saily Re: smutne piosenki 14.09.11, 20:10 Ja osobiście też lubię sb popłakać i najlepszy są do tego filmy. Ale jeżeli wolisz piosenki, to ja mam łzy w oczach na tych co podam poniżej. Może dlatego, że mi się po prostu tak kojarzą. www.youtube.com/watch?v=Dm41zP_RZfo&feature=feedf <3 dilx.wrzuta.pl/audio/7qNpOPfjtQ2/01._dido_-_here_with_me_roswell_high_theme_2 www.tekstowo.pl/piosenka,jason_walker,down,strona,4.html <3 juniorcia.wrzuta.pl/audio/2pYli2oEPpE www.tekstowo.pl/piosenka,mandy_moore,only_hope.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: smutne piosenki 14.09.11, 20:47 @ roksanaroxana dokładnie te. Poza tym Nick Jonas - A Little Bit Longer, Jonas Brothers - Black Keys, Demi Lovato Skyscraper, nie jest może smutna, ale bardzo wzruszająca i ja przy niej płaczę i Selena Gomez - Ghost of You. Odpowiedz Link Zgłoś
martynag.1990 Re: smutne piosenki 14.09.11, 21:04 Zapraszam na bloga ksiazki-dla-nastolatek-i-nie-tylko.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusznik Re: smutne piosenki 14.09.11, 21:35 Flyleaf - Dear my closest friend. Wzruszająca piosenka o utraconej przyjaźni. Jeśli chodzi o książki to słyszałam, że 'Bez mojej zgody' jest niezłym wyciskaczem łez. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycha412 najsmutniejsze 14.09.11, 22:48 christina perri - jar of hearts Ciara Newell - Nothing Spoken (cudo ! a jie muzyka!! *) krzanu feat. honey - po nocy przyjdzie dzien (piekne) Kate Voegele - Angel Marcelo Zarvos - Don't Be A Stranger (remember me) Marcin Rozynek - Siłacz Miley Cyrus - The Climb Orange Blue - She's Got That Light Orcen ft. Toma - Nie chce więcej Pih - Zgniłych Sumień Cmentarz uwielbiam! Pink - Fuckin' Perfect Robert Pattinson - Never Think Shane West - You (szkoła uczuć) Taylor Swift - You're Not Sorry ,.. piekne feel-tylko powiedz czego chcesz... to jest śliczne warto posłuchać ZBW - GDY ODEJDĘ .. to by było na tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_i_c_e_ Re: smutne piosenki 15.09.11, 15:07 jeśli chodzi o książki - płakałam przy "Wygrać życie" przepraszam, nie pamiętam autorki i oczywiście przy "Kamieniach na szaniec". Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: smutne piosenki 15.09.11, 17:27 Ja uwielbiam melodramat Przeminęło z wiatrem i w wersji filmowej i jako książkę Kocham też piosenkę Rihanny The last song , to najsmutniejszy song jaki kiedykolwiek słyszałam . Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: smutne piosenki 15.09.11, 18:24 z piosenek <zapowiedzi piosenek> Demi i Unbrokena jest masa takich wyciskaczy . Tytułów nie pamiętam xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.09.11, 18:28 between the bars - e. smith . sinead o connor nothin compares to you Odpowiedz Link Zgłoś
stasiaaxd smutne piosenki 15.09.11, 19:17 Christina Perri - Jar of Hearts. uwielbiam ją. Selah Sue - Mommy. nie smutna, ale wolna i wzruszająca. śliczna Skylar Grey - Invisible Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: smutne piosenki 15.09.11, 19:32 mcr - desert song paramore - in the mourning bring me the horizon - the sadness will never end blue foundation - eyes on fire eyes set to kill - ticking bombs. Odpowiedz Link Zgłoś
mojkochany Muzyczne wyciskacze łez. Wysłychaj. 15.09.11, 20:04 Secondhand Serenade - It's Not Over PIOSENKA BEZ KTÓREJ NIE MOGĘ ŻYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy5777 Re: smutne piosenki 17.09.11, 22:51 Do najlepszych wyciskaczy łez z książek należą te Nicholasa Sparksa. Nie da się przy nich nie płakać. Najlepsze: "Ostatnia Piosenka" czy "Wybór". Mega smutne piosenki to na przykład: "Hope there's someone" - Clare Maguire albo "I go to sleep" - Sia Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: smutne piosenki 26.09.11, 20:07 Piosenki katy perry - thinking o you , edwina Hayes - feels like Home , Muse- starlight , adele set Fire to the rain, someone like you , chasing pavements Smutne książki ostatnia piosenka , bez mojej zgody Odpowiedz Link Zgłoś