drums 20.09.11, 15:46 kotkowiczki, mam pewien problem, a mianowicie: zakochałam się w pewnym chłopaku - starszym ode mnie o 2 lata - . nie wiem, co mam zrobić... on niby daje jakieś sygnały, ale.. sama nie wiem.. : // ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickiminaj Re: problemy sercowe..help! 20.09.11, 15:57 nie wiem co masz robić, ale dam ci radę. lepiej sb nie wmawiaj, że ty się mu też podobasz, bo może być ci później przykro, bo okaże się, że on tak na prawdę ma cie gdzieś. oczywiście nie sugeruję tutaj, że ty mu się na prawdę nie podobasz, ale tak na przyszłość uprzedzam ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: problemy sercowe..help! 20.09.11, 16:35 Jeszcze jeden wątek o problemach sercowych słłit 13-stek, a się powieszę, promise. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: problemy sercowe..help! 20.09.11, 16:49 no ale o co Ci cho ? Napisałaś, że się zakochałaś w chłopaku straszym 2 lata i ... sama nie wiesz.. Ale co nie wiesz i w czym Ci pomóc ?? Nie rozumiem tego wątku. Bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: problemy sercowe..help! 20.09.11, 17:24 pierwsza i najważniejsza rada: NIGDY! nie zakładaj że też mu się podobasz. oczywiście istnieje taka opcja ale jeśli jest inaczej to będziesz płakać więc się wstrzymaj. wierz mi przerobiłam na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: problemy sercowe..help! 20.09.11, 19:43 jakie sygnały? patrzy się na ciebie na przerwach? jeśli trafiłam, to mamy problem, bo ja też wyglądam czy nie śledzi mnie Aleksander, a uwierz mi, do chłopaka cieplejszymi uczuciami nie pałam. Jeżeli macie jakieś chociaż hipotetyczne wspólne tematy do rozmów, a nie lecisz tylko na rurki i ładną buzię, to do niego zagadaj. Wypróbowane w praktyce i na własnym przykładzie mogę powiedzieć, że nie żałuję. Tylko błagam cię, nie patrz się na niego jak sroka w gnat przez cały dzień, bo facetów to bardziej irytuje niż wzbudza u nich rządzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: problemy sercowe..help! 21.09.11, 13:57 drums napisał(a): > on niby daje jakieś sygnały, ale.. sama nie wiem.. : // Nie powinnaś sobie wmawiać, że On też się w Tobie zakochał, nie będąc tego absolutnie pewną. Po prostu zacznij z Nim rozmawiać, spędzaj z Nim czas, dowiedz się co lubi, bądź dobrą koleżanką. Z czasem powinno się to przerobić w coś więcej, pod warunkiem, że oboje będziecie tego chcieli. Nie śpiesz się z niczym, bądź cierpliwa, nie bądź nachalna i nie zachowuj się jak idiotka. :p Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: problemy sercowe..help! 21.09.11, 15:02 no to flirtuj z nim ! spojrzenie , uśmiech , wszystko pomaga. napisz do niego , pod jakimś pretekstem. zaczep go na Facebooku. <lol2> nie no , śmieje , ale to też jest pomysł. w każdym bądź razie , powodzenia ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś