Dodaj do ulubionych

W CO SIĘ UBRAĆ?!

08.09.11, 13:16
Hej mam problem.
Może zacznę od tego, że mam 20 lat i 1.10.2011 idę z narzeczonym na impreze, która organizowana jest przez jego szefa. Impreza ma się odbyć w restauracji i kompletnie nie wiem co mam na siebie założyć. Chce, żeby to było coś co będę mogła nosić też później a nie tylko na tą okazję. POMOCY!!! smile
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 . 08.09.11, 14:32
      Sukienkę?
      • leanne Re: . 08.09.11, 15:19
        no to chyba marynarkę , koszulę, buty na obcasie i jakieś spodnie, nie wiem. może do tego kopertówka?
        • kropeczka23 Re: . 11.09.11, 11:44
          no to fajnie będzie wyglądać jakaś marynarka z mankietami, bluzka-raczej elegancka (w kolorze mankietów) i spodnie marchewki ;D Do tego jakieś gustowne czarne szpilki i masz. ;p
          jak nie to to np. sukienkę w łączkę, do tego kardigan i szpilki. ;]
    • love_rock Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 08.09.11, 15:27
      Ja bym założyła marynarkę albo jakiś gustowny żakiecik, pod spód białą koszulką albo jakiś jasny t-shirt, czarne albo granatowe rurki albo jakieś obcisłe jeansy i szpilki na platformie albo jakieś botki na obcasie i do tego zgrabną torebeczkę albo kopertówkę. Możesz też ubrać sukienkę, miałaś rok temu studniówkę to możesz tą sukienkę wykorzystać jeszcze raz, chyba, że byłaś na studniówce z narzeczonym, więc drugi raz lepiej nie ubierać tej samej sukienki idąc z nim.
      • ania55888 Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 20.09.11, 19:50
        moim zdaniem by była fajna mała czarna i pod to żakiecik

ładnie by wyglądało big_grin
        Mysle ze pomoglam
    • gorzata.14 Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 08.09.11, 16:08
      Może jakąś sukienke taką do kolana. Albo jakies eleganckie spodnie i bluzkę. Pochodź po sklepach to cos znajdziesz. wink
      • estrellaa zgadam sie na sto procent z kropeczka23 11.09.11, 16:17
    • kasiamix Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 17.09.11, 19:42
      Najlepiej załóż coś stylowego, ale jeśli chcesz aby kreacja przydała ci sie jeszcze kiedys musi być to cos uniwersale czyli nie wybieraj zbyt oryginalnych kolorów (najlepiej żeby byla to ciemnoniebieska sukienka) Radzę też skupic sięna stylizacji własów pozdrawiam:-kiss
    • colorova Looknij :) 18.09.11, 21:15
      Tekst linka

Tekst linka

Tekst linka

Odwiez stronę : modnieiurodnie.blogspot.com/
    • ayumi. W CO SIĘ UBRAĆ?! 19.09.11, 17:28
      a może sukienkę [małą czarą ? ;>] , marynarkę albo żakiecik , szpilki ewentualnie baleriny i kopertówkę , i jeśli chcesz to możesz też dodać do tego bransoletkę , naszyjnik , kolczyki i reszta według twojej wyobraźni .
      tylko uważaj żeby nie przesadzić z dodatkami . smile
    • sanique Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 20.09.11, 09:44
      Ja bym na twoim miejscu założyła szpilki, dżinsy ciemne rurki, marynarkę, a do tego kopertówkę i jakąś śliczną biżuterię.
    • antoninaa Re: W CO SIĘ UBRAĆ?! 26.09.11, 11:35
      pojawiły się nowe zestawysmile co o nich sądzicie? który najładniejszy? www.butik.net.pl/pol_m_Zestawy-250.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka