sciagneli z boiska Podolskiego i Lewandowskiego, no ale coz, mecz i tak cudowny smile
    • gorzata.14 . 08.09.11, 16:31
      Nie oglądam meczy. Bo to jest nuuuuuuuuuudne -.-
    • martix_140 Re: Polska - Niemcy 08.09.11, 17:08
      nie oglądałam.... ale w szkole mówili że w I połowie było 2;1 dla polski , a w ostatnich sekundach niemcy strzelili. .. czy jakoś tak
    • blood_ Re: Polska - Niemcy 08.09.11, 18:18
      Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here
      Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!!

www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ
    • xxmilaaaaxx Re: Polska - Niemcy 08.09.11, 19:05
      ale dziś chyba dogrywka xd taak ?? z FCB i RM tak było, że 2 dni później... i moja kochana Barcelona wygrała Jeeeeeej big_grin
    • buniaczek541 Re: Polska - Niemcy 09.09.11, 15:21
      na drugi raz będzie lepiej !big_grin
    • anulka Re: Polska - Niemcy 09.09.11, 17:50
      Niezły to był mecz. Brawa dla naszego bramkarza obronił kilka świetnych sytuacji .
    • aleksandra25 Re: Polska - Niemcy 10.09.11, 23:31
      niestety nie oglądałam ale słyszałam ze był dobry mecz
    • miley138 Re: Polska - Niemcy 11.09.11, 12:51
      Ale się wkur***** jak w ostatniej sekundzie zemisowali confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka